Raw Food Diet – je lahko ena Nepojasnjeno vzrok neplodnosti

I. Kaj je surovo dietna prehrana?
Surovo dietna prehrana je definirana kot neke vrste prehrane, od katerih mora biti vsaj 75% dnevne prehrane, nepredelane in termično neobdelana živila ali živila ni mogoče segrevanjem nad 115 stopnjo Fahrenheit ali 40 & deg; C, vključno s svežim sadjem in zelenjavo, surove meso. Meni, da je bolj zdravo ste bolj surovo hrano v vaši prehrani. Čeprav obstaja veliko koristi za ljudi jedo surovo, kot so povečanje energije za naše vsakdanje dejavnosti, izboljšanje videza kože, pomagajo pri prebavi, stabilnost pri hujšanju brez nevarnosti teže ponovno pridobiva, zmanjšuje tveganje za srčni in kroničnih bolezni, saj je prehrana vsebuje veliko mineralov, esencialnih vitaminov, vlaknin in fitokemikalije in manj škodljivih snovi, kot so trans maščob, nasičenih maščob in soli, vendar posega v naravni proces človeškega bitja kot tisoč let jedo kuhane hrane, kot so manjše čeljusti in zobje so krčenje želodci zmanjšal, in daljše tanko črevo in podaljšanje prebavni površino.
Nekateri alternativne medicine, kot so Ayurveda, in tradicionalne kitajske medicine, je predlagal, da se surovo samo prehrana ne bi bilo primerno za ljudi, ki živijo v hladnejših podnebjih, ker je za boj proti off stalnih hladnih ali podaljšanje obdobja jesti surove hrane tanjšajo jang qi v telesu. Ker je večina surovin živila jedel v tipični ameriški prehrani surovo hrano hladno, bodo še bolj zmanjšati jang qi, ki vodi do Colding vpliva na naše telo, kar v nekaterih vrstah bolezni, vključno s krvnim stagnacije in pomanjkanja ledvic yang, ki povzroča neplodnost pri nekaterih hudih primerih.
II. Kaj je plodnosti in neplodnosti ter pojasnjeni vzroki za neplodnost
A. Plodnost
Plodnost je naravni proces, za zavarovanje za preživetje človeške vrste. Skozi naravno selekcijo, izdelujemo veliko potomcev, ko reproduktivni sistem deluje na svoj ‘vrha v ustreznem okolju z veliko hrane okoli. Po drugi strani pa lahko reduktivno sistem v celoti zaprli ali dela na minimalni stanju in izdelujemo manj potomcev, ko je okolje sovražno tudi manj hrane po vsem, vojne, epidemije, itd, ampak ne glede vsaki situaciji. večina žensk so sposobni včasih zamisliti pred menopavzo.
B. Neplodnost
Neplodnost je definirana kot nezmožnost nekaj zamisliti po 12 mesecih po nezaščitenem spolnem odnosu. Prizadene več kot 5 milijonov parov sam v U. S. in veliko bolj v svetu. Zaradi na nezavedanje zdravljenja, le 10% poiskati pomoč pri poklicnih strokovnjakov. V resnici je približno 35% neplodnosti povzroča nezmožnost moškega, da gnojiti. 35% je posledica nesposobnosti ženskega zamisliti, 10% pripisuje oboje, in 10%, se šteje neuspeh z neznanega vzroka.
C. nepojasnjene vzroke neplodnosti
Nepojasnjeno vzrok neplodnosti je opredeljena kot pogoj za zdrav par, ki so na voljo brez razmnoževanja strukturo ali zdravstvene težave, vendar ne glede na razlog, ženski partner ne more zanositi, in sodobne tehnologije in zdravniki konvencionalne medicine ne bi našli vzroki za neplodnost.
V skladu s konvencionalno medicino, se par diagnozo pojasnil vzroke za neplodnost ima lahko otrok, ki gredo skozi proces umetno oploditvijo ali druge možnosti, kot so sprejem, ali subrogacije. Nekatere ženske lahko poiščejo pomoč iz tradicionalne medicine, zaradi stroškovne učinkovitosti, ali verjame, da tradicionalne medicine lahko ponudi bolj naravno rojstvo.
III. Pred nadaljevanjem, vzemimo videz
Kaj je menstruacijski ciklus?
