Rose Voda za obraz

Vonj vrtnice vode stimulira naše občutke in sprošča duha. To je ena vonj, ki nikoli ne gre “iz mode”, ker je v bistvu vonj narave. Egipčani so bili prvi odkriti vsestranske uporabe rose vode. Bistvena rose olje je dejal, da je afrodizijak učinke in je bil drug kot brezčasno lepoto Kleopatra nihče uporabljajo zapeljati njen ljubimec Anthony. Ona je kopala v kadi brimming z rit mlekom in cvetni listi vrtnice, da bi nudila, da je zloglasni sijaj na koži. Medtem ko je v sodobnih časih, morda ne bomo mogli privošči takšne luksuzne predmete, lahko seveda sprejme to čarobno eliksir na naše zdravje in lepoto režima.

Z malo smislu mislim, da lahko le pričakujemo kvečjemu za 5-10% izboljšanje glede na trenutno stanju akne. Da bi se to zgodilo, trije moji prijatelji potrebno približno 4 tedne časa. Če bi bil, bi se osredotočili energijo, čas in denar za druge bolj učinkovitega zdravljenja. Obstaja velika napačno prepričanje o akne zdravil v teh dneh. Ljudje samo želijo imeti naravne zdravljenja, ne pa tudi zdravljenj za njihovo akne.

Poznavanje pravo količino zalivanja je pomembno, če so vrtnice zaliti premalo bodo umrli, in če so zaliti preveč bodo njihove korenine dobili plitve in ne more absorbirati hranila. Deep zalivanje je bistvenega pomena za zdravo vrtnic, saj bo plitva zalivanje spodbujanje rasti glivic, še njihovi listi morajo biti na suhem, da bi preprečili bolezen.

Facial Steam – obraza javnost parne stale olje iz por in rahlja naplavin z vztrajanjem na kožo. Preprosto izpolnite majhno skledo z vročo (ne vrelo) vodo. Če imate kakršne koli zelišča ali aromaterapijo olja, potresemo z nekaj kapljicami (na primer, sivke in poprove mete so spodbudno, rožmarin, evkaliptus in rose so čiščenje, kamilica pomirja). Če nimate, to je ok. Postavite brisačo čez glavo in tiho sedel s svojo glavo okoli 20 centimetrov z vodo, z brisačo, ki zajema skledo. Dihajte globoko, za približno 5 minut, ko se da para, da ga nežno stran skrbi in stres iz kože.

Vrtnice lahko gostijo tudi škodljivce. Listne uši izločajo snov, ki privlači mravlje in pajki gradnjo trakovi na spodnji strani listov. operemo proč peskanju listov z vodo iz cevi. Bolj resno predator, skupno v vzhodnem Združenih državah Amerike, je japonski hrošč, ki se hranijo na cvetje in listje vrtnic, ki rastejo v močni sončni svetlobi. Vrtnarji, ki želijo, da bi se izognili uporabi insekticidom zrnca ali razpršil lahko poskusite mlečnega prahu spore bolezni ubiti grubs. Buhač razpršilo je mogoče uporabiti za boj proti tripe in škržatki.

Poprova meta je zdravilna rastlina, ki vsebuje mentol. Peppermint lahko enostavno gojijo v večini podnebjih. Zdrobljena mint se lahko uporablja kot domače zdravilo za akne. Samo peščica listov mete in jih temeljito zdrobite z smrtnik in zdrobiti. Uporabi zdrobljenih del in soka iz listov mete na prizadeto kožo in pustimo 5 do 10 minut.