Recenzija: The American Holistic Association zdravje Complete Guide to alternativne medicine

Ta knjiga pregled je del serije, ki pokriva temo alternativne medicine. Uradni vodič za alternativne medicine je dr Z, Peter Zeischegg.
Alternativna medicina je sestavljena iz terapevtskih in preventivnih praks v zdravstvu, ki ne vključujejo droge, temveč zeliščni in duševne različice zdravljenja.
Dr. Z je ugotovila, da je ameriška Holistic pridružitveni zdravje Complete Guide do alternativne medicine z William Collinge kot dragocen vir za ljudi, ki se zanimajo za alternativne medicine in je avaialble preko Amazon.com in Barnes in Noble.
Publishers Weekly
Uravnotežen pogled in celovit obseg razlikovati ta vodnik za osem vodilni alternativni zdravstveno oskrbo pristopi: tradicionalna kitajska medicina, Ayurveda (hindujski zdravljenje), homeopatija, Naravno, um / telo medicine, osteopatijo, kiropraktika in masaža terapija ali telo dela. Za vsako, Collinge, klinični nadzornik iz Kalifornije podpore raka centra, ki uporablja zdravljenje um / telo, adeptly pojasnjuje temeljna načela, opisuje tehnike zaposlenih in poudarja, da so na voljo znanstvene študije. Prav tako predstavlja in odgovarja na vrsto vprašanj o prednosti posameznih načinov in slabosti, njegove stroške, kako se nanaša na druge oblike zdravila, kaj pričakujejo od razmerja medicine in bolnikom in kako iti o izbiri zdravnika, na primer, kaj za usposabljanje in poverilnice iskati. Concise študije primerov bolnikov, ki so imeli uspeh z metodami, so posejani po vsej. Medtem ko kar kaže na izrazito pozitiven odnos do vsakega od teh alternativnih pristopov, Collinge ne očrni prakso zahodne medicine, stališče, ki daje še več pooblastil, da s tem trdno informativno zbirko, ki vključuje obsežno bibliografijo.
Knjižnica list
Združuje tudi z dokazi, znanstvene dokaze, s poročanjem o posameznih primerih, Collinge, klinični nadzornik v podpornem centru raka, ki uporablja zdravljenje um-telo, raziskuje učinkovitost osmih vrst zdravilnih sistemov: kitajske medicine, Ayurveda, homeopatije, Naravno zdravljenje, uma / telesa, osteopatija, kiropraktika in masaža / body delo. Češ da “nobena tradicija ima vse odgovore,” je poudarja vse večji pomen integrativne medicine.
od Booklist
Collinge opisuje ključna načela, prednosti in omejitve, in stroške, in svetuje pri izbiri zdravnika za, osem vrst alternativne medicine: kitajski, Ayurveda, Naravno zdravljenje, homeopatija, um-telo, osteopatije, kiropraktike in masažo terapijo in karoserijo. Vloga prehrane številke v veliki meri v več osmih in Collinge je tudi informativne od sorte in večjih skupin v vsaki vrsti (on ne, pa spregledati National Association of Chiropractic Medicine). Besedilo vključuje številne kratke zgodovine primerov in poročila ustrezne študije, ki jih novi urad alternativne medicine, ki se financirajo na National Institutes of Health. Poudaril, da “očitno nobena tradicija ima vse odgovore,” Collinge poudarja vse večji pomen integrativne medicine. Mnoge knjižnice bodo želeli dodati svoj pregled s sklicevanjem, kot tudi krožijo zbirke.