Spolna Impotenca: Kako je biti razočarala

Pravijo, da velikost penisa ni pomembna; da je ni, kako velika je paket, ampak kako se ga uporablja, ki šteje. Toda kaj v primerih, kadar človek dobro obdarjen, vendar to ne bi stati pozornosti?

Spolna impotenca, bolj znana kot erektilne disfunkcije z zdravstvenimi strokovnjaki, je lahko celotna nezmožnost razvije erekcijo ali težnjo, da se ohranijo le za kratek čas. 1 od 10 moških to izkušnjo. Vpliva večina moških okoli starostjo 60-70 let. It redki primeri, da pade že v starosti 20. erekcijo je podobna hidravličnim sistemom v tem smislu, da kri rogoz za in napolni penisa gred, da bo dvignil. Simptomi impotence lahko vključujejo nezmožnost erekcije, nezmožnost za ohranitev erekcije, neskladje v sposobnost, da to stori, težnja za ohranitev erekcije za kratek čas, in nezmožnost ejakulacije po spolnem odnosu.

Montaža se začne z bodisi duševno ali senzorne stimulacije moškega organa. Možgani nato pošlje impulze v mišice, ki obkrožajo corpora cavernosa, komoro, ki se nahaja na vrhu spodnjega dela penisa, da ublažijo in pustite krvni hitenja. To bo penis razširiti. Druga mišice, tunike albuginea, nato pasti krvi v corpora cavernosa, s čimer se vzdržuje erekcijo.

Razlogi za impotenco je mogoče opredeliti kot bodisi fiziološko ali psihološko. Fiziološke impotenca se zgodi, ko se erekcija ovirana na začetku, sredini ali koncu procesa. To ne sproži, ko sistemi so potrebni, da bi dobili in / ali vzdržuje okvare erekcijo. Možgani ne pošlje posebne kemične sporočila potrebne mišice sproži erekcijo. To je lahko po učinku prejšnjih bolezni ali nesreče. Hormonske insuficience, poškodbe hrbtenjače, radikalna medenici kirurgija, multiple skleroze in Parkinsonove bolezni, so le nekatere fizikalne razmere, ki lahko povzročijo impotenco. Neuspeh krvi, da zapolni penis onemogoči jo od vzdrževanju erekcije težko dovolj za spolni odnos. To se arterij blokade najpogosteje povzroča. Impotenca lahko s nezmožnosti penisa do vsebuje kri v corpora cavernosa v komori povzroči tudi, zaradi česar je prehitro pobegniti iz penisa nazaj v telo. Psihološke impotenca se zgodi, ko erekcija ne zaradi preveč misli in občutke, ki sedi na človekov um med seksom. Pritisk dela, finančnih skrbi, frustracij; ali občutki jeze in depresije pogosto prispevajo k psihološki impotenco.

Zdravila, penisa vsadki ali proteze in seks terapije so najbolj pogosto uporabljajo za zdravljenje impotence. Testosteron dopolnila se uporabljajo za impotenco hormonsko pomanjkljivost škodo. Zdravila lahko bodisi sprejme ustno ali vbrizgamo neposredno v penis. Zdravilnih zelišč se lahko uporablja tudi za zdravljenje. Proteze, kot so notranji penisa črpalke in penisa ovoji se uporabljajo v najhujših primerih, kjer zdravil ali terapija deluje več. Za primere psihološkega impotenci, stalno svetovanje in terapija pomaga veliko, da bi naj človek izpustil vprašanj, jeze in se sprostite svoj um.

V družbi, kjer je velikost penisa in erekcijo enačiti z lastnega moškosti in moškosti, spolna impotenca, je sramota. Nihče ne bi upal, da sporočamo, da se ne more znebiti svojega člana se zaradi strahu pred posmehom. To ni velikost penisa niti njegov strokovno znanje in izkušnje, ki definira človeka, ampak kako se ravna z ženskami, ki bodo računajo na dolgi rok.