Stvari, ki jih boste našli na Farmers Market

Ko hodiš v trg kmetov v Sarasota, boste videli stojnico s sončnicami, stojnico z domačim sladkarije, stojnica z zelenjavo, in stojnica z ročno vrečke vse, ki so naprodaj. Trg kmetje je čudežni stvari iz zemlje, stvari domačih in odnosi samo čakajo, da je treba izvesti. tržnicah dogajajo po vsem svetu. Nekateri trgi kmetje so odprta vsak dan, saj so to enakovredno trgovinah in ljudje nakupujejo dnevno za njihovo hrano. Ni prostora, da bi dobili te vrste svežih proizvodov, razen če mu rastejo sami.

Obstajajo nekatere kabine na tržnicah, ki so vodijo iste družine že desetletja. Prodajalci, ki prodajajo svoje proizvode ali druge predmete, lahko postanejo kot družina, ko delajo drug ob drugem, za let. Tisti, ki nakupujejo na lokalnih tržnicah graditi trajne odnose s prodajalci, ki jih kupujejo od in se zanašajo na teh ponudnikov za dobavo sveže pridelke, ki jih potrebujejo vso sezono. Lokalni animatorji in glasbeniki pogosto vidijo na teh trgih.

V juniju, boste morda lahko našli stročji fižol, kumare, korenje, pesa in čebula. Tam bo piščančje kmetje, ki prodajajo ekološke, jajca iz proste reje in morda celo sveže ekološko piščančjega mesa. Jagode boste našli na trgu kmetov bodo velike, rdeče, sladko in sočno. Limonado stati boste našli bo malo večji od limonade stati si dal gor na vogalu ulice, ko ste bili stari 10 let. Morda prodajajo jagodno limonado, skupaj s tradicionalno limonade.

Ko julij pride okoli, lahko najdete vse pridelke, ki so bili na voljo v juniju z dodajanjem novih rdečih krompir in grah. Za maline in borovnice bo sveže in sočno. Na eni stojnici boste lahko našli balon tehnik sukanje baloni za vsakega otroka, ki želi eno. Nekatere kabine bo prodaja piškotki, polnilom, karamele, pokovka kroglice, čokoladni grozdi, in vse vrste okusno sladkarije. Umetniki vseh vrst je mogoče najti na trgu kmetov. Ne more biti lesni delavci, slikarji, kiparji, lončarski mojstri in fotografi.

Pridite avgust in september, boste ugotovili, koruza na LABOD, in različne vrste squash. Čebelarji prodajajo svoje medu in zelišč kmetje bodo imeli obrat začne pri kuhinjskih zelišč, kot so bazilika, koriander, peteršilj, majaron, timijan, rožmarin, koper, in žajblja, da naštejemo le nekaj, kar bo imelo za prodajo. Na eni od kabin, boste morda ugotovili, rastlina začne pri zdravilnih rastlin, ki lahko vključujejo ameriški slamnik, borage, naprstec, česen, kamilica, regrat, Motherwort, kopriv, starejšega drevesa, in ginseng. Ti pridelovalci zelišč lahko sušijo tudi zelišča rastejo in prodajajo posušene različica za domačo uporabo, kot tudi. Domače marmelade in želeji so jih nekateri pridelovalci boste našli na trgu in imajo Zabaven iščejo nalepk in okus, tako kot marmelado vaš Nana, ki se uporablja za širjenje na vaš toast.

Za tiste, ki potrebujejo izdelkov brez glutena boste našli stojnico ali dva, namenjeno brez glutena kruh, kolački, cupcakes in drugi pekovski izdelki. V drugi stojnici boste lahko našli sladko challah kruh, gurmanske kruh, polnozrnat kruh, bel kruh, kruh z več žita, kvasec kruh, in vse vrste domačih kruhov, ki so narejeni sveže za trg ta dan. Joge, Tai Chi in Qi Gong se bodo poučevali v tržnih ur na travnik, ki meji na trgu. In končno, prijatelji se je, da bo trajalo tako dolgo, kot je trg kmetje še naprej, da se odpre vsako sezono. To se bo počutil kot velik družinsko srečanje na prvi dan nove sezone, ko so vse kabine odprta in vse stranke, izpolnite prehode.