Športni napitki vs v vodi, ki se priporoča?

Voda je bistveni tekočina, brez katerih lahko sedaj življenje preživeti na tem planetu. To je zagovornik vsakega živega predmeta, ki obstaja na tem svetu. Medtem ko smo izvajati nekatere stroge telesne dejavnosti na stalno, voda je edina tekočina, ki pomaga, da se odžejamo, kar povezujejo z najboljšo športno pijačo. Toda, ali pitna voda le lahko priskrbi vse bistvene hranilne snovi, ki so se iz športnih pijač? Naj & rsquo; s pogledat:
Športni napitki so označeni kot rešitev tekočine glukoze in elektrolitov in se lahko priporoča za visoke intenzivnosti telesne dejavnosti, ki se izvajajo za daljše obdobje. Takšne tekočine vsebujejo popolno kombinacijo vode, ogljikovih hidratov in elektrolitov. Elektroliti so predstavljeni kot popravljenega mineralov, ki kasneje tvorijo na debele in slane tekočine, ki krožijo na notranji in zunanji del celic. Pomagajo električno polnjenje celice za pomoč reakcije z drugimi minerali, ki jih je treba prenesti na živčnih impulzov, zagotavljajo ogromno sprostitev mišic in pomaga za pravilno delovanje tekočine v notranji in zunanji del celice. Med izvajanjem naporne telesne dejavnosti za daljše obdobje, je dejal, da so elektroliti izgubili zaradi nastanka znoja.
Viri so odkrili in po raziskavah, ki so bile izvedene na tisto, kar večina ljudi izbere, je bilo ugotovljeno, da ljudje, ki se odločajo za morebitne energijskih pijač in ne kot navadna voda. Izvajanje aktivnosti, ko se porabijo take zdravstvene pijače, lahko temeljito improvizirane.
Po vsebujejo ustrezne sezname, ki je priporočljivo za ljudi, da porabijo glukoze elektrolitov. So, kot sledi:
& Bull; Utrjena z vodo:
To so bogat vir ogljikovih hidratov in ogromne količine elektrolitov. Njihove vabljivo sladkosti in bistvene okusi jim pomaga se utrdili s predhodno raztopimo z vitamini in minerali.
& Bull; Fitness voda:
To bistveno tekočina je sestavljena iz nekaterih pomembnih vitaminov in služi s 10 kalorij z vsakim vnosom.
& Bull; Herbal vode:
Zeliščne vode so lahko dostopni, ki vključujejo Echinacea, ingver, sibirski ginseng itd tudi zdravilna zelišča, so izjemnega pomena in služijo z eteričnimi koristi, če ne želite, da se odločijo za druga zdravila, ki vsebujejo kemikalije za namene zdravljenja.
& Bull; Kisik & ndash; obogatena voda:
Take vrste pijač ponavadi vsebuje 40% več vsebnosti kisika v primerjavi s kisikom, ki je naravno prisoten v vodi. To so lahko dostopna z okusom in preprostem kategorije, da se pomladiti energijske celice in omogoča kopičenje kisika v rdečih krvnih celic.