Regrat čaj lahko pomaga v boju proti aknam, ki ga razstrupljanje telesa

potenciali regrat čaj v boju proti aknam so postopoma pridobiva prepoznavnost in ozaveščenost mnogih sektorjih. Tam je opazno bila porastu priljubljenosti naravnih anti-zdravljenje aken pozno. Dejansko bi bilo le stvar časa, preden radovednosti v tem Poslastica pijačo & rsquo; je možno sposobnosti akne požaru prevede v več pomembnih ugotovitev in rezultatov.
Regrata že dolgo velja kot nič več kot siten in nadležen plevel, ki raste v trate, vrtov in v prostorih med opečne stene. Vendar pa je morda bolje, da dvakrat premislijo, preden uniči in jih sekanje.
Po študiji 2009 raziskovalnem z University of Maryland Medical Center opravil, regrat korenina je naravno razstrupljanje sredstvo za jetra in ledvice. Ta sposobnost se tako lahko v pomoč pri čiščenju krvi in ​​se znebi strupov in nečistoč. Torej prej nezanesljivi proti aknam lastnosti regrata lahko samo nekaj znanstveno podlago navsezadnje.
Akne. Pogosto samo omemba te besede povzroča veliko najstnika in odraslo osebo, da trzajo in klečeplastvo. Za mnoge posameznike, ta pogoj pomeni vseživljenjsko obremenitve, je težko podati, ki jih je treba nositi.
Acne je neprijetno, siten, obstojne in neprijetno, ampak povsem običajno stanje kože, ki je označena z kožnih nepravilnosti, za katere je značilna prisotnost luskasta rdeče površine, ogrcev in whiteheads, pinheads, mozolji, gomoljev in celo brazgotine.
Akne udari predvsem v predelih kože z najgostejšem prebivalstva žlez foliklov. Ti so običajno obraz, zgornji del prsnega koša in nazaj. Površina vzrok aken je zamašena lasnih mešičkov in pore.
Acne prizadene skoraj vsi na neki točki v svojem življenju. Konvencionalni zdravljenje aken, so razširjene, čeprav te lahko precej drago in ni vedno rešitev problema. Kot tak, veliko ljudi se obrača na naravnih akne sredstva.
Obstaja več vzrokov za akne, ki so bile ugotovljene. Ti vključujejo:
(A.) Hormonski vzroki – Prevelike hormonov;
(B.) Genetski vzroki & ndash; nekatere družine so lahko nagnjeni k aknam;
(C.) Psihološki vzroki & ndash; okrepljene ravni stresa lahko močno povezana z akne;
(D.) Bakterijske vzroki & ndash; se Propionibacterium acnes bakterij na splošno velja, da povzroča akne, in;
(E.) Prehranskih vzroki & ndash; nekatera živila, ki naj bi prispevali k aknam čeprav več študij potrebne za ugotovitev tega.
Regrat čaj morda ne bo primeren za pogoje, ki jih prinaša genetskih ali psiholoških dejavnikov, kot so ti morda zahtevajo rešitve, ki izkoristile teh vzrokov.
Vendar pa lahko regrat čaj koristen za akne, ki je posledica hormonskih ali bakterijske dejavnikov. Ta zeliščni čaj je dejal, da boj proti aknam s pomočjo izboljšuje delovanje jeter. Jetra je znano, da pomaga čiščenje krvi in ​​odstraniti strupe iz telesa. Ko pa ne deluje tako dobro, kot bi moral, lahko jetra pomaga poslabša akne, saj ne more razgraditi in brisanje odvečnih hormonov iz telesa.
Poleg tega so nekatere raziskave o inulina iz regrata ponuja nekaj namigov o tem, kako lahko pomaga v boju proti aknam. Inulin, naravno-pojavljajo polisaharid v obratu, ki je dejal, da pomoč pri boju proti slabih bakterij v črevesju. Odprava bakterij v zameno lahko pomaga izboljšati kakovost kože in izprazni akne.
Korenine in listi regrata so verjeli, da imajo velike količine vitaminov A, B, C in D, kot tudi železo, kalij in cink, ki so vsi spodbujajo jasno kožo. Poleg zgoraj omenjene inulina, druge aktivne spojine v regrat so taraxacin, taraxacoside, fenolne kisline, modificira laktoni, triterpenov, kumarini in catortenoids. Nekateri od njih imajo lahko antioksidativne sposobnosti, ki dodatno pomagajo v boju oteževalne okoliščine za akne.
Regrat čaj se lahko uživa bodisi kot infuzijo listov ali kot koren decoction. Da bi infuzijo, enostavno postavite 1 do 2 čajni žlički posušenih listov v skodelico vroče vode in pustimo stati približno 5 do 7 minut. Za esence, postavite suhe korenine v vrelo vodo za približno 10 minut. Strain in pijačo.
Medtem ko so regratove lučke na splošno veljajo za varne, se lahko alergijske reakcije je treba razviti, ki prihajajo v stik z njim. Dandelion se je treba izogibati posamezniki z znano alergijo na medu, kamilice, krizanteme, rmana, feverfew, ambrozijo, sončnic ali marjetic. Regrat lahko povzroči tudi povečano želodčno kislino in zgago pri nekaterih posameznikih. Lahko draži kožo, če nanese. Ljudje s težavami žolčnika in žolčnimi kamni bi morala pred sprejetjem regrata čaja posvetujte z zdravnikom.
Medtem ko se je svet postopoma ponovno odkriti starodavno zdravilo modrost skriva regrata čaj, je treba opozoriti, da so zdravstvene oblasti v ZDA in nekaterih državah ni dovoljena ali je odobrila uporabo tega zelišč za terapevtske in medicinske namene.
Torej, tudi kot regrata čaja ne smejo outrightly & ldquo; zdravljenje & rdquo; ali poraz akne, njena opevana sposobnost za čiščenje žilni sistem lahko vsaj pomaga olajšati ali prepreči izbruh aken. Vodenje telo čisto vedno zvok predlog & ndash; in je možno, da to storijo z naravnimi snovmi, kot regrata čaj.