Štiri Faze utrujenost: Kateri so ti v? Kako lahko TCM boj proti njemu?

Dr Kathleen Albertson, L. Ac.
Licenco akupunkturo, zeliščarja
PhD, Holistic Nutrition
Ali ste vedeli, da je sama & ndash utrujenost počasi izraža; plazeče v vseh kosti v telesu? Ali ste vedeli, da išče globlje slabša vse vaše ključne organskih sistemov? Utrujenost ima čuden način začenjajo kot občasno položaju, da prevzame bodo izginile. Pogosto Sploh & rsquo; t. Mi ne upočasni in dobili ostanek, ki jo potrebujemo — smo samo potiskanje sebe težje. Na kaj strošek? Kakšno škodo ne pride?
Napredovanje utrujenosti ima verižni učinek ustvarja več simptomov. To vas naredi bolj neuravnotežen in bolne. Tukaj je nekaj opozorilnih znakov. Če imate te težave, jih obravnavajo. Ti simptomi se lahko obrne uporabo TCM (tradicionalna kitajska medicina, ki vključuje akupunkturo in zeliščne medicine).
1. Bolečine v mišicah in bolečine v vratu, ramen, nizke križu so znaki, da je telo utrujeno. To se spremeni v krče, glavobol, ali vnetje zaradi česar ste razdražljivi. Vaša dobra energija se bo z odpadki. To se uporablja gor, če se telo poskuša ponovno ravnotežje, ali pa prilagodi tem konstantno napetost, poiskati zdravljenje teh malih neprijetnosti, preden jih hranili, kar v večjih zdravstvenih težav.
Akupunktura je zelo učinkovita za spodbujanje pretoka krvi v mišice, živce in vezi vodenje jim voljno in prožno. To zmanjšuje fizični in čustveni stres, ter vliva vaš imunski sistem. Akupunktura poveča pretok krvi, da se počutite sveže, pozoren in oster. Če imate težave s spanjem, akupunkturo in zelišča tudi zdravljenje nespečnosti.
2. Prebavni stiske: utrujenost napreduje in ruši vaš prebavni funkcijo.
Ali opazite refluks kisline, zaprtje ali driska zaradi stresa ali utrujenosti?
Druga faza pomeni, da je vaše telo oslabljen, ki vpliva na več organov sistemov. Dobra prebava je potrebno, da preobrazite hrane v prehrani. Če se vaš želodec in tanko črevo ne deluje dobro, se pojavi malabsorbtion. Vaši hranila se ne uporabljajo za podporo in okrepiti svoj sistem. To povzroča svojo bolezen, da gredo globlje v telesu.
3. medenice, reproduktivne ali sečil motnje sledijo kot tretji fazi. Utrujenost je še poudariti globlje organov. Moški in ženske enako lahko pride do motenj reproduktivnega in plodnosti. Normalni menstrualni ciklus, urinska tok, inkontinenca, okužbe ali ledvični kamni lahko izvirajo iz utrujenosti. Večina bolnikov don & rsquo; ne vidim povezave s tem, in stopnjo ena ali dve. TCM povezana neravnovesja pri Qi (energija, vitalnost) z napredovanjem bolezni. To je mogoče spremeniti z zdravljenjem TCM na vzrok. Zdravila pogosto prikrije simptome namesto vas obnoviti. Zdravila prav tako postal problematičen za telo varno asimilirati. Zelišča lahko bolj naraven način približati zdravja.
4. Srčna stres: Stage štiri pločevinka vsebuje tesnoba, razbijanje srca, možgansko meglo, depresija ali kronična nespečnost, do resnejših problemov, vključno z, pritiska v prsih ali srčni zastoj. Utrujenost je tihi ubijalec, in se ne zdravi vzrokov nepotrebni fizični in čustveni stres. Ta kombinacija je odgovorna za večino kroničnih bolezni vidimo danes. Slaba prehrana in pretirane način življenja, je dodal k tej mešanici, so recept za širok spekter bolezni. Bolezen, ki se je mogoče izogniti.
Ustrezno pozornost na to, kako vaše telo počuti, je prvi korak pri ohranjanju zdrave. Tisti malo bolečine so faza ena opozorilne luči, ki bi morali ukrepati naprej. Vaš prvi bogastvo je vaše zdravje. Če bolje skrbijo zase lahko bolje skrbijo za svojo družino in uživajte v kakovosti življenja, ki si to zaslužijo.
TCM pomaga pri reševanju utrujenost, glede na stopnjo s katero se soočate. Don & rsquo; t čakati.