Reiki Healing Energy na rastline in drevesa

Profesionalni vrtnarji, ki skrbijo vrtnarske centre in voditelj programa na TV vrtnarske imajo udeležiti moje Reiki treninge v Dublinu.
Vsi so poročali o pozitivnih rezultatov, ko se uporabljajo Reiki energijo na rastlinah po svojih Reiki tečaje. Razumljivo je, da če ste neposredno priča prednosti Reiki na življenje rastlin bi lahko bili skeptični.
Vedno pravim moje Reiki 1 tečajev, ki je dokaz v puding. Če ste skeptični potencialov Reiki energije, nato pa ga uporabljajo, kakšne rezultate boste dobili. Ne moreš reči, kaj Sploh & rsquo; t delo, če ste jo preizkusili objektivno.
Lahko Reiki svoje seme
Obstaja veliko ljudi, ki so končali Reiki razredov z mano, ki uporabljajo Reiki na življenje rastlin. Številni navdušenci Reiki dejansko Reiki semen, preden jih posadimo. Preprosto držite paket semen med rokami in jim Reiki za nekaj minut.
Uporaba Reiki na drevesih
Najboljši način za upravljanje Reiki zdravljenje z energijo na drevo je nežno položite obe roki na trupu. Obstaja veliko razlogov, zakaj se ljudje nagnjeni k uporabi naravno zdravljenje na drevesih. Ti razlogi so drevesa izpodbija z boleznijo ali okoljskih dejavnikov. Nekaj ​​minut lahko še dolgo pot. Nobene potrebe ni, da bodo dlje časa uporabljajo terapijo Reiki. Večina Reiki zdravniki porabijo največ petnajst minut, v času z uporabo te metode naravnega zdravljenja na drevesih. Reiki terapevti raje ne pogoste kratke sej Reiki kot manj daljših pa.
Kako uporabljati Reiki za rože in rastline
Dajanje terapije Reiki s cvetjem in rastlinami je enostavno. Reiki kot metoda naravnega zdravljenja se vrtnarji pogosto uporablja. Na mojih Reiki 1 tečajev so udeleženci pokazali, kako naj žarek energije za rastline. Nobene potrebe ni, da se dejansko dotika cvet ali rastlino. Postavite si roke za centimeter ali tako stran in usmeriti energijo na območju, ki ga potrebuje. Spet nekaj minut gre daleč.
Reiki zdravniki, ki uporabljajo Reiki na rastlinah pravijo, da pomaga pospešiti rast in pomaga rastline, ki se izpodbija z drugimi vprašanji. Sem imel nekaj ljudi obrne do moje Reiki 1 tečajev zaradi neverjetne rezultate videli v svojih obratih po prijateljev, ki se uporabljajo Reiki na njih.
Vsakdo, ki obiskuje razred Reiki 1 lahko uporablja Reiki na ljudi, živali in rastlin. Za več informacij o usposabljanju Reiki v Dublinu ugotovili, obiščite spletno stran Zdravilni Strani danes !!