Menstrualni cikel začne, ko je raven estrogena začne naraščati. Na določeni točki, možgani spodbuja hipotalamus za izdelavo gonadotropin-sproščajoči hormon (GnRH), kar stimulira hipofizo za izdelavo folikel stimulirajočega hormona (FSH), ki vodi do sprožitve rasti in rekrutiranje nezrelih jajčnikov foliklov v jajčniku. Na vrhuncu, stikalo hipofize proizvajati luteinizirajoči hormon (LH), FSH začne upadati, ki stimulira zrel za folikle in proizvodnja estradiola in zgostitev na maternice obloge kot tudi spodbujanju prijaznega sluz materničnega vratu, sproži ovulacijo, zaradi česar v iztiskanje jajčeca iz jajčnika v jajcevodu in začetek pretvorbo preostale folikla v rumenega telesca. Rumeno telesce pa proizvaja progesteron pri pripravi maternico podloga za morebitno implantacijo jajc. Če nosečnost ne pride, hormona plumped in zgosti maternico oslikavanje se širi prek vaginalnega kanala.
Obstaja veliko stvari je izbral za uravnavanje redno, ampak na žalost vsaka motnja lahko povzroči nepravilno menstruacijo in včasih moti naravni proces plodnost.
IV. Kako surovo hrano prehrana vpliva na plodnost pri TCM perspektive
Medtem ko so konvencionalni medicini nikoli ogledov neredne menstruacije resno, tradicionalne kitajske medicine ogled neredno menstruacijo kot majhen mikro spremembe v ženskem ekosistemu. Če se ne zdravite, se bo v nasprotju z običajnim postopkom bolezni plodnosti in druge ženske zdravje je kot živčni napetosti menstrualne bolečine in krči itd Še posebej, če ste z diagnozo nepojasnjenih vzrokov neplodnosti z neenakomernim obdobju, potem lahko vaš menstrualni ciklus je vzroki.
V. Kako za zdravljenje surove prehrane hrane vzrokov za neplodnost v tradicionalne kitajske perspektive
A. Razumevanje razvrstitev hrane v TCM perspektive
Z diagnozo osnovni vzroki in zdravljenje vsako žensko kot edinstven subjekt in telo kot celoto. Odvisno od tega, kaj so postavili diagnozo, ste lahko dal nasvet, da ne jedo nekatere vrste hrane, ki lahko ovirajo normalno menstruacijski ciklus in ublažili možnost za plodnost.
1. Hladno
Hladno živil v tradicionalni kitajski medicini se štejejo kot neke vrste hrane, ki lahko spodbudi tudi Colding učinke v telesu in tanjšajo jang qi, kot izhaja iz naše telo potrebuje za boj proti mrazu z yang qi v telesu. Podaljša rok, ki bi te vrste hrane, ne da bi jih uravnotežiti z drugimi toplo, kuhano ali vroče hrana lahko povzroči jang qi in pomanjkljivosti ledvic jang, kar posega v normalno delovanje reproduktivnega organa in vodi do nepravilnega obdobje. Bi morale ženske, ki poskušajo zanositi, bi se izognili, da bi jedli te vrste surovih živil ali z njimi spopasti z vsaj enako količino tople hrane.
a) bambus
b) Banana
c) Grozdni sadje
d) školjke
e) alg
f) Lubenica
g) Bitter melon
h) itd
2. Cool
Enako kot hladno hrano, ki pa niso tako močni. Prav tako izčrpava jang qi, vendar zmerno, zato jedo te vrste živil bi se morali odzvati z nekaj toplo hrano, da bi se izognili jang qi in pomanjkljivosti ledvic jang. Ženske, ki imajo neredno obdobje in poskušajo priti nosečnosti svetujemo, da jedo le zmerne količine in samo hranil. V nasprotnem primeru lahko blažijo možnost plodnosti.
a) Apple
b) Predavanje
c) Kumara
d) Pear
e) Špinača
f) Strawberry
g) Tomato
h) itd
3. Nevtralno
Čeprav so nevtralna živila vrste hrane, ki nimajo učinkov pri Ying in yang qi v telesu, vendar pa ima lahko druge stranske učinke, kot so riž, dobiček in krompirja, ki lahko vplivajo proizvodnjo insulina vranice, kakor tudi jetrne funkcije v ogljikovih hidratov metabolizem.
