SoZo Kava Sadje, je Coffee Berry prevara?

SoZo Globalna “šele začela ta mimo novembra v Dallas Texas njihov proizvod -. Njihova vodilna sestavina” CoffeeBerry “, je bil v središču procesa 7-letne raziskave, usmerjene v odkrivanje ključ za odklepanje hranilne Superfood znan kot sadje kave . Ali ste vedeli, da je bilo sadje, ki je zrasla okoli fižola? nisem niti. Ampak številka dve surovin v svetu, kavnih zrn, je komaj bEAN sploh. To je pravzaprav seme. Njena semena enega izmed najbolj hranilno-močan in antioksidanti bogatih plodov Narave je znanost doslej odkrili. Skrit v preprostem pogled, ki je tisto, SoZo želi, da verjameš … ampak je to resnično? Ali res zaupate MLM podjetje, ki je vse, kar želim je, da bi svoj denar?

Plod kave, na gram za podlago gram, trdi, da bo razstrelil enega od svojih najljubših jagod iz vode – borovnice. V ORAC (kisik radikalna absorbance zmogljivosti) testiranje na borovnice, se pohvali z impresivno 2406 umol TE na 100 g, kar je več kot dvakrat in trikrat njenih najbližjih konkurentov (jabolka, brusnice, slive, rdeče grozdje). A kdo je laboratorij, ki zagotavlja to poročilo? Ali so ugledna in je bila njihova znanost dokazano? Ta nova tehnologija trdi, da bi lahko za stabilizacijo in citat surovo moč sadja kave, in trdijo, da klinične študije kažejo, ekstrakt kava sadje dobimo 625-krat število ORAC sveže borovnice, je dobesedno off karte, ampak kaj počne, da je v resnici pomeni?

In to je samo ena sestavina, ki je v tej mešanici, ki vodi do vprašanja. Popolna funkcionalna pijača ima menda veliko več koristnih sestavin, vendar kako veš? izdelek SoZo Global trdi, da ima ORAC vrednost 114,351 enot na liter, vendar pa res veš, kaj to pomeni? Menda to pomeni, da ima tri-unča služijo enakovredno antioksidativno aktivnost 20 obrokov sadja in zelenjave, vendar ste bili sposobni samostojno preizkusiti in preveriti te trditve?

SoZo trdi, da nima dodanih sladkorjev, brez konzervansov in brez kemikalij za povečanje okus ali barvo, vendar lahko preverite to? Trdi, da je vse naravno – to je vse, kar je v SoZo podal v svoji najčistejši in surovi obliki izvlečka – na ta način boste dobili prednosti jedo vse sadje in zelenjavo, ki so v mešanici, ampak kako veš zagotovo? Velikost porcija za SoZo je 3 unč tekočine, in si lahko 1,5 oz zjutraj in 1,5 oz na kosilo. Ta koncept zelo dostopne in priročno / visoko kakovost izdelka je prihodnost Health & Wellness; in ta družba v skladu z vsem svojim nespametnega privržencev, ki jih zanima le v zahtevku finančni dobiček je svetlobna leta pred drugimi, vendar je na voljo na trgu danes. Monavie kot enako unscupulous MLM funkcionalne pijače utrl pot za vse funkcionalne družbe pijača, da obstaja, in zdaj je trg sam je velik (cca. 28 $ milijard sedaj je bilo $ 9 milijard že v letu 2007). Monavie ne vsebuje konzervansov in dodanih sladkorjev, in acai berry ni izključno indregient za monavie, kaj misliš SoZo je drugače?

Preostale sestavine, ki sestavljajo celotno SoZo mešanico, (Sensoril, sadje XB, Acai Berry, VitaGranate, Reservatrol, Quercitin, grozdnih Extract, itd …) res dal ta izdelek v kategoriji njegov lastni, še posebej, če nimate način preverjanja, ali je to resnično. Ta izdelek trdi, da zagotovi prehrane telo potrebuje v petih glavnih prehranskih pomanjkljivosti Amerika danes trpi (zaradi vseh predhodno obdelani, konzervans naložen smeti, ki smo jo vsi porabimo).

SoZo trdi, da prinaša koristi za zdravje osredotočena na:

> Vitamini in minerali (nuja za zdravje srca in ožilja)
> Antioksidanti (prosti radikali borci)
> Anti-Vnetje (kosti in sklepov zdravje)
> Energy Management (ni več Red Bulls prosim, to samo kofein in sladkor)
> Auto-imunske obrambe (ščiti svoje vitalne organe zaradi bolezni)

izdelek SoZo je trdi, da ima vse 5 teh glavnih področij, ki pa so lahko to potrdi? In če sem iskren, vsako področje zahteva celotno članku sama samo za potrditev, ali so trditve SoZo za resnično.