Svetloba na dolgoživost

: Ugodne cene:
Znanstveniki lahko ustvarite sadne muhe, ki živijo za 250% daljšo življenjsko dobo. Prav tako smo najti več načinov, da se stare človeške celice, da se obnašajo kot mladi pa. “Če ste se kot otroci, ne morete vstopiti v nebeško kraljestvo”, tako da upamo, da bi začeli na našem drugem otroštva, takoj. Ne boste imeli le še več zabave v funkciji, boste verjetno uživali živijo dlje, kot tudi …
Attitude: Hvaležnost. Ne skrbi, bodi srečen. Študija 1.500 stoletnikov je pokazala, da prehrana, ravni dejavnosti in navade za nekadilce zelo različna, vendar skoraj vsi imajo dober smisel za humor in ne skrbite.
: Prehrana:
Omejevanje kalorij je ključnega pomena. Najboljši način za omejevanje kalorij je, da se osredotoči svojo prehrano na zelenice in zelenjave ter zmanjšati poslovno, rafinirana in predelana hrana, sladkorjev in ogljikovih hidratov. Poskrbite, da boste dobili ustrezno ravnovesje beljakovin, vendar ne gre za presežek. Skupna Ameriška prehrana vsebuje 4-krat optimalno beljakovin. Zmanjšajte kalorije, da približno dve tretjini, kar je potrebno, da ohranijo svojo normalno težo, če ste sploh prekomerno telesno težo. Začetna izguba teže oži off kot vaš metabolizem prilagaja nižji hitrosti presnove. Dobili veliko antioksidantov v vaši prehrani za preprečevanje prosti radikali. Občasno uživajo brez dodane sulfita vina, če prenaša in jedo veliko jagod. za posebne antioksidant hranil glej spodaj.
Imejte homocisteina nizka. Visoke ravni homocisteina močno korelira z večino degenerativnih bolezni staranja, predvsem srčnih napadov in kapi. Lahko preverite nivo homocisteina s krvno preiskavo, če želite. Lahko znižate homocisteina z uživanjem surove sveže organske temno listnato zelenjavo in ob metilno donatorje, najbolj pogosto pomanjkljivo vitamin skupino komercialnih diet hrane.
Izogibajte se sladkor in zmanjšanje zrna.
: Botanicals:
Resveratrol iz grozdja (Vitis vinifera) ali velikan dresnik (Polygonum cuspidatum), podaljšuje življenjsko dobo kvasovk (Saccharomyces cerevisiae) celic za 70% pa prek niacin odvisnega encima, Sir2. Ljudje imamo homolognih encima SIRT1, a deacetilazo. Resveratrol deluje sinergistično z Quercetin (vodotopni kvercetin je najbolje absorbira). Resveratrol najdemo v vinu, z belo vino, ki vsebuje le okoli 10% rdečih je 200 do 5000 mikrogramov na steklo.
Polygonum multiflorum (Fo ti, Ho Shou Wu, japonski dresnik) in Centella asiatica (Gotu kola), so mislili, da podaljša življenjsko dobo. Polygonum multiflorum naj bi vsebovala študije Farmakologija vitamin X. kažejo, da izvleček izboljšuje kardiovaskularni sistem, povečuje imunske funkcije, upočasni degeneracijo žlez, poveča antioksidativno aktivnost, in zmanjšuje kopičenje peroksidacije lipidov.
Chen Keji in Zhang Wenpeng, Predplačila na antiaging zeliščnih zdravil na Kitajskem, Abstracts kitajske medicine 1987; 1 (2): 309-330.
Predelani Polygonum multiflorum vpliva antioksidantov encim superoksid dismutaza (SOD), kopičenje lipidov peroksidazo in krepi celično imunost, medtem ko nepredelane rastlina je precej manj učinkovita.
. Ye Dingjiang, et al, Immunopharmacological študije ho-morajo po potrebi vklju-wu in pripravah 1987 Bilten kitajskih Materia Medica 12 (3): 21-24.
Pan Hongping, Wang Hong, in je Tingcai, predelano koreninski gomolj Polygonum multiflorum na ravni SOD in LPO pri miših, Kitajska list kitajskega Materia Medica 1993; 18 (6): 344.
Med kitajski zeliščni predpisi preizkušena in pokazala koristni za znižanje dejavnike tveganja, povezane s staranjem in smrtjo, so (15):
Shou Xing Bu Zhi: z glavne komponente ho-morajo po potrebi vklju-wu, Dioscorea, rehmannia, codonopsis (ali ginseng)
Essence Obnavljanje esence: z glavnimi sestavinami ho-shou-wu, rehmannia, Cuscuta, Astragalus, achyranthes in cynomorium.
Pomlajevalna Decoction: z glavnimi sestavinami ho-shou-wu, Astragalus in salvia.
Drugi antiaging rastlinski študirali v veliki meri vključujejo:
Panax quinquifolia (ginseng)
Astragalus (Astragalus)
(Dong quai, tang-Kuei)
Epimedium
Cordyceps
Ganoderma
Eleutherococcus senticosus (sibirski ginseng, Eleuthero ginseng)
Polygonatum (huangjing).
