Testosteron pomanjkljivosti in prostati

I. Uvod
pomanjkanje testosterona
Testosteron je moški hormon. Poleg tega spodbuja libido, ima druge pomembne funkcije, kot so ohranjanje mišične mase in oblikovanje kosti in urejanje srčne mišice in holesterola. Prav tako pomaga k izboljšanju ravni kisika po telesu, kot tudi nadzorovanje glukoze v krvi in ​​krepitvi imunskega sistema. Se začne pri starosti 40 ravni testosterona začne zmanjševati, ravni za prolaktina stranski proizvod testosterona pri moških poveča, spodbuja proizvodnjo encima 5-alfa reduktaze, ki povzroči pretvorbo testosterona v gihydro-testosterones DHT tako sprožil nizke ravni testosterona.
prostati
Prostati je žleza, ki proizvaja in shranjuje seme. To se nahaja pod mehurjem in obdaja cev, ki opravlja urin iz telesa. se začne pri starosti 40 let, na nivoje prolaktina stranski proizvod testosterona pri moških poveča, spodbuja proizvodnjo encima 5-alfa reduktaze, ki povzroči pretvorbo testosterona v gihydro-testosterones DHT proženje povečano prostato in druge težave. Zato da bi preprečili simptome razširjeni prostate je seveda Pretiti konverzijo testosterona do DHT. Na žalost, staranje ni edini vzrok za povečano prostato.
II. Vzroki za razširjene prostate in rak prostate zaradi pomanjkanja testosterona
Do starosti 40 let je raven testosterona moških začele zniževati zaradi česar je prolaktina stranski proizvod testosterona moških za povečanje in stimulira nastajanje encima 5-alfa reduktaze, ki povzroči pretvorbo testosterona v gihydro-testosterones DHT sproži povečano prostato in raka na prostati. Zdi se, da je krivec za povečano prostato, ki vodi v patologijo in ugodno vpliva na razvoj raka na prostati presežek estrogena.
III. Simptomi razširjene prostate in rak prostate zaradi pomanjkanja testosterona
1. Pogosto ali težave z odvajanjem seča
2. Dribling
3. uriniranju
4. Nelagodje / bolečina v penisu
5. v križu
6. Zmanjšanje urina tok
7. obotavljanja pred ali med uriniranjem
8. Zmanjšanje spolne želje
9. anksioznost o seksu
10. Potreba po uriniranju, pogosto še posebej ponoči
11. kri v urinu
12. Burning v urinu
13. Boleč ejakulacija
III. Preprečevanje in zdravljenje
V tem primeru, saj je problem prostate povzroča pomanjkanje testosterona je nujno treba povečati raven testosterona in zagotavljanje prehrane za prostato.
A) Naravna sredstva za preprečevanje in zdravljenje pomanjkanja testosterona
1. Temno zelena listna
Temno zelena listna sok vsebuje velike količine vitaminov C in E. Poleg tega pomaga zmanjšati raven holesterola, visok krvni tlak in urejanje glukoze v krvi posledica izboljšane cirkulacije krvi v življenjsko pomembne organe v našem telesu. Prav tako pomaga v boju proti oblikovanju prostih radikalov in obnavlja naše celice in očisti zamašena up mesta receptorjev, ki pomaga dvigniti raven testosterona.
2.Goat Meso
Kozje meso vsebuje velike količine beljakovin, železa, magnezija in cinka. Iron posebej ponuja dodatne koristi, dvig ravni kisika v krvi, ki je bistvenega pomena za zagotavljanje prehrane za potrebe celic. Visoka beljakovin in cink sta hranila, ki pomagajo optimizirati brezplačno raven testosterona in krepitev mišic.
3. Hladna voda ribe
Poleg tega veliko omega 3, hladno vodo, ribe je odličen vir vitamina A in cink, ki pomaga vezavo spolnih hormonov, predvsem testosterona in estradiola.
4. Muira Pauma
Muira pauma so stebla in korenine rastline ptychopetalum v Južni Ameriki. To je bil uporabljen kot afrodizijak, tonik in zdravilo za mišično paralizo in krepitev delovanja jeter, ki pomaga zdraviti hormonsko neravnovesje v starajočih se moških. Študija kaže, da je Muira pauma ojačevalec libido.
5. mleko osat
Mleko Čičak pomaga obnoviti delovanje jeter, ki pomaga, da se odpravi presežek estrogena in spolnega hormona globulin, ki omogočajo večjo ravni prostega testosterona.
6. Maca
Maca je zelenjava koren ali gomolj, ki raste v visoki andski planoti Peru na visoki nadmorski višini. Pomaga naše telo neguje hipofize, ki pomaga povečati proizvodnjo lastnih človeških hormonov, kot je testosteron.
7. Ginseng
Ginseng v kitajski medicini se uporablja kot hipofize krepitev zelišče. Prav tako vsebuje zelišča, ki ima koristi endokrinega sistema, ki izhaja iz toniziranje obraza celoten endokrini sistem in pomaga sproščanje človeškega rastnega hormona (HGH).
8. Horny Goat Weed
orny koza plevela vsebuje različne flavonoide, kot icariin, ki pomaga, da sprosti krvne žile, ki vodijo do penisa, kar jim omogoča, da razširijo posledica močnejše in trše erekcije. Prav tako pomaga pri zdravljenju nizke nivoje testosterona in povečujejo spolno željo istočasno
9. DHEA
DHEA omogoča naše telo za oblikovanje drugih hormonov, kot je testosteron. Študija je pokazala, da je DHEA predhodnik spolnih hormonov, pomanjkljivost DHEA povzroči pomanjkanje drugih spolnih hormonov posledico izgubo kostne gostote, povečanje telesne mase, kaljenje žil in nizko spolnosti.
