Skrivnost črnega semena: An Ancient zdravilno sredstvo

Če ste kot večina holistični zdravniki, si ničesar ne bomo izpustili, ko gre za iskanje novih orodij, da bi zdravljenje s strankami. Potrdila, delavnice o dopolnilih, knjig, najnovejši pristop ali sredstva: ste še vedno na pazi za zadnje naravni dodatek ali nov način uporabe nekaj starega. Dobra novica je, da ne & rsquo; t iti na sobotno ali potovanjem na drugi strani sveta, da bi se seznanili starodavno zdravilno sredstvo.
Starodavno zdravilno sredstvo pride k vam z Bližnjega vzhoda in 1400 let starega duhovnega izročila. The Black Seed, eno sredstvo iz tega duhovnega ozdravljenja tradicijo, je bil uspešno uporablja že več kot 1400 let. To starodavno zdravljenje skrivnost izhaja iz bogate tradicije Poslančevim medicino. Preroški Medicina je ljudska modrost, zeliščna zdravila in zdravilne molitve, ki jih je prenašala iz roda v rod, ki ga privrženci preroka Mohameda. Eden izmed najmočnejših in najstarejših pravnih sredstev, ki je črna seme (Nigella sativa).
Črna semena se pogosto imenuje & ldquo; Habbatul Sawdah & rdquo; kar pomeni blaženo seme. Prerok Mohamed je kotira kot pravim, & ldquo; To črno seme je zdravilna za vse bolezni, razen za smrt & rdquo.; Ugotovljeno je bilo tradicionalno uporabljajo v islamskih medicini kot zdravilo za različne bolezni, od zobobol na astme do raka na nespečnostjo za podporo imuniteto. Olje se uporablja tudi lokalno zdravljenje kožnih in hladne simptomov.
Številne študije so pokazale, črno seme za povečanje razmerja med pomagalke in supresorskih T celic in za povečanje funkcionalnosti NK-celično aktivnostjo. Leta 1997 je študija narejena v Južni Karolini je pokazala, da je imel črno seme proti raku lastnosti in se ustavil rast tumorja.
Črna seme vsebuje osem od devetih esencialnih aminokislin. To je veliko karotena, kalcij, železo, natrij in kalij. To je bogata z linolne in linolenske kisline. To je antipiretika, tonik in antibakterijsko.
Črna semena se pogosto meša z medom ali drugih zelišč pri zdravljenju. Recitacijo posebnih zdravilnih molitve iz Qu & rsquo; ran se uporabljajo za povečanje učinkovitosti črnega semena ali katere koli druge zeliščne formule. Medtem ko so molitve iz Qu & rsquo; so tekel uporablja običajno, imajo odprto srce v molitvi, ki zdravilca katere koli vere lahko učinkovita v povezavi s formulo.
Moje izkušnje v klinični praksi je, da ljudje, ki so uporabljali črno seme, pravijo, da se hitro čutijo posledice, občutek fizično močnejši, bolj zdravo in bolj energično poročanje. Dodajanje elementa molitve povečuje pozitivne učinke na telo, um in duha. Ta sredstva prečkati duhovne tradicije, in so na voljo, da se pozdravi vse, ki želijo izboljšati svoje zdravje in dobro počutje.
So nekatere zdravilne recepti uporabljajo črno seme, vzeto iz Duhovnega medicine in naravnih sredstev, ki jih Shaykh Muhammad al Jamal pepela Shadhuli, (so Te so sredstva v tradiciji Poslančevim medicino in terjatev zdravilnih lastnosti niso bile pregledane s strani FDA.) Po po Shaykh Jamal pepela Shadhuli, & ldquo; Ni vsak seme, ki je črna je črna semena. To ne raste v vsaki deželi, in zelo malo ljudi ve, kako raste. To se lahko goji le v visoko ležečih krajih in potrebuje posebno zemljo in posebno vodo. Tam je črna kumina in ljudje mislijo, da je črna seme; to ni blagoslovil seme & rdquo.;
Grgranje z vodo iz vrele črno seme ščiti ust in žrela: zavrite 2 oz. semena v 6 oz. voda za deset minut.
Pri zdravljenju raka: Zmešajte 1 kg olja črnega semena z 1 kg medu; kuhamo 15 minut, dodamo & frac12; skodelice limoninega soka; potem pustite, da bi sedel na hladnem. Vzemite 2 TSP vsako jutro za tri tedne.
Impotenca: Zmešamo & frac12; kg fino mletega črnega semena, & frac12; kg medu, & frac12; kg fino mletih pinjol, & frac12; kg fino mletih orehov, & frac12; kg fino mletih lešnikov, in 5 zemeljskih muškatnimi; dodaj & frac12; kg masla ali ghee; zavremo, dobro premešamo, da 2 TSP vsako jutro in večer za 2 tedna.