Medicina:
Izogibajte se konvencionalno medicino: Stopnja smrtnosti so 2 do 5% višji v regijah, ki preživijo več od konvencionalne medicine, primerjavo območja z enako stopnjo zdravja. Vsakič, ko zdravniki in kirurgi stavko, kapljice smrtnost, dokler ne gredo nazaj na delo. To je dokumentirano v Izraelu, Kaliforniji, Južni Ameriki in drugod.
Gerovital: GH3: ambulanta Ana Aslan v Romuniji je obdelan na desettisoče ljudi z injekcijo. Brez drog GH3 je zdaj na voljo v ustni obliki.
Živi plod ovčereje celice: več kot 50.000 bolnikov je jemalo na kliniki La Prairie v Švici s svežimi injekcije jagnje celic zarodka.
: Spirit-Minerali:
M-state minerali: človeška kri običajno živi le okoli 10 minut, iz telesa, vendar v redkih primerih biva živi več ur ali celo dni. Ena alkimist in njegov partner je ugotovila njihovo kri preživel tri dni po letih zaužil m državni mineralov. Ta učinek je najti le v eni izmed mnogih vzorcev, običajno pri tistih z močnim duhovnosti.
:Prehrana:
Vitamin C: dopolnitev vsaj 750 do 1.000 mg dvakrat je priporočljivo na dan. Menijo topen v maščobi vitamin C (askorbilpalmitat), ki je oblika antioksidanta, ki dobi v celičnih membran, ki so zelo občutljivi na oksidacijo in Ester C, kar pride v citoplazmo dvakrat kot askorbinska kislina in ostane v celicah dvakrat tako dolgo.
Koencim Q10: ščiti pred boleznimi srca. Imajo visoko raven CoQ10 in nizko raven homocisteina skrbi, da ste iz sobe v sili. Razmislite o tem, 100 mg CoQ10 dnevno, če ste v fazi 1 ali visok srčni ogroženost. koncentracije v krvi lahko spremlja, če je potrebno.
L-Karnozin: Fiziološke koncentracije (20-30 mikromola) v standardnih medijev podaljša življenjsko dobo in-vitro za fibroblastne celice človeških in močno zmanjša običajne funkcije staranje (staranja). V laboratorijskih raziskavah, karnozin jasno izboljša zunanji videz živali in blagodejno učinkuje na vedenje in povprečne življenjske dobe. Prednosti so:
Najbolj učinkovit naravni glikacije borec
ščiti proteine ​​iz toksičnosti AGE
podaljšuje življenjska doba 20% pri miših, staranje pospešeno
dramatično izboljša obnašanje in videz starih miših
pomlajuje starejšim človeških celic v kulturi
povečuje celično življenjsko dobo
povrne mladosten videz in vzorec rasti v celicah, ki se približujejo staranje
Alfa lipoična kislina in acetil L-karnitin:
Age-Related mitohondrije Decay poveča oksidativni stres pri staranju Rat srca: Izboljšanje jih acetilkarnitina in / ali (R) -A-lipoična kislina
T.M. Hagen in R. Moreau
Odsek za biokemijo in biofiziko in Pauling Institute Linus, Oregon State University
Mitohondriji so ključnega pomena za delovanje celic. So site proizvodnje energije za celice in igrajo ključno vlogo pri celičnem bilance kalcija. Služijo tudi kot & ldquo; varuh & rdquo; za apoptozo (samostojno povzroča smrt celic). Mitohondriji sta vir in cilj reaktivnih kisikovih spojin, ki inducirajo oksidativne poškodbe, ki vodi do energetskih primanjkljajev, metabolne motnje, in na koncu celična smrt.
Primerjali smo mitohondrijsko funkcijo v izoliranih srca, jeter in možganskih celic mladih in starih podganah. Proizvodnja energije in učinkovitost elektronskega promet se je zmanjšala v celicah iz starih živali. Kardiolipina, snov, ki je potreben za pravilno delovanje mitohondrijev, je bila v starih podganah, zmanjša za 52%. Podoben padec je prišlo v ubikinon, pomemben sestavni del mitohondrijev proizvodnjo energije. Starejši Podgane so imele manjše koncentracije karnitina, snov, ki prenaša maščobne kisline v mitohondrije za proizvodnjo energije.
ocenili smo stanje antioksidantov v celicah jeter in srca. Skupna raven celic glutation v starih podganah se je zmanjšal za približno 40% v primerjavi z ravnmi iz mlajših podganah. Mitohondrijski glutation je bila v starih podganah, zmanjša za 79%, verjetno zaradi dodatnega oksidativni stres s starostjo. Vsebina askorbat (vitamin C) iz obeh srca in jetrnih celic iz starih podganah se je zmanjšala za polovico, v starejših podganah. To lahko pomeni povečano stopnjo izkoriščenosti askorbat ali zmanjšano hitrost vnosa. Iron vsebina je bila v možganskih celicah znatno povečal iz starih podgan. Ti s starostjo povezane spremembe v antioksidantno statusu in vsebnosti železa ustvariti ugodno okolje za proizvodnjo nevarnih prostih radikalov.
