Sustanol 250

Sustanon 250

Sustanon 250 običajno vsebuje štiri različne testosterona spojine: testosteron propionat, testosteron Phenylpropionate, testosteron isocaproate in testosterona dekanoata. Te testosterones so časovno sprosti. Sustanol 250 zagotavlja takojšen učinek, pri čemer še vedno ostane aktiven v telesu do enega meseca.

Športniki pogosto uporabljajo Sustanon 250, da dajo na maso in velikost, hkrati pa povečati moč. Bodybuilderji pogosto uporablja kot, za razliko od nekaterih drugih proizvodov na trgu, Sustanon rezultati v manj zadrževanja vode, zato daje trdne temelje telesne mase. Steroidov novice lahko pričakujejo, da pridobijo približno 20 kilogramov v nekaj mesecih z 250 mg Sustanon na teden. Več napredne tekmovalci potrebujejo višje odmerke, da dobimo želeni učinek.

Sustanon 250, se šteje kot dobra osnova steroid za uporabo v kupu. Športniki se zanimajo za hitre velikost in moč dobičkov ugotovili, da Sustanon nizov zelo dobro z orals kot Dianabol (methandrostenlone).

Hi-Tech Sustanon 250 6- teden cikel vsebuje 11 state-of-the-art Anabolics mišičnih Dobički!

Pill znotraj tabletke tehnologije za maksimalne mišične razvoj in moč dobičkov.

Hi-Tech Pharmaceuticals je, še enkrat, vključena farmacevtsko proizvodnjo znanja na potiska bodybuilding dopolnitev na novo raven. Sustanon 250, v resnici pa dve tableti v enem in oblikovana za doseganje največje število in doziranje anaboličnih spojin v najbolj biorazpoložljivi obliki, v eni tableti. Sustanon 250 je notranje jedro tableta vsebuje 250 mg štiri derivatov pravnega prohormon prasterona. To notranje jedro tablete nato stisnemo in je obsegal v zunanji ovoj tablete, ki vsebuje še 450 mg sedem visoko anaboličnih in mišičnih varčujejo spojin.

Sustanon 250 vam ponuja 700 mg z enajstimi najbolj anabolično učinkovita, agentov bodybuilding je. To pomeni, Sustanon 250 eno izmed najmočnejših, z enim odmerkom bodybuilding dopolnil na trgu. V bistvu je to izdelek ima tako močan vpliv na anabolične presnovo v telesu, ki Hi-Tech priporoča njeno uporabo v preklapljajo režimu.

Sustanon drugo tudi učinke, kot katerakoli druga oblika testosterona. To bo pretvorite v ženski hormon estrogen. Prekomerno estrogen lahko privede do neželenih stranskih učinkov, kot so akne, rast tkiva dojk, maščob mase in zmanjšano vsebnostjo maščob okvare, izgube spolni nagon, testisov krčenje in zadrževanja vode. Zadrževanje vode lahko poveča krvni tlak slabitev krvne žile v daljšem časovnem obdobju.

To lahko povzroči tudi izpadanje las v uporabnike, ki trpijo zaradi plešavosti moškega tipa. To bi lahko vplivalo tudi na prostato, zaradi česar je večja. Droge pozval 5alpha-reduktaze lahko preprečijo te simptome brez blokiranja testosterona je anabolični učinek. Testosteron je eden izmed najvarnejših steroidov na trgu, vendar pa se tega ne more sprejeti rahlo, in Sustanon ni nič drugače.

OPOZORILO: Ta članek je na noben način, da se kot zdravniški nasvet. To se razdeli kot samo informacije. Če razmišljate o morebitnih dodatkov, priporočamo raziskovanje temeljito in ob strokovno zdravniško pomoč.