Relief Za artritis stradalnika

Kako vaše telo in um vpliva na vaše artritis. Tri stvari, ki jih lahko storite, da bo pomagalo lajšanje artritisa.

Si ne glede na to, kako slabo si poškodoval vedeli, ali kako bolan si, da vse, kar delate, mislimo in občutek bo imela vpliva na vaše telo?

To še posebej velja za ljudi, ki trpijo zaradi artritisa.

Bodite blizu pogled na vaše duševno odnos, svojo prehrano in vadbo. Mentalna aktivnost, prehrana in izvaja vse delo skupaj. Ti trije vidiki vašega življenja bo bodisi še naprej, da si bolan ali pa vam bo pomagal, da postane in tudi ostati.

Oglejmo si na duševno odnos del tega.

Oglejte si svoj odnos …. Kaj je pozitivno in negativno vpliva na vaš odnos? Ti bo velika razlika v načinu, kako se počutite psihično in fizično s krepitvijo na pozitivno in odpravo negativnih vplivov v vašem življenju.

Vsaka misel, da imate vaše telo reagira na to misel.

Pozitivne misli in občutki bodo ustvarile pozitivne rezultate, medtem ko se bodo negativne misli in občutek ustvarjajo negativne rezultate.

Torej, če ste mirno in pozitivna oseba bo vaše zdravje bolje kot oseba, ki je strah in negativna.

Da bi si bolj miren, zravnal, vrgel ramena nazaj, dvignite glavo in nasmeh. Poskusi. Ne počutite bolje?

Zdaj vstane in pogledal dol, polzi ramenih in jezijo. Zdaj kako se počutite? Ali čutite razliko?

Tukaj je primer, kaj govorim.

Ko sem bil star 16 let moja soba je bila v tretjem nadstropju na pol zasedena ulici. Neko popoldne moja punca prijatelj in sva nagibala skozi okno gledal ljudi, kot so hodili s.

Po ulici je prišel človek v svojih 20-ih, ki smo mislili, pogledal več … sam vleče skupaj. Ramena povešene. On je vlekel noge in njegova oblačila samo visijo na njem.

Oba sva dala “volk vodstva” in človek pogledal vsega ne vedo, če je piščalka prišli. Nato je vzravnal, dal rameni nazaj in strutted po ulici žvižga.

To je trajen vtis na mene, ker je čutil pozitivne občutke, kar je povzročilo pozitiven učinek.

Samo pomislite nazaj v otroštvo. Ko ste hvalili, kako ste videti in občutek? Ko si zmerjal, kako ste videti in občutek?

Ko je vaše telo napeto ali se počutite nesrečni ali imajo negativne misli vaše telo bo reagirajo in vaš artritis bo bolelo več kot takrat, ko ste mirni, srečni in imajo pozitivne misli.

Bodite pozorni na vaše duševno odnos in ugotavljajo, kako se različni položaji vplivajo vaše artritis. Potem lahko prevzamejo spremenili vpliva imajo na vaši artritis. Ven s slabo in z dobro !!!

Niste odgovorni za to, kar drugi ne ali reči, ste odgovorni le za to, kako se odzivate na to, kar počnejo drugi ali pravijo.

Zdaj pa o hrani, ki jo jeste

Ko imate artritis, da je bolj pomembno, da imate dieto, sestavljen iz 75% surovega in 25% kuhane hrane.