Stop vaš Kidney Disease – razloge, zakaj naj ješ Asparagus

Lahko Asparagus res preprečevanje bolezni ledvic? Beluši se uporablja kot zdravilo za živila / rastlina že pred časom Kristusa; celo svoje botanično ime kaže na to, Asparagus officinalis. Officinalis je podan v potrditev svojemu “uradno” uporabo kot terapevtski zelišče. Ta zelo iskan in cenjen rastlina je doma v evropskih in azijskih kultur; in to je prikazano v številnih besedilih, ki temelji na botanike in rastlinskega ugotovitve medicine v vseh regijah.

 Šparglji je najbolj znan po svoji posebne ukrepe na vseh sečil (ledvic in mehurja), ki je najbolj znana, so:

 1. Pomaga podpirati in olajšati delovanje ledvic

 2. Poveča nastajanje urina (diuretiki)

 3. Blažilni na sečilih

 4. Anti-edem – še posebej z odvečno tekočino iz vsega srca

 5. ledvic in mehurja čistil

 6. Pospešuje celično delovanje v ledvicah

 7. razbija sečne kisline – zato odlične za zdravljenje protina in zdravilo za ledvične kamne

 * Najboljši izogniti v razmerah, v katerih so ledvice kronično vnetje (npr nefritis), ne bo jedel v presežku.

 Drugi ukrepi vključujejo: Znižuje krvni tlak (zaradi diuretičnega delovanja), grenak (pospešuje prebavo), odvajala (zaradi vlaknin), čistilec krvi, proti revmi (odstrani sečne kisline), proti parazitski, pomirjevalno, spodbuja plodnost, koristno za vsi vidiki ženskega reproduktivnega sistema (zelo koristno za moške preveč). To samo dokazuje, kako šparglji deluje kot zdravilo za bolezni ledvic in lahko izboljša delovanje ledvic.

 Čar tega skromnega obrata pride do številnih naravno prisotnih kemikalij in to je najboljše za prehrano ledvic; za razliko od zahodne medicine, ki le izpostavlja eno kemikalijo:

 Asparagin

 Asparagosdies

 Asparagusic kislina

 Bitter načela: officinalisins

 Flavonoidi (rutin, kvercetin, kaempferol)

 glikolna kislina

 glikozidi

 saponini

 tirozina

 Vključuje: vitamin A, B, C, E, folna kislina, kalcij, železo, fosfor, kalij, cink, selen, jod, magnezij, mangan, žveplo, silicij.

 Vidiš lepota naravne medicine, je vse v sinergizma vseh kemikalij v tovarni, narava, ki poteka že svoje “klinična preskušanja,” v zadnjih nekaj milijard let, in je prišel gor z najboljšo kombinacijo kemikalij, za pomoč tistim, da je hodil po zemlji. In lep del je, da ko zaužijete, telo dobi izbere, katero naravne kemikalije, ki jih potrebuje – za razliko od prisiljeni v eno smer (to je zahodni drog). Oglejte si ta video imenuje urejen kaos narave za več informacij o tem, kako rastline dal človek selektivne “zdravilne lastnosti.

 Drug pomemben dejavnik, ki je ta sredstva “prinaša na mizo” (pardon pun), je, da je zelo alkalna. Zdaj, če ste prebrali katero od moje stvari, preden boste vedeli, kako pomembno je, da alkalise svoje telo, če imate okvaro ledvic (katera koli druga kronična stanja za to zadevo). Beluši pa to tako dobro, da je celo v nekaterih rakavih terapij samo za to! To je visoka vsebnost amonijaka, ki se delajo, da je tu.

 To pa še ni vse Srečni dnevi

 Presenetljivo je, in je vprašanje, ki sem pogosto dobijo v zvezi, beluši vsebuje veliko kalija in fosforja. Zdaj večina izmed vas že bil zdravnik povedal, da je treba zmanjšati kalija, fosforja, beljakovin in natrija vse, če trpijo zaradi bolezni ledvic. To je zato, ker pri nekaterih posameznikih ledvice borijo, da jih odpravi. Pomemben del tukaj poudariti, je, da imajo samo nekateri ljudje ta problem … Kako veste, če ste eden izmed tistih ljudi? No, če imate naslednji test krvi, se posvetujte z zdravnikom, če so vaši ravni kalija in fosforja v normalnem območju. Če so v normalnem območju lahko jih porabijo brez večjih omejitev, in če so visoke … morda v resnici še vedno jih porabijo.

 Zmeden?

 Nisem presenečen, če ste. Vidiš samo zato, ker imate stanje, ki zahteva nekaterih hranilnih snovi, ki jih je treba omejiti (ključna beseda, da so “omejeni”), ne pomeni, da je treba, da se prepreči vsa živila, ki vsebujejo zmerno ali visoko raven teh mineralov.

 Vse v zmernih količinah

 Vsi vemo, da je zdrava prehrana ledvice ključnega pomena za vaše zdravje. Torej si lahko predstavljate svoje zdravje, če vse, kar si je jesti nizko hranil gosto hrano – kruh, testenine, hrano za sladkor, pecivo, itd? Dejstvo je morda, da je tisto, kar je prispevalo k vaše zdravje na prvem mestu?
 Si predstavljate, kaj bi bilo vaše zdravje, kot je, da namesto da bi jedli široko paleto sadja, zelenjave, polnovrednih živil, oreščki, semena, polnozrnate žitarice, itd, čeprav je gledal svoj skupni vnos kalija, fosforja, beljakovin in natrija na dan ?

 Jaz sem ugibati, s katero bi bilo 1000X boljši v zdravje in vitalnost. In razlog je preprost, vsi razlogi paziti na vnos je 100 več razlogov, zakaj bi morali biti ob njih. Morate uporabiti zdrav razum, in veliko pomagati zmernosti.

 Bodite Banana je na primer … ti bi verjetno povedal to so sovražnik številka ena za težave z ledvicami zaradi svojih ravni kalija, vendar ste vedeli, da so dejansko koristne za ledvice preveč?

 To je enostavno, orodja

 Ne pustite, da strah nadomestiti zdrave pameti: imeti dieto dobro bilanco, vendar poskrbite, da boste spremljali vnos kalija, fosforja, beljakovin in natrija. Tukaj je odlično orodje, ki vam pomaga na poti: http: //nutritiondata.self.com/

 Preprosto vnesite v živilo, in to vam bo povedal, kaj hranil, in na kateri ravni, najdemo v vsaki hrani. Zabavaj se!
 Zaviti, je najboljši način, da bi Asparagus del vašega dneva je za kuhanje gor nekaj špargljev, ju zmešajte v pire, in hranimo v zaprti posodi v hladilniku (store za več kot 4-5 dni, sicer pire ugasne). Vsak dan traja 4 polne žlice, dvakrat na dan za terapevtsko korist – sveža je vedno najboljši, čeprav lahko uporabite pločevinkah beluši, ko okrajšava za čas. Prav tako lahko razredči, da je to malo vode, da se zmanjša intenzivnost. In seveda lahko alternativno jesti celo špargljev kot del obroka.

 Adijo za zdaj, in imajo velik dan!