Re-izobraževanju penis & ndash; Triki za Obnavljanje penisa Sensation

Nedavna moški preselite raziskava zdravje ugotovil, da izkušnje, več kot 87% vseh moških zmanjša penisa občutek, pogosto že v svojih najstniških letih. Izguba penisa občutek je lahko resen problem, kar vodi v izgubo spolnega užitka in celo impotenco. Po drugi strani pa je veliko število moških koristi od nekaj tehnik, opisanih v tem članku, ki jim omogočajo, da učinkovito & ldquo; prekvalifikaciji & rdquo; penis doživeli prijetno otipno občutek z uporabo ročnega stimulacijo in penis posamezne vitamine in minerale.
Preden se spustimo v teh metod, je koristno razumeti, kaj povzroča izgubo penisa občutek na prvem mestu.
Masturbacija brazgotinjenje & ndash; Pogoste, agresivna masturbacija lahko povzroči mikroskopske razpoke v penisa kožo. Ker so te razpoke zdraviti, stik s kožo tkivo postane debelejši in močnejši, da bi preprečili ponovno poškodbo. To kaljeno koža ustvarja oviro, zaradi česar je težje za spodbujanje živcev pod kožo & rsquo; s površino, ki vodi do izgube penisa občutek.
Hiperstimulacija & ndash; Hiperstimulacija s pogostim masturbacijo ali spola, še posebej, če je to storjeno na enak način, vedno znova, lahko Omlitaviti živce na tem področju, ki omejuje možnost, da izkusijo erotično občutek.
Slaba prekrvavitev & ndash; Omejeno kroženje lahko vodi do zmanjšane občutek v penisu, kot so celice kože in živcev ni pravilno kisikom. Tesna oblačila, prekomerna telesna teža in šport, kot so kolesarjenje in jahanje lahko omeji pretok na penisu, kar vodi do izgube občutljivosti.
draženje kože & ndash; Draženje občutljivo penisa kože je lahko posledica številnih dejavnikov, vključno s hladno vreme, vročinske izpuščaje, ostre detergenti, kožne alergije, ekcemi, luskavica, in tako naprej. Kot pri masturbacija brazgotine, kožo, ki je pogosto razdražena, se lahko pojavi kalusa podobno plast, ki preprečuje zadostno občutek.
Obrezovanje & ndash; Ta kirurški postopek vključuje črtane nekatere najbolj občutljivo kožo iz penisa, in več študije so pokazale, da je obrezovanje dejavnik izgube penisa občutek.
Kako obnoviti penisa občutek: 5 nasvetov
1. Mehki & ndash; Moški vseh starosti lahko koristi od te tehnike, ki vključuje ponovno-vzgoja penis za odkrivanje mehka na dotik, ne le odziva na agresivne ravnanje. Vodenje z zaprtimi očmi in s pomočjo peresa ali mehko kos tkanine (kot je svila), ali prosi partnerja nežno vodijo njegove / njene prste gor in dol gredi, lahko stimulira živce na nov način in učinkovito jih usposobiti, da bodo imeli novo paleto občutkov.
2. Cold & ndash; Uporaba kocko ledu za opravljanje tehniko zgoraj opisanega lahko tudi pomagajo odpirati nove živčne poti, ki omogoča večjo penisa občutek. Z uporabo te metode kot del predigre lahko poveča erotično izkušnjo.
3. abstinence & ndash; Za nekatere moške, lahko ob premoru s samozadovoljevanjem ali seks za nekaj dni bo vse, kar je potrebno, da se omogoči kožo & rsquo; s naravne pomlajevalne lastnosti, da prevzame, celjenje poškodovanega tkiva in ponovno vzpostavitev normalnega penis občutek.
4. Mazanje & ndash; Suho drgnjenje je pogosto vir draženja in lahko vodi do callusing od penisa kože. Pazite, da boste osebno lubrikant med masturbacijo in spol je pomembna pri ohranjanju ali obnavljanju občutljivost penisa.
5. kože in živcev podpora & ndash; Tako kot drugod po telesu penisa kožo in živčno tkivo potrebujejo ustrezno podporo hranil, da bi deloval pravilno. Vitamin cr & egrave; mes, ki se absorbira neposredno v penis lahko vodijo koža mehka, prožna in odzivna, prispeva k preprečevanju poškodb in brazgotinjenje. Posebej oblikovan penis vitamin formulo (večina zdravstveni strokovnjaki priporočajo man1 Man olje), ki vsebuje penis specifičnih vitaminov, kot so A, B5, C, D in E, kot tudi naravni vlažilci, kot so karitejevo maslo, lahko pomaga obnoviti naravno ravnotežje na koža in živčno tkivo, kar povečuje možnost, da izkusijo erotično stimulacijo in zmanjša tveganje za nadaljnje poškodbe penisa kožo.