Spustite visokega krvnega tlaka Seveda Uporaba Towel

Večina ljudi zatekajo k uporabi zdravilnih zelišč ali strogi dieti z nizko soli kot naravni poti za zniževanje visokega krvnega tlaka. Vendar, ali ste vedeli, da lahko brisačo lahko uporablja tudi za zniževanje povišanega krvnega tlaka?

## Tukaj je kar morate storiti:
1. Prinesite brisačo in ga zvijemo kot je prikazano na sliki spodaj.

2. Medtem ko držite srednji del brisačo, jo stisnite tako težko, kot si lahko. Uporabite 100% svoje moči in se spomnite tega občutka za vaše reference.
3. Postopoma zmanjša svojo moč na približno 30%.
4. Za dve minuti, stisnite brisačo prek 30% svoje moči.
5. Počitek za eno minuto.
6. Ponovite zgoraj navedenih postopkov dvakrat, tako na levi in ​​desni roki. Ali te tri krat na teden.
S tem ta ročaj vajo s pomočjo brisače, v kombinaciji z dieto malo soli in aerobno vadbo, boste na koncu videli znižanje krvnega tlaka naravno pravico v udobju vašega doma.
Za najboljše rezultate, je treba debelina brisačo biti dovolj, da palec ne bo dotika ostali prsti, medtem ko stisnete brisačo tesen.

## Zapomnite si, ti dve stvari:
1. Držite in zmanjševanje dve minuti in počitek za eno minuto.
2. Izvedite vajo dvakrat z levo roko in dvakrat z desno roko.
 
## Kako lahko Podaj Prijemanje zniževanju Hipertenzija?
Raziskave kažejo, da kadar so ročno prijemanje omejuje pretok krvi v podlakti, močan naravni dilatira, dušikovega oksida, ki se sprosti arterij, ki pomaga nižji krvni tlak. Navadi potrebovali približno en mesec delaš to ročno oprijem vajo, preden boste videli, pomembno znižanje krvnega tlaka.
Ročno prijemanje uporabo brisačo lahko zelo priročno, še posebej tiste, ki so poškodovani nogi in so v bolnišnici in ne more delati aerobne vaje.
Pomembno: Prosimo, da pred tem ročaj vajo, če imate hudo hipertenzijo (180 / 110mmHg ali več), se posvetujte z zdravnikom.