a) Apricot
b) za peso
c) Vse vrste rdečega mesa
d) Zelena
e) Med
f) Riž
g) Kruh
h) itd
4. Warm
Tople jedi obravnavajo kot živila s segrevanja učinke v telesu. To je najbolj pomembna hrana
ki se najpogosteje uporabljajo za nosečnice, saj lahko pomagajo, da se segreje maternico in ohraniti zdravo nosečnost in zaščito pred spontanim splavom. Tople jedi izboljšate svojo telesno temperaturo in yang nekoliko qi.
a) Črni čaj
b) Cherry
c) drobnjak
d) Por
e) Peach
f) Raspberry
g piščanca
h5.) Itd
5. Hot
Živila z vročo naravi običajno dober za izboljšanje imunskega sistema v boju proti oblikovanju prostih radikalov, bakterij in virusov ter poveča dotok krvi v telesu, vključno z reproduktivnih organov, vendar na uživanje te vrste hrane lahko povzročijo jin qi in pomanjkanje ledvic jin vodi do hormonsko neravnotežje in vmešavanje naravnega procesa normalnega menstrualnega ciklusa.
a) česen
b) Ginger
c) Pepper
d) Čebula
e) Green čebula
f) Cimet v prahu
g) itd
Končno, bi radi, da veste, da se je večina živil z grenko, kislo in slano razvrščen kot jin in vroče in sladko so razvrščeni kot yang.
B. Kako surovo dietna prehrana povzroča neplodnost
Večina surova hrana je lahko yang in yin patogeni. Tipična ameriška prehrana surove hrane je najbolj Yin in vlago patogeni.
1. Colding in hlajenje učinki
Vranica je treba razgraditi hrano in jih preoblikovati do energije za vsakodnevne dejavnosti našega telesa. Preveč surova živila oslabijo in upočasni prebavni sistem, kar vodi do pomanjkanja hranil, vključno z naslednjimi
a) Utrujenost, utrujenost in lenoba
b) živčne napetosti
c) napenjanje in plin
d) Nejasna mišljenje
e) Oblačno urin
f) itd
Tipična surova hrana prehrana daje večji pritisk na prebavo. Če je vranica poškodovana ga podaljšali uživanjem surove hrane je povzročila, lahko oslabi prebavni sistem pri črpanju hranilnih snovi, kar je manj učinkovito presnovo hranil. Dejstvo je, tradicionalne kitajske medicine vpogled proces preoblikovanja živil in prevoz hranil toplo proces v naravi, in surove hrane so bolj hladno v naravi, po vstopu v želodec, naše telo je treba dvigniti temperaturo, preden se lahko prebavljiva hrana in absorbira.
2. Vlaga vpliva
Surove hrana vpliva na vranici v nadzira notranjega vlago s oslabitve presnovo vode v telesu ali vranici poškodb zaradi podaljšajo sprejemanja surovega vlage vročih živil povzročil, kar vodi do slabše vranico jang in razvoj notranjosti vlažno hladno, kar je povzročilo v qi in krvi stagnacije, ki vodijo do zamude menstruacije in menstrualne bolečine in krči. Surove hrana povzroča ublažili učinek, vključno z naslednjimi
a) Mlečni izdelki
b) Zelena,
c) Solata, lucerna,
d) Raw medu
e) Corn.
f) Sage,
g) Peteršilj
hi) Čebula
i) itd
In simptomi vključujejo
a) Utrujenost,
b) zmanjšan apetit
c) v trebuhu napenjanje in nelagodje
d) Drugi simptomi pomanjkljivost povezane vranica
Pomanjkanje 3. ledvice yang
Ledvice jin je opredeljena kot temelj tekočine v telesu, torej pomaga navlažiti, neguje organov in tkiv in vzdržuje ravnovesje telesne tekočine z ognjem ledvic yang. Surove živila so jin v naravi, podaljšati vnos lahko zmanjša jang qi v ledvicah, kar povzroči neravnovesje tekočine, kar povzroči nepravilno menstruacije in služijo zadevo, ki povzroča neplodnost.
a) Pomanjkanje energije
Pomanjkanje ledvic yang povzroča nezmožnost ledvic pri stabilizaciji energije, kar vodi do nenormalnega pretok energije, moti dotok krvi v organe telesa, vključno z jajčniki v proizvodnji jajc za posledico izkrivljanja normalen menstrualni ciklus pri ženskah, ki vodi do nepravilnega obdobje.
