To & rsquo; je čas, da Reconnect- Samo Uzrite vaše Lovers Eyes

Se spomniš, ko si bil Mladenci in intimnost je bil na vrhu in vaš ljubljeni seznamu? Se spomnite, kako zelo blizu si se počutil? Tudi če bi te bilo & rsquo; t okoli, ko ste mislili od njih si se počutil, kot je bilo vse, kar je prav v svojem svetu. Bilo je. Bili ste zelo povezani na energetskem nivoju.
To & rsquo; čas znova.
Z vsemi smo prišli v stik z, tudi za sekundo, da je izmenjava energije na zelo subtilno, vendar zelo realno raven. Ko je bil vaš odnos novi boste brez dvoma dotaknila drug drugega veliko; držanje za roke, objemanje in poljubljanje med seboj ali celo samo svetlobo krtačo z rokami, saj ste opravili med seboj. zazrl ste v drug drugega & rsquo; očeh, in vaša vez poglobila. To je vse del postaja priključena na zelo globoki ravni, in se počuti dobro, je po njegovem mnenju prav, ker je.
Kot človeška bitja, ki smo mislili, da bo vezana z drugo človeško bitje; prinaša ravnovesje v našem življenju, in veselje v naših srcih.
Zato je potreben čas za ustvarjanje resnično močno in ljubeče partnerstvo, toda mar & rsquo; T najpomembnejši odnos v svojem življenju je vredno? Se zbujam vsako jutro z & ldquo; vse, kar je prav v mojem svetu & rdquo; občutek je vredno? DA !!
terminski plan, da je skupaj; načrtovanje časa za intimnosti. Vsi imamo zelo zaseden življenja v tem hitrem svetu in pomemben del čast, ki smo se kar sami postali močno povezan s to drugo človeško bitje, ki si delijo to pot, imenovano življenje pri nas.
Zaprite oči in razmišljati o vaših zelo najljubših stvari o svojem ljubica. Vzemite si minuto in se miselno seznam, (ali pisni seznam) vseh stvari, ki jih imate radi in cenijo o njih. Ali menite, toplino v svojem srcu? Se smejiš? Odlično