Romancing The Flowers Part One

Pripovedovanje zgodb, čustvo, da gre, ali mi je žal, da se pojasni prihaja enostavno stebla cvetov. Definitivno, cvet je eden izmed najboljših stvaritev Vsemogočnega. Razlike v cvetlični avro povezujejo različne razpoloženja. V lucidnih smislu, Arthur Clevel in Coxe opisano cvetje kot besede, ki prav tako lahko otrok razume.

Reproduktivne organe v cvetoče rastline so semena, ki v nekaterih primerih zraste v cepimo sadja. Vendar pa se s ciklom cvetlični obstoja, opraševanje igra ključno vlogo. Veter je eden od agentov za intervencijo združitev moških in ženskih spolnih celic rož iste vrste. Žuželke in ptice pomagajo predvsem pri procesu opraševanja in pravičnost do matere narave. Te opraševalci, ki iščejo nektar se privlačijo žive barve ali vonja. Ptice in žuželke prenese zrna cvetnega prahu, ki se držijo za svoje telo, da druge rože istega tipa.

Flowers bogatenje okras, izpolnite nepopolnost priložnost in izraziti čustva z veliko lahkoto. Vendar pa nekateri od njih so užitne in nekateri so strupeni.

Brokoli kot cvetača spada v družino zelja. Ta zelena, drevo kot peclja ima visoko vsebino vitamina C in vlaknin, kot tudi anti kompozitov raka. Sprva, gojijo v Rimu, je zdaj, skupni pridelek med Američani, Kitajci in Evropejci.

Cruciferous družina užitnih vegetacije zajema zelje, brokoli in cvetača cvetovi so užitni. Cvetača bi bila tista s pomanjkanjem klorofila, ampak bogata z anti raka spojin. Sredozemlje Jugovzhodna Evropa ima sledove izvora.

Festival sreče praznuje Krizantema na Japonskem. Monarhija pa meni, da je cvet kot uradni zaščitni znak. Vendar pa so bile uvedene krizanteme na Japonskem iz Kitajske. Chu Hsien pomeni krizanteme mesto na Kitajskem in v drugih krajih pa gojijo to zelišče v veliki meri. Poleg tega je kitajska prestol poimenovali po krizanteme. Grški predpone Chrys pomeni zlato in anthemon pomeni cvetje. Tako je ime razvija kot krizanteme. Krizanteme zelenicah se pogosto uporabljajo za pripravo čaja in so ocvrte z začimbami, da bi poslastico. Krizanteme so visoko v medicinske namene.
Nekateri miti verjamejo krizanteme kot nesrečni in se nanašajo na smrt. Drugi tudi, da je to cvet, da bi bogastvo in srečo. Ta trajnica je na voljo v različnih oblikah, kot so pajki, gumbi, žlice in barv in sicer roza, vijolična, rdeča, rumena, brona ali oranžne in bele.

Začimba za različne jedi in okusov za različne omake in ketchup, Klinčki vdati močno aromo in jedek namig. Kumarice, meso, solatni prelivi in ​​sladice vsi odvisni od izreden žebelj v obliki začimb, nageljnove žbice. Nageljnove žbice cvetne glavice so velikodušno uporabljajo v aromaterapiji in zdravljenje zobnih bolezni, v obliki olje nageljnovih žbic.

Moluccas, Spice otokov v Indoneziji našel sledove, vendar skupno gojenje v Braziliji, Zahodni Indiji, Zanzibar, Mauritius, Madagaskar, Indija in Šrilanka.

Regrat je plevel za ljudi, ki niso seznanjeni z vsebnostjo hranil v rastlini. Regratove so uporabni kot celote. Regratove se uporabljajo pri pripravi vina. Listi so užitni, še posebej, če kuhana ali vključujejo izdelavo solato. Korenine so kavni nadomestek. Zel je visoko na minerale, kot so kalij, natrij, železo in fosfor in ima večjo vsebnost vitamina A, kot v korenju. Pripada sončnice rodu. znan tudi kot dent de lev ali zoba v levjo zoba, ta rastlina krepi ledvice in jetra.

Rože so darila, ki vsak ljubi prejemati.