Acetilkarnitina je naravno pojavljajoče se spojina uporablja za prevoz maščobnih kislin v mitohondrije, kjer se pretvori v energijo. Lahko poveča tudi raven nevrotransmiterske, kot acetilholina.
Če želite preveriti, ali acetilkarnitina dopolnitev izboljšano delovanje mitohondrijev v starih podganah, smo hranili z dieto-acetilkarnitina dopolni do mladih in starih podganah. Acetilkarnitina povzročili določene mitohondrijsko membrano lastnosti v starih živali, za izboljšanje ravni opazili pri mladih živalih. Dopolnitev tudi poveča ali obnoviti vsebino kardiolipin v jetrnih celic, pridobljenih iz starih podganah, vendar ni obnoviti vsebino celic askorbat.
Lipoična kislina je drugo naravno pojavljajo antioksidant spojina, ki stimulira nastajanje glutationa. Šteje se, da je boljša antioksidantne zmogljivosti kot celo askorbat.
Za preizkušanje učinkov lipoično kislino o staranju, smo hranili s hrano, lipoična-kisline dopolni do mladih in starih podganah za dva tedna. V starih živali, dopolnjevanje obrnil znižanje starostne vsebnosti askorbinske kisline v srce in jetrnih celicah. izboljšala tudi to vsebino askorbat v celicah od mladih živali. dopolnitev lipoična kislina obrnil tudi kopičenje železa v možganskih celicah starih živali.
Na koncu smo ugotovili, da je staranje oslabljeno mitohondrijske in celično delovanje jeter, srca in možganske celice. Rezultati naših prehranskih študij kažejo, da lahko dopolnjevanje z acetilkarnitina in lipoično kislino retard ali spremembo tega okvaro.
Ta raziskava je bila podprta z Nacionalnega inštituta za staranje.
2-KOP je sestavni del celične membrane zunanjega.
: Hormoni:
Veliko ravni hormonov upada s staranjem. V nekaterih primerih hormona lahko nadomestno zdravljenje lahko zelo koristna, še posebej v kombinaciji z individualno razstrupljanje, prehrane in podpore regeneracije. Nekatere pomembne proti staranju hormoni, so:
7-Keto repletes hypoadrenal države, ne da bi neposredno povečajo raven spolnega hormona.
DHEA je prekurzor mnogih hormonov, vključno progesterona.
Estrogen nadomestna terapija je večina celovitih zdravniki na splošno ne priporoča. Kadar je to potrebno, naravne oblike, kot Trstu so najbolj biokompatibilni. Fitoestrogeni so pogosto boljša izbira za terapijo.
HGH: Leta 1990 je dr Daniel Rudman objavil svoje človeški rastni hormon raziskovalne študije o učinkih dolgoživosti in življenjske podaljšanja HGH v New England Journal of Medicine. Šest mesecev injekcije HGH obrniti proces staranja med 10 in 20 let. Zdaj HGH je na voljo v ustni homeopatskih oblikah. Rastni hormon se lahko neposredno obrne nekaj staranja učinke, izboljšanje mišične moči in mase, zmanjša gube in povešeno kožo, ter zmanjša bolečine in vnetje. Razmislite o dopolnitvi HGH, ali povečanje vrednosti s releasers.
Pregnenolona je prekurzor DHEA.
Progesterona se pogosto uporablja kot krema, ki pa je na voljo kot peroralnih kapljic v bazo vitamina E za boljšo absorpcijo prav.
: Vaja:
Telesna dejavnost lahko preprečijo ali odložijo nastanek hipertenzije, debelosti, bolezni srca, pade, in osteoporozo. Rebound vadba je najbolj učinkovito in nežno vadbo za vsako celico v telesu.
: Detox:
Razstrupljanje kri in jetra sezonsko, približno štirikrat na leto. Osebno prilagojene programe so najbolj varna in učinkovita. Ti lahko vključila parazit, debelega črevesa, ledvic ali drug organ čisti, kot tudi podporo, ki je potreben pomlajevanje. Sanum sredstva lahko zelo močna za krvni čiščenje in imunskega uredbe.
: Higiena:
Upočasnitev in Popravek procesa staranja
Kenneth E. Seaton, D. Sc., Howard Hall, Ph.D., Psy. D.
Overactivation imunskega sistema lahko zvišajo vnetnih in imunskih proteinov lahko vodi do zmanjšane nosilne proteine, zlasti albumin, ki določa biokemično okolje, povezanega z optimalna staranja. Napredno osebna higiena je lahko učinkovit način za zmanjšanje tega stresa na imunski sistem / biokemije in fiziologije. Čistoča lahko poleg pobožnost, znanstveno po vsem!
Hipokrat (400BC) predstavil zelo Pronicljiv opis procesa staranja, kjer je ugotovilo; & Ldquo; Stari ljudje trpijo težko dihanje, katar, kašelj, strangury, uriniranje, bolečine sklepov, bolezni ledvic, omotica, kapi, slabo zdravstveno s zapravljanja, srbenje, nespečnost, praznjenja vode iz črevesja, nosu in oči, sive mrene, in trdoto predstavitvi & rdquo ;. Odgovor na vse te težave lahko le bolje higieno. Ljudje lahko dosegli daljšo življenjsko dobo let, da bi se naučili, izkušnje in pridobili potrebno modrost razumeti ta svet. Boljša higiena lahko upočasni, in nazaj do neke mere, procesu staranja in veliko njenih fizikalnih problemov.