b) Pretok krvi
Pomanjkanje ledvic yang tudi povečuje tveganje za nepravilno pretok krvi, saj mora srce delati težje zagotoviti več energije za naše telo, ki vodijo do motenega delovanja kapilar in prekinja normalno delovanje majhne žile v živčnem sistemu, ki povzroča omotico, težave s sluhom in zvonjenje v ušesih. Prav tako povzroča nenormalen pretok krvi v spolne organe, izkrivljajo menstruacijski ciklus.
c) Prebavila
Vranica je eden od pomembnih organa je potrebno razgraditi hrano in jih preoblikovati v energijo, da bo naše telo aktiven. Oseba s pomanjkanjem ledvic yang jih surove hrane prehrana povzroča slabi prebavni sistem pri črpanju vitalnih vitamine in minerale, ki vodi do hude prebavne pomanjkanja motnjo in hranilnih snovi.
d) Spolna libido
Ljudje s pomanjkanjem ledvic yang občutek zmanjšuje spolne želje kot posledico nizke ravni testosterona in progesterona, ki se proizvaja z nenormalno funkcijo rumenega telesca povzroča. Če se težava ne zdravimo, lahko motijo ​​naravni proces normalnega menstrualnega ciklusa.
e) Nižja temperatura
Prav tako zmanjšuje telesno temperaturo, ki ovira jajc, materničnega vratu proizvodnjo sluzi.
Pomanjkanje 4. Blood
Pomanjkanje krvi je opredeljena kot ne dovolj krvi za distribucijo našim potrebam telesnih organov. Tradicija kitajske pomanjkljivost pogled medicine krvi ga oslabljen jeter organa, nastale kot izhaja iz oslabi vranico zaradi podaljšati obdobje uživanju surovih živil, s čimer se zmanjša delovanje jeter tvorbo krvi v, zaradi česar ni dovolj krvi za distribucijo v telesu, kot so odsotnost ( brez krvi za) menstruacijo ali borno menstruacijo .. prav tako vodi v nenormalno delovanje reproduktivnega sistema pri urejanju menstrualni ciklus, ki moti proizvodnjo jajc ali proizvaja nekakovostno jajce in naredi maternične sluzi sovražen do sperme
Obstajajo številni simptomi pomanjkanja krvi, vključno
va) palpitacije s svojim srcem povzročajo delati težje, ker ne dovolj krvi v telesu.
b) pozabljivost in slab spomin, ki ga ni dovolj kisika dali v živčnih celicah potrebo povzroča
c) Nespečnost: zaradi možganske celice ne morejo posredovati informacij med seboj, kar je privedlo do več kot proizvodnjo nekaterih hormonov.
d) Zasoplost: Ste pljuč je težje zagotoviti kisika za vaše telo potrebuje.
e) omotica in utrujenost zaradi kisika in pomanjkanje energije.
f) zaprtje zaradi pomanjkanja tekočine v telesu
g) Pale polt: pomanjkanje krvi
5. Blood stagnacije
Kri stagnacija je opredeljena kot qi stagnacija ali pomanjkljivosti qi v jetrih. V tradicionalni kitajski medicini, surova živila povzroči zamrznitev in Obkladek obtok, kar vodi do zastoja krvi povzroči menstrualne nepravilnosti in včasih neplodnosti, zaradi blokiranje pretoka krvi ali krvi postane statična na reproduktivnih organov ..
a) Blood stagnacija ga jetra qi neravnovesje povzroča, zmanjšuje delovanje jeter pri urejanju izločanje določenega hormona v družini prostaglandinov in s tem, kar povečuje tveganje za krči v trebuhu, kar je povzročilo krvni zastoj v predelu trebuha.
b) Jetra tudi pomaga uravnavati izločanje insulina iz vranice, nenormalno delovanje vranice povečuje tveganje za nastanek sladkorne bolezni, ki vodi do krvi stagnacije v reproduktivnih organov.
c) Neravnovesje jeter či povzroča tudi nezmožnost jetrih maščob in beljakovin presnovo, kar vodi do živčne napetosti in poveča tveganje za hormonsko neravnovesje povzroča nepravilen menstrualni ciklus.
