Salvia Extract

Salvia znan tudi kot videc Sage ali diviner Sage je psihoaktivna zdravilna rastlina, običajno najdemo v vlažnih deževnih gozdovih Mehike. Kot izhaja iz imena, je salvia rastlina povezana z versko božanskosti in čaščenja večinoma zaradi svojih obsežnih koristnih in psihoaktivnih lastnosti. Salvia je znano, da vsebujejo naravne organske kemikalije, večnamenski ciklični v strukturi, znane kot salvinorin A. Čeprav ni alkaloid, salvinorin a veže z opioidne receptorje, ki povzroča halucinacije in vnemo podoben LSD. Verjetno pa je najboljša potenca žajblja je nizka toksičnost, nizka zasvojenost lastnine, anti driska učinek in, v večini krajev, njena pravna dostopnost preko interneta iz naše spletne strani

Tradicionalni Salvia ekstrakt, pridobljen s stiskanjem listov s pomočjo malte in pestilo in pridobivanja sok. Ekstrakt je pomešano z vodo ali druge pijače, preden se zaužije. Včasih so bili Salvia listi posušijo in zdrobijo in se uporablja za kajenje.

S prihodom sodobne tehnologije, so bili pozitivni učinki narave prežeta z moderne znanosti za ustvarjanje visokih končnih izdelkov. Tipičen primer tehničnega razvoja je pridobivanje žajblja v sodobnih načinov. Tradicionalno zdrobljene Salvia listi je znano, da povzroči rahlo blago psihoaktivni učinek, ki se lahko razlikujejo glede časa do časa, v primerjavi s sodobnimi sline ekstrakta. Sodoben pristop je zdravljenje Salvia listov s povečanjem koncentracije salvinorin a v različnih večkratnikov kot 5x, 7x, 10x, 20x, 40x in tako naprej, tako da imajo relativno visoko psihoaktivne učinke. Sodobna ekstrakcija se običajno izvajajo v 5 korakih.

1.Selecting najboljše liste in stiskanje: Salvia listi se posušijo in stehtajo. V skladu s koncentracijo so izbrani najboljši Salvia listi, stehtali in odstranili pri čemer uporabimo kot osnovo. Preostali Salvia listi se zdrobijo in prahu, in se uporabljajo za čiščenje in koncentracijo.

2.Extraction od salvinorin a: The salvinorin a je pridobljen iz žajblja prahu pusti, da se zmeša s topilom alkohola in jo dala v najem suho za nekaj ur. Tekočino se nato prenese na drugo lokacijo in pustimo nekaj ur preden se ponovno prenese. Glede na koncentracijo, se ta korak lahko ponovi za pridobivanje čiste salvinorin A.

3.Evaporation topila: topilo vsebuje salvinorin a pridobljen iz prejšnjih korakih se kuhanim rahlo da povzroča izparevanje alkohola pustili sedimentov Salvinorin A. Usedlina je nadalje posušene.

4.Purification: Usedline se zmeša z drugo čiščenje topila, kot je nafta, ki se raztopi vosek in maščobe v topilo pustili salvinorin a ekstrakt. Nafto odstranimo in korak ponavljajočo odvisno od želene koncentracije.

5.Fortification: Najboljše Salvia Listi, ki so bile odstranjene v prvem koraku se postavi v predhodno ekstrahiramo topila, ki vsebuje Salvinorin A. je topilo ponovno uparili pustili ekstrakt očistimo Salvia ki jo nadalje posušimo in se uporabljajo kot želeno.

Internet sam ponuja najboljšo možnost za nakup Salvia izvlečke, na naši spletni strani.
Kljub nedavnim odkritjem o uporabi Salvia za zdravljenje bolnikov z Alzheimerjevo boleznijo in drugimi terapevtskimi in zdravilnih učinkov, Salvia Extract obrazi povečanje zakonskih omejitev v nekaterih državah zaradi svoje velike zlorabe obsegu.