To je lahko tudi mogoče zmanjšati gubanje kože, izpadanje las, zatemnitev od vizije, demence, zapravljanja, spremembe v biokemiji in izgubo imunološkega uspešnosti, ki je nekoč veljal temeljni del staranja. Ta članek bo predstavil s trditvijo, da lahko bolje higiena obravnavo nekaterih od teh težav in počasno staranje.
Številne vrste rib, delfinov, kitov, morskih ptic in drugih bitij dosežejo svojo največjo življenjsko dobo, ki je videti toliko, kot so to storili, ko so bili mlajši, izogibanje neverjetno stopnjo mnogih fizičnih težav, da smo ljudje mislijo, da je normalno v staranju. Je skrivnost preprosta higiena zaradi svojega življenja v vodi? Occamova preselite britev potrjuje, da je najenostavnejša rešitev ponavadi pravilen.
Paradoks je ekstremno hitro staranje pacifiškega lososa, po drsti, kar je enako v zadnjih 40 letih našega življenja, ki se pojavljajo v ribah, v samo nekaj dneh. Pospešeno staranje pri lososa povzroča množično proizvodnjo stres hormona kortizola je, hkrati pa je pomemben znižanje albumin in kortizola globulin. (1) Ta biokemični proces stres je tudi povezana s hitrim staranjem Tobolčar miška, hobotnice in več drugih bitij & rsquo; (1), vključno z ljudmi (glej fotografije). Je fotografija hitrega staranja 25 yr. stara ženska v Cecil preselite šolski Med 20. ed. 1996, str 1216.
Kako je to stres povezan s higieno? Varovalni proti prostim poškodovanja kortizola je koncentracija albumina v telesnih tekočinah (1). Albumin lahko veže več kot 1000-krat zmogljivosti kortizol globulin, (CBG) (1), s tem višjo koncentracijo albumina, ki ga spremlja tudi dvig CBG; bolje zapufrana je žival pred stresom in staranju. (1) napetosti na imunski sistem, znižuje nivoje proteinski nosilec, saj dviguje obrambnega / vnetnih proteinov.
: Nošenje-zmogljivost seruma
Zdi se, da je temeljni dejavnik pri staranju Nosilna zmogljivost seruma (2). Osmotski tlak določa, da kadar se obrambni / vnetnih proteinov zmanjša naravno in varno, se dvigne nosilne proteine. Albumin je glavni nosilec; izjemna univerzalna mati ladja. Ta članek bo poskušal odgovoriti: (a) je albuminu & ldquo; Aging faktor & rdquo; ali & ldquo; Življenje Factor & rdquo ;? (B) albuminov ravni v glavnem določene z higienskimi standardi več kot kateri koli drugi dejavnik?
: Delfini starost dobro
Podatki, ki jih Dr Jim McBain veterinarski znanstvenik iz Sea World dobavljeni (glej graf) kaže, da je ne upada koncentracije albumina v svojih starih delfinov, morda je enako 100 let pri ljudeh. Stopnja albumin običajno pade v vseh staranja živali. Zdi se, da raven, na Sea World zadnjih desetletjih narašča v skladu z boljšimi tehnikami čiščenja vodno okolje. Delfini z višjimi stopnjami albumina tudi živijo dlje in kaže minimalne znake staranja.
: Stres
Edward Masoro, razlikovati staranje raziskovalec, predstavi zadevo, ki jo imajo dolgoročno nizko raven in akutni poudarja vlogo v osnovi staranju (3). Dr Masoro ugotovi, da so točni ravni kortizola pomembno. Kortizol je tudi zelo koristno, brez njega ne bi mogli preživeti zamujanje na delo. Toda presežek teh stresnih hormonov škodo, timus, imunski sistem, preprečuje popravilo in neravnovesja celotno homeostaze. (4). Spet lahko odgovor bolje higiene za ohranjanje zelo visoke ravni albumina, da se zagotovi natančno kortizola homeostaze kljub množici napetosti so se pojavile v času življenjske dobe ljudi. Zato ohranjanje višje nivoje albumina lahko poveča življenjsko dobo.
: Bolezen & stres
Bolezen je najbolj škodljiva oblika stresa. Obstajajo epidemiološki dokazi, da so koncentracije albuminov nizka serumu povezana s povečanim tveganjem za raka in drugih bolezni. (5) Prav tako je tanka črta, skoraj ni mogoče ločevati med staranjem in boleznijo. Zdi se, da zmanjšanje albumin, saj je skupni imenovalec obeh bolezni in staranje, ki tanka črta.