C. Kako surovo dietna prehrana povzroča neplodnost, ki jih gledam nazaj na konvencionalne medicine menstrualnim ciklom v TCM perspektivi
1. Estrogen
Estrogena, ki je jin patogen v TCM, ki je potrebna za spodbujanje dejanje možganov pri proizvodnji gonadotropin sproščajočega hormona (FSH) hipotalamusa. Surovo dietna prehrana povečuje ledvic funkcijo jang, ki povzroča hormonsko neravnovesje z nizko estrogen in visoko progesterona in testosterona. Pomanjkljivost Yang (ali visoke ravni estrogena) zavira vsak korak v estrogena frazo menstrualnega cikla, ki povzroča naključno proizvodnjo hormonov iz hipofize v izloča FSH in LH in funkcijo jajčnikih pri proizvodnji foliklov kot slabe kvalitete jajc, razredčilo maternične sluznice, ki lahko podprejo vnašanja, jajce in zgodnje ovulacije.
V nekaterih ženskah povzroča menstrualne nepravilnosti, vendar v hudi primeru, da povečuje tveganje neplodnosti. Simptomi pomanjkanja ledvic yang vključujejo
a) bela obloga na jeziku
b) Pale, frigidna videz
c) boleče bolečine v sklepih ali mišicah
d) hladne okončine
e) Slaba prebava
f) težnje k stagnaciji
g) depresija
h) hujšanje
i) Debelost
j) Itd
2. Progesteron
Progesteron se šteje kot yang patogena. Surovo dietna prehrana velja kul ali hladno v TCM vidika zmanjšuje yang qi do določene stopnje, odvisno od vrste surovin in živil dnevno porabijo vsak posameznik. Ker drugi stavek menstruacijskega ciklusa je povečala proizvodnja progesterona (Yang v TCM), vpliva na sposobnost jajčni iztiskanje in odvračanje običajen proces podpiranja maternico podlogo jajčni implantacijo, kot tudi povečuje tveganje za proizvodnjo sluz materničnega vratu ki je sovražen do sperme invazijo. V hudi primeru, da naredi koncept težko za nekatere ženske in neplodnost drugim. Kot ravni dviga progesterona, ki je potrebna kri za podporo maternice in maternico podlogo jajc implantacijo in prehranjevanja zarodka. Surove živila povzroči zamrznitev in Obkladek obtok, kar vodi v krvi stagnacije in pomanjkljivosti, ki izhajajo iz zmanjševanje možnosti za običajen postopek izdelave otroka.
3. Testosteron
Testosterona (yang v TCM) se proizvaja v majhni kakovosti v fazi progesterona. Pomanjkanje yang qi zmanjšuje proizvodnjo testosterona, kar vodi v nizko spolno željo, slaba mišičnega tonusa in utrujenost.
4. Menstruacija
V tradicionalni kitajski medicini, surova živila povzroči zamrznitev in Obkladek obtok s tem zmanjša delovanje vranice v živilski prevoza in slabijo delovanje jeter tvorbo krvi v, ki vodijo do krvi stagnaciji v produktivnih organov, vključno z maternico, zaradi česar ni dovolj krvi, da podpirajo proces in za menstruacijo, če nosečnost ne pride.
D. Kako surovo dietna prehrana povzroča nepravilno obdobje, ki ga je videti nazaj do 5 stavkov menstrualnim ciklom v TCM perspektivi
Tradicionalna kitajska medicina razdeliti ženskam menstruacijski ciklus v 5 stavkov
1. yin stavek po TCM), ki traja približno 10 dni
V tem stavku Yang (progesteron) se hitro zmanjša in jin (estrogen) začne naraščati, kar vodi k rasti telesnih tekočin, ki podpirajo proizvodnjo krvi in ​​proizvodnjo sperme prijaznih sluz, kot tudi izdelavo maternice podloga odebeli za jajčni implantacijo. Pomanjkljivost yin ali številčnost yang izkrivlja proizvodnjo tekočin, ki so potrebni za vlage in neguje krvi, ki povzroča skrajšanje yin fraze, ki vodi do ne dovolj časa za jajce, da dozori in maternične sluznice rastejo dovolj debela za jajčni implantacijo, ki izhajajo pri zmanjševanju možnosti za plodnost in poveča tveganje nepravilnih obdobja.