10. Chorella
Chlorella vsebuje beta karoten in klorofila je močan antioksidant, ki pomaga krepiti imunski sistem tako, da zavira nastajanje prostih radikalov, izboljšuje raven kisika za potrebe celic in dušikovega kisika, ki spodbujajo širitev penisa s spolno slo.
11. cink in železo
Pomanjkanje cinka in železa povzroča izčrpavanje ravni kisika in slabe cirkulacije krvi, kot undirectly povzroči erektilno disfunkcijo. Ker cink spodbuja tudi zdrave prostate žleze, ki povečujejo sproščanje prostate tekočine, ki pomaga spodbujati spolno željo s povečanjem proizvodnje ravni prostega testosterona.
B) Naravna sredstva za preprečevanje in zdravljenje raka na prostati in povečano prostato.
1. Sojino in metuljnic
Soja in stročnice vsebuje izoflavonov in je edinstven vir fitokemikalije je neposredno zavira rast različnih vrst rakavih celic in ščiti prostato pred se poveča. Študija kaže, da je bilo ugotovljeno, izoflavoni izrazito zavira prostate tumorjev pri miših vsajenih z rakom prostate celic. Dodajte sojo ali riževo mleko za jutranjo žita ali ovseno kašo.
2. Papaya
Papaja so bogate z antioksidanti, vitamin E, vitamin C, vitamin A, karotenoidi in flavonoidi, ki imajo kardio učinke zaščitna in proti raku. Prehranjevalne papaja pomaga krepiti zdravje pljuč in preprečuje prostate bi postali razširjeni in preprečuje raka na prostati.
3. Zeleni čaj
Zeleni čaj vsebuje antioksidant fitokemikalije, imenovanih polifenoli, ki napadajo rastnih faktorjev in beljakovin, prekinili procesov, ki povečujejo obseg tumorjev in jih tako preprečujejo širjenje v druge dele telesa. Zeleni čaj tudi pomaga preprečiti razvoj benigna hiperplazija prostate, kot so povečano prostato in raka na prostati.
4. Čebelji cvetni prah
Čebelji cvetni prah je antioksidant, ki vsebuje velike količine flavonoidov, cinka in številnih drugih elementov, ki jih naše telo potrebno. To je osupljivo rekord v vzvratno raka na prostati in druge težave s prostato, kot so povečano prostato.
5. Glycine
Glicin najdemo tudi v relativno velikih količinah v tekočini prostate in je lahko zaradi tega je pomembno pri zdravju prostate. Je potrebna za izgradnjo proteinov v telesu in sintezo nukleinskih kislin, gradnja RNA kot tudi DNA, žolčnih kislin in druge aminokisline v telesu. Študija je pokazala, da glicin, sprejeti withalanine in pomoč glutaminske kisline zmanjša količino otekanje tkiva prostate.
6. Saw Palmetto
Saw Palmetto je številka ena izbira, ko gre za zdravje prostate. Nedavna študija Ameriškega združenja za celično biologijo kaže, da Palmeto zaviral prostate rast rakavih celic v epruveti. To je bil uporabljen za dolgo časa, kot zelišče za zdravljenje povečane prostate pri moških. Lahko se uporablja tudi za zdravljenje raka prostate. Ta zeliščni nima pomembne stranske učinke in le redko povzroča blage želodčne motnje ali drisko.
ekstrakt semen 7. Pumpkin
Bučna semena vsebujejo velike količine cinka in maščobnih kislin, ki so potrebne za zdravje prostate je. Izvleček bučno pomaga tonus mišic mehurja, sprostite mehanizem zapiralke in recongest prostate.
8. Uva ursi
Uva ursi je zimzelena trajnica grm. To je bil uporabljen od leta 150AD različnih civilizacij za zdravljenje okužb sečil, težave z ledvicami, prostate in mehurja disfunkcije.
9. Patrinia (Bai jiang cao)
Patrinia pomaga telesu znebiti vnetja prostate in vlažne toplote, ki obstaja v telesu. V kitajski medicini vlažno toploto v prostati bi jih lahko okužbe bakterije, droge in druge razmere, kot navado jesti vroče, začinjene ali mastne hrane.
10. je shou wu
On shou wu vsebuje več derivate tetrahydroxystilbene. Ti antioksidanti in protivnetne spojine lahko deluje kot estrogen, zmanjšanje ravni krožečega moških hormonov, kot so DHT ki goriva rast raka na prostati.
11. Astragalus koren
Astragalus Koren je eden izmed njih trajnica stročnic. Kitajski medicina uporablja posušene narezane ali v prahu korenine rastline okrepiti imunski sistem tako, da poveča aktivnost nekaterih belih krvnih celic, kar poveča proizvodnjo protiteles. Prav tako pomaga, da se poveča odpornost telesa proti okužbam, zdraviti alergije, ter povečati in obnoviti vitalnost.
Z združevanjem uporabo teh naravnih sredstvih, bo to pomagalo dvigniti raven prostega testosterona in spodbuja močno prostate. Upam, da bodo te informacije v pomoč pri preprečevanju in zdravljenju povečano prostato in raka na prostati s pomanjkanjem testosterona povzročil.
Kliknite tukaj za več informacij
Upam, da bodo te informacije pomagajo. Če potrebujete več informacij o zgoraj navedeno temo, obiščite mojo domačo stran na naslovu:
http://medicaladvisorjournals.blogspot.com
http://testosteroneix.blogspot.com/