Ne preboj v staranju lahko zgodi, dokler ne bomo ohranili celotno homeostazo biokemije in fiziologije. Claude Bernard, priznani psiholog, ki je poučeval na Sorboni in College de France povzel svoje raziskave s svojo slavno konceptom Homeostazo, ki jo je imenoval & ldquo; Milieu Interieur & rdquo; (Popolna notranjost okolje). V podporo morajo celice hranijo v največjo življenjsko dobo poskusu imajo popoln medij v posodo kulture. Najpomembnejša snov v mediju je kakovost in količina albumin. (6)
lahko plavati, teči, smuči, delo, da ljubezen in spanje, vse v razmerah, ki se razlikujejo dramatično. Toda vse bilijonov celic v telesu mora ostati v zelo natančnih pogojih, temperatura, pH, kemijske in vodno bilanco. Tudi minute spremembe lahko povzroči škodo, zmedenost celo smrt. Ohranitev te dinamične povratne informacije in ureditev med vsemi organov, krvi, tkiv in celic je homeostaze. Spet koncentracija albumina v krvi in ​​vmesnih tekočin je izjemen buffer proti dramatičnih in nenadnih sprememb. Odgovor na vzdrževanju homeostaze je higiena. Homeostasis se lahko ohranijo posebne ionske kopeli vsak večer.
: Senile-demenca
Ni nadlogo bolj bali, ne ogroža neodvisnosti več, ni zavrnitev s prijatelji bolj očitne, ne odpovedali družba bolj uničujoč, kot je izguba duševnih sposobnosti, ki pogosto spremlja staranje. Vsak poskus odgovoriti na staranje mora vključevati preprečevanje senilne demence.
so potrebne visoke koncentracije albumina v serumu, da se zagotovi optimalno raven v možganih in cerebralni hrbtenjačni tekočini, pomembna za varnost in uspešnost centralnega živčnega sistema. Le 1/200-albuminov molekule so posebej izbrana za vstop v CSF. (7) Albumin je tudi amiloida encim, ki razgradi in čistilec. To lahko predstavlja razmerje med intelektualnih standardov in standarda ravni higiena / albumina v civilizacij. Dolgoročna stres, zlasti kronične okužbe je povezan senilne demence. (7)
: Tri dejavniki:
Tri področja so bila opisana za ohranjanje dobrega zdravja med procesom staranja: higiena, prehrana & vadbo. Prav vsak od teh podpor in krepi drugega.
: Diet
Ponavljajoče študije po laboratorijih in živalskih vrtovih po vsem svetu, v zadnjih 50 letih nenehno kažejo, da se proces staranja lahko dramatično upočasnila z omejevanjem prehranskih kalorij. (8) verski koncept posta ima trdno znanstveno podlago. Na žalost prehranskih omejitev, je zelo težko izvajati, in je malo verjetno, da bo priljubljena anti-aging praksa, tako večjim poudarkom na higieni in telesno vadbo. Prehranska omejitev (DS) in higiena zdi, da deluje na enak način; z zmanjšanjem stresa na serum za prevoz hranil in wastes- DR zmanjšuje treba opraviti molekule hrane, higieno zmanjšuje imunski / vnetnih proteinov, zaradi česar več prostora za nosilne proteine.
Vedno več je dokazov, ki povezuje okužb do nagnjenosti k preveč jesti in okužb, ki povzročajo velik trebuh. Poleg tega je potrebno veliko kalorij teči preobremenjen imunski sistem. Diabetes imajo celo povezavo za znižanje albumin in več poudaril, imunski sistem (9).
: Vaja
Vaja je zelo dragocen, biokemično, saj črpalke in obnavlja vezno tkivo, ki zagotavlja, da hranilne snovi dosežejo celice in odpadki izdelke vrniti v krvi. Vaja zagotavlja tudi, da serumskih beljakovin zapusti kri in obdaja celice in končno nevtralizira in preko limfnega sistema prenaša strupene odpadke. Serumskih beljakovin, kot so albumin, poleg prevoz hranil in odpadki, se uporabljajo tudi kot ključnega zavojček aminokislin za obnovo in popravila telesa, ki napreduje vsak dan. Sposobnost za pravilno popravilo je temeljna osnova za optimalno staranja. Hiranje v bolezni in staranje je posledica nezadostnega albumin. Vaja v prisotnosti bolezni in stresa na imunski sistem imajo lahko negativne prednosti. Kombinacija boljše higiene in zmerne telesne dejavnosti lahko zagotovi odgovor, kako bomo dosegli optimalno zdravje.
: higiena
Higiena je najnovejši odkritje treh osnov. Še pred 150 leti Semmelweis v Evropi in Oliver Wendell Holmes Senior v ZDA so bili tarča posmeha za izobraževanje zdravnikov v pomenu umivanje rok pred prihodom v oddelku nosečnosti. V teh dneh je bila sprejemljiva za 1 v štirih žensk umre pri porodu. Danes, saj prvih korakov v umivanje rok je 1 / 100.000. Gotovo je, da so izboljšave v osebne higiene in življenjskega standarda v ospredju podaljšanja povprečno življenjsko dobo od okoli 38 let, v 1850 do 85 let na Japonskem in Avstraliji danes. (10)
: Napredno higiena
Napredno higiena zagotavlja palca / nohti se samodejno očisti vsakič, ko roke so oprano. Sistem čisti tudi nosni prehod, oči, zobe, kožo in lase. Čez noč oprostitvijo dihal in kože težave se lahko pojavijo. Serumsko koncentracijo albuminov lahko tudi odziv v nekaj dneh.