2. faza ovulacije, ki traja približno 4 dni
Na estrogena (yin) na vrhuncu, jetra sproži začetkom ovulacije stavek, kakor izhaja iz spodbudno tožbe možganov pri proizvodnji gonadotropin sprošča hormon (FSH), ki jih hipotalamusa, od katerih pa spodbuja hipofizo, da dobimo folikle stimulirajoči hormon, kar vodi v začetek rasti in zaposlovanja nezrelih ovarijskih foliklov v jajčniku. V tem stavku, Qi in krvi premakne navzdol za spodbujanje vsaditev jajce in neguje maternico podpirati rast zarodkov. Pomanjkanje yin in kri stagnacija s surovo hrano hrane povzročila skrajšanje ovulacije stavek, ki vodi do ne dovolj časa za jajčni implantacijo in maternice podlogo za podporo rasti zarodka, povzroča neplodnost ali spontani splav, kot tudi neredne menstruacije.
3. Yang stavek, (glej lutealni stavek)
V četrti fazi, yin zmanjša, da se omogoči rast yang (vzajemno porabo Yin in Yang). Rast yang pomaga ogreti maternice. Surovo dietna prehrana povzroča pomanjkanje jang, torej Colding maternice, ki izkrivlja običajen postopek jajc implantacijo.
4. lutealni stavek, ki traja približno 12 dni (vključno z yang stavka)
Lutealni fazi je tudi navedeno dan po ovulaciji do dneva pred obdobju. V tem stavku je zrel jajce sprosti ob ovulaciji, kot izhajajo iz proizvodnje progesterona iz rumenega telesca pri pripravi telo na nosečnost. Surovo dietna prehrana povzroča pomanjkanje jin in jeter Qi stagnacijo, kar vodi do dviga temperature ter izkrivljajo lutealni stavek proces, kar poveča tveganje za neplodnost ali nepravilne menstruacije.
5. Menstruacija stavek, ki traja približno 5 dni
Spored za tradicionalne kitajske medicine, je ta izraz prevladuje pretok krvi in ​​qi gibljejo navzdol, kot izhaja iz opuščanjem estrogena ravni in progesterona (yin in yang), saj surova živila povzroči zamrznitev in Obkladek obtok, povzroči kri in qi stagnacija, ki vodijo do zamude menstruacije, zakasnitve obdobje in skromen obdobje.
E. Kako tradicionalne kitajske medicine pomaga pri zdravljenju pomanjkljivosti jang s surovo hrano hrane povzročene z dieto v splošnem pristopu
a) Ustrezna prehrana
Če ste surovo hrano prehrana sledilec, poskrbite, da boste povečali odstotek kuhane hrane v vaši prehrani.
b) Zmerno gibanje
Medtem ko surovine živila moti delovanje vranice pri prebavi in ​​absorbira hranilne snovi, zmerna vadba poveča prebavni sistem za proizvodnjo želodčne kisline in poveča krvni obtok s tem spodbujanje zdravega vranico.
c) Sprostite se in počitek
Stres in ostali so vedno problem za ljudi, ki živijo v tem hitro tempu družbe, s katerim se soočamo stres nenehno vsak dan, kot so bolezen vašega otroka, pritisk na delovnem mestu, itd Vi poskrbite, da ste vzeli veliko sprostitev in počitek, da se prepreči nenormalno proizvodnja določenega hormona.
III. povzetek
Surovo dietna prehrana je napisal pomembno stran v Ameriki (svet) zdravstveno zgodovino kot svoj prispevek, da bi nas zdravi in ​​zmanjšanje umrljivosti za boleznimi srca in možganske kapi, ne bo nikoli zanikal. Ker so tradicionalne kitajske medicine je krog več kot 4000 let in dokazano, da je eden najbolj učinkovitih tradicionalne medicine pri zdravljenju nepojasnjenih vzrokov neplodnosti, mora biti njegova ideja proti surovi prehrani hrane prav do neke mere. Namen tega članka je, da bralcu drugega vidika, brez namena nikogar užaliti, vključno s surovinami zagovarja hrane. Če ste prizadet zaradi tega članka, sem rekel žal. Če ste surove hrane za prehrano podpira in diagnozo nepojasnjenih vzrokov neplodnosti, vas pozivam, da ga preizkusite. Čeprav, ne sebe obravnava kot surovo hrano podpornik, ampak 50% od mojega dnevnega vnosa hrane, se štejejo surovo.
Za serijo nepojasnjenih vzrokov neplodnosti, obiščite
http://fertility-infertility-6.blogspot.com/
Za prenos endometrioza FREE e knjigo ali druge zdravstvene članke in serije, obiščite
http://medicaladvisorjournals.blogspot.com/