: Rezultati
Po 20 letih izkušenj s tisoči stranke, ki uporabljajo napredne higienski sistem za večino poročilo o (a) zmanjšanje dihal, ušes, nosu, grla in kožne bolezni, vključno z alergijami (b) razmerje albumin od 43 g / LA / G 1,6 dvignila na albumin 48g / l A / G 2,0. Ta kombinacija izboljšanje predlaga povečanje življenjska doba 25 let, in sicer 75years do 100 let. Vsak gram albumin dobil nad normalo 43 g / L običajno enaka 5 let povečanja življenjske dobe.
: Super-kalčki
Mi smo šele začenja razumeti, da klice živijo v kolonijah, kot so mesta, zaznavanje njihovega okolja in prilagodi na način, da jih izkoristijo. Mnogi proizvodnjo toksinov (strupov), precej močnejši kot katerikoli kača ali pajek, več kot tekmo za vsako imunskega sistema. Ti pametni mikrobi so pogosto & ldquo; imunološko nevidna & rdquo; z beljakovinami in sladkorjev na njihovi površini, ki so enaka veliko naših lastnih tkiv organov. Okužbe s temi skupnimi mikrobov redno tvorbo protiteles in T celice, ki prečkajo reagira in napadajo naše zdravo tkivo. Ta & ldquo; avtoimunosti & rdquo; ima pomembno vlogo pri staranja in stresa na imunski sistem. (11) V letih testiranja je postalo jasno, da so mikrobi pod in okoli nohtov, znotraj nosni prehod in okoli oči bolj sposoben povzročiti bolezni pri gostitelj, in v večjih koncentracijah (kritična odmerkov okužil) kot so mikrobi iz zraka površin. To je eden od razlogov, zakaj je lahko napredna higiena biti učinkovite.
: Imunski-Stress-Aging
Poudarek na imunski sistem iz kombinacije pametnimi kalčkov z njihovimi superantigeni zmešamo z okoljsko umazanijo, nenehno sebe inokulirano in na koži postavlja sceno za kontinuirano preko aktivacijo imunskega sistema. To se kaže v vseživljenjskem povišani vnetni serumskih proteinov poimenovali & ldquo; Reaktantov akutne faze & rdquo; (april & rsquo; s). Jetra proizvajajo te beljakovine, ko je imunski sistem pod stresom in negativen rezultat je nižja proizvodnja albumina, kar vodi do visoke smrtnosti, obolevnosti in hitrega staranja. Kot je pogosto opozoriti: & ldquo; si stara kot imunskim sistemom & rdquo ;.
Morda najbolj učinkovitih strategij za povečanje življenjske dobe je, da se prepreči preobremenitev imunski sistem in s tem ohranja vnetnih in obrambnih proteinov in imunske celice na najnižjo zdrave stopnje, tako da se zmanjša osmotski tlak dovoljuje, da se ohrani višje ravni albumina, z anti-aging koristi. Higiena je lahko temeljna podlaga za dosego tega anti-aging profil.
: Biochemistry-Stress
Skupne beljakovine (g / l) albumin globulini A / G razmerje napetosti
63 28 35 0.8 Zelo visoka
67 37 30 1.23 Visoka
70 41 29 1,41 Medium
71 43 * 28 1,53 Normal
72 45 27 1,66 Minimum
73 50 23 2.2 Low
75 56 19 2,95 Optimal
* Povprečna stopnja v ZDA
Rak tveganja in stres na biokemije / fiziologije je visoka, spušča od stopnje 7 na ravni 1. Stopnja 3 je minimalni profil, ki naj zdravniki poiščejo pri vseh bolnikih, ne glede na starost, raso ali spol. Ravni 1 in 2 imajo zelo nizko zdravje in raka tveganje. Ravni 7 in 6 se lahko pomotoma povezana z neustreznim prehranskih beljakovin. Ta študija poudarja morali higienske standarde je treba izboljšati raven 4 do 7. Medtem ko je uravnotežena prehrana je koristno in se ne sme spregledati, le higieno seveda lahko zmanjša raven globulina, ki omogoča več osmotsko prostor za albumin.
Okužbe & prosti radikali
Reaktivnega kisika radikalni molekule, ki kemično vežejo z našimi tkiv, ki jih staranje, nastajajo v velikih količinah, predvsem v času okužb, preobremenili naše antioksidant potencial, ne glede na kakršno koli količino antioksidant dodatkov. Je & ldquo; hudičev preselite krog & rdquo; ker nad aktivacijo imunskega sistema ustvarja škodljive proste radikale in zmanjšuje albumina, ki je & ldquo; 800 £ gorilla & rdquo; vseh ostalih antioksidantov skupaj. Koncentracija albumina je 4000-krat višja od vseh drugih antioksidantov skupaj. antioksidant potencial seruma je odvisno od koncentracije albumina v skladu s testi, izvedenimi na teste izvedli na Genox in Pantox laboratorijih. Higiena lahko prekinil to staranje, umrljivost, obolevnost & ldquo; Devils krog & rdquo ;.
Preprečevanje okužbe je osnovni način za ustavitev proste radikale. Prosti radikali so namenjeni za ubijanje mikrobov. Vendar pa so bele krvne celice poškodujejo in prostih radikalov sprosti, zlasti kronične bolezni, vse ob času, ko je albumin, glavni antioksidant najmanjši. To ni čas, da bi veliko antioksidantov, ki lahko dopolnila krme klice in preobremenitev jeter, nadaljnje zmanjšanje albumin.
: Odpadki
Pomemben vzrok staranja prebivalstva je strupeni odpadki, ki so naravno proizvaja vsako celico v svojem presnove cikla. Ti odpadki morajo biti onemogočen v vezivnem tkivu, preden se dovoli nazaj v kri, nato varno prepeljati na različnih mestih za dokončno odpravo. Prenajedanje, okužbe in preko aktivacije imunskega sistema, povečanje odpadkov, zmanjšuje albumin, in tako preprečuje pravilno nevtralizacija in transport odpadkov. Spodnja albumin in kopičenje odpadkov postavlja sceno za nestabilnost in poškodbe celic, ki vodijo do raka (13). To lahko pojasni skrivnost, zakaj je albumin v vseh rakov nizka in zakaj je odpust povezana z obnovo albumini koncentracijah, ki presegajo 45 g / l.
: Padec imunskega sistema
Izguba imunološkega izvedbe je dobro znana v staranju in je globoko vpleteni s skrčenjem priželjca. Ta majhna žleza nad / pred srcu je bil imenovan za srčni spodbujevalnik staranja. Sir McFarlane Burnett predlagal priželjc kot spodbujevalnika v rdquo 1950-jev. Involucijo timusa mora biti aretiran, da se prepreči izguba T-celic in njihovo delovanje, v katerem koli uspešno poskušali upočasniti proces staranja. Ponavljajoča in kronične okužbe in znova poudaril rezultate imunskega sistema v več kot proizvodnjo kortizola in nižje albumin, ki vodi do prostega kortizola povzročajo involucijo timusa. Treba je preprečiti preveč, preveč hude, tudi kroničnih okužb, da bi ohranili priželjc v starosti. Higiena lahko spet odgovor.
: Namige do prezgodnjega staranja
Pozitivni rezultati v tistih po napredno higienski sistem, ki ga Seaton začele leta 1980, je bila motivacija za Seaton & rsquo; je iskanje skrivnost staranja. Zdravo skupina morebitnih starejših so raziskali, nato pa v primerjavi z mlajšimi preiskovanci iz kontrolne skupine, da vidite, kaj razlike ni bilo v biokemiji. Na srečo mnoge od teh testov so bili dogaja staranja laboratorijih, vključno z Nacionalnega inštituta za staranje. Edina prava razlika je padec albumin.
Plazma je vodena frakcija krvi, vključno faktor strjevanja. Serumski tekočino brez faktorji strjevanja krvi in ​​albumin je najbolj razširjen (60%), vsestranska in kompleksna topen protein. V zdravem starim človekom lahko upad albumin le 0,2 grama na deciliter (2 gramov na liter). Vendar, vsak izgubljen gram je trillions albumin transportnih ladij. Albumin ustreza staranja sestavljanke odlično, saj ima toliko pomembno vlogo. Albumin je biokemični merilo stresa in homeostaze. Nižja ko je raven, večji poudarek na fiziologijo. Albuminov ravni spreminjajo čez nekaj dni ali mesecev, odvisno od stanja osebe, ki v času meritev, pojasnjuje dobre in slabe dni. Ko je skrajni čutimo in videti žareče, ko je nizka nasprotno. Koncentracija albumina se je pojavila v vseh študijah so najmočnejši kazalec umrljivosti iz vseh vzrokov in obolevnosti. (13)
: Albumin
Je najbolj raziskana še najmanj razumejo vse proteinov. Eden od razlogov, zakaj je to potrebno, ker prevoz sposobnost krvi je bistvenega pomena za zdravje in celice morajo prejeti hranilne snovi, hormone in elektrolitov v pravilni višini in ob pravem času. Prav tako je potrebna albumin za celično rast in stabilnost in dolgo življenjsko dobo. To je dramatično prikazano v eksperimentih smo celice trajalo 10-krat več, zrasel močnejša in nobeden pretvorimo z rakom linij ko medij vsebuje optimalno količino in kakovost albumin (14). Ta študija je pokazala globok koristi povečanje količine visoko očiščenega albumina mediju. Človeške celice še naprej rastejo ustreza več kot 150 let in nihče pretvori v raka linij. Howard Green, je danes, se šteje kot vodilni organ v celično rast in je zdaj na Harvardu. Zdi se, da se bo preprost & rdquo; življenje faktor & rdquo.; Verjetno zagotavljanje in zbiranje elektrone iz celic, morda preko dušikovega oksida, ki ga prevaža.
Primer albumin je bela jajc ali pomemben beljakovin v mleku. Na žalost visoko proteinske diete ne bo dvignila raven albumin medtem ko je poudarek na imunski sistem. Infuzijo albumina v bolnišnicah za reševanje življenj naslednje hudo travmo, se lahko upravičeno, vendar pa je pogosto negativen rezultat in ta pristop ne obravnava raven stresa in globulinov.
Albumin je najbolj bogat, dominantna, vsestranski in kompleks beljakovin v telesnih tekočinah, v povprečju skupaj okoli 350g. Sixty percent of the serum proteins are albumin, with a mean USA level of around 42g/L (4.2g/dL). Optimal serum albumin levels for maximum life span are around 52-56g/L. Long regarded as the “Bellwether” of health, its many roles are just beginning to be understood, as follows:
Cell growth. Maintenance of osmotic pressure. Body shape.
Purification. Transport of many nutrients. High negative charge.
Red blood cell stability. Transport of bilirubin. Solubility of uric acid
Calcium transport. Thyroid hormone transport. Blood viscosity.
Zeta potential. Fatty acid transport HDL/LDL ratios.
Fat metabolism. Preventing Atherosclerosis. Protectingbloodvessels.
Growth hormone homeostasis. Preventing stress. Sexhormonetransport.
Electrolyte balance. Ph control. Protein synthesis.
Radiation protection. Trauma protection. Blood volume.
Connective tissue stability. Lymph function. Prevention of cancer.
Dominant antioxidant . Iron transport. Serum solubility.
Egg growth. Amniotic fluid function. Milk protein.
Amino acid balance. Preventing drug overdose. Neutralizing toxins.
Nitric oxide transport. Measure of evolution. Protecting the liver.
Kidney function. Fetal development. Optimal pregnancy.
Teeth development. Prevention of tooth decay. Protection of lungs.
Maintenance of sperm. Preventing wrinkles. Maintaining eyesight.
Cleaning the brain. Amyloid degrading. Stabilizing CSF.
Transporting vitamin A. Transporting vitamin D. Homeostasis.
Cortisol transport. Cleaning the kidneys. Immune function.
Albumin transport answers all Aging theories: Albumin easily answers the waste theory of aging, the free radical theory, the autoimmune theory, the cross linking theory, the protein synthesis theory, ionizing theory, and the results achieved with calorie restriction. In summary, the multi-factorial evidence in aging is all answered by maintaining albumin levels around 50g/L, with an A/G ratio of 2.0.
: Summary
“The genius learns from nature”. All eggs, seeds, fetuses and brains are surrounded with a generous supply of albumin. At commencement of lactation, milk contains especially high albumin levels. Cell growth requires optimal albumin. No other substance has so many roles or could possibly be the “Life Factor”. The major role of the liver is manufacturing albumin (1/2 a ton in a lifetime), and it also serves as a packet of perfect amino acids controlling the entire protein synthesis. Maintaining optimal albumin profiles can only be achieved by advanced hygiene techniques. Attempts to raise albumin by high protein diets, vitamins, minerals, herbs, supplements and infusion is the “Ultimate in metabolic misunderstanding”.
: Conclusion
Basic hygiene practices only became wide spread with the additions of bathrooms & soap in the middle of 1900. Hygiene increased lifespan from approx. 39 years in 1830 to over 70 years by 1980. It is reasonable to expect that advancements in hygiene will have a similar effect resulting in 100 years as normal. More important than maximum years is the robust condition that ensures from raising albumin and reducing globulins. High albumin through pregnancy and childhood ensure optimal development and brain size, setting the scene for optimal aging and human development. Cleanliness is next to godliness, after all!
reference:
Seaton K, Micozzi M. Is Cortisol The Aging Hormone? J Adv. Med. 1998; 11: 73-94.
Seaton K . Carrying Capacity of Blood In Aging. Abstract Presented At Conference on Anti-Aging Medicine Las Vegas 1999 American Academy of Anti-Aging Medicine Dec 1999.
Masoro E. Hayflick Lecture 1996 Annual Meeting of American Aging Association Age 19:141-145 1996 , Also Age News Spring 1998 ;27:1-4
Seaton K. Is Cortisol The Aging Hormone, Report of The National Hygiene Foundation Washington DC 1997
Steven Richard, Blumberg Baruch Serum Albumin and The Risk of Cancer Macronutrietnts Investigating Their Role in Cancer
Peters T All About Albumin Academic Press , San Diego1996
Seaton K. Albumin & Alzheimer’s. Age 1995; 18: 1-2
Walford R Maximum Lifespan. W. Norton & Co New York 1983
Schmidt M Et Al. Markers of Inflammation & Prediction of Diabetes, Lancet ;353:
Bourlie F , Vallery-Masson J Epidemiology & Ecology of Aging In Textbook of Geriatric Med Ed. Brocklehurst , Churchill Livingstone New York 1985 P 3-5
Walford R. The Immunologic Theory of Aging, Advances in Gerontological Research ,2: 159-204 1967.
Seaton K. Health, Weath & Hygiene JNMA 1994;86:327
Goldwasser P, Feldman J . Association of Serum Albumin & Mortality , J. Clin Epidemiol 1997;50: 693-703
Todaro G, Green H. Albumin Supplemented Medium for Long-Term Cultivation of Cells. Proc Soc Exp Bio Med, 1964, 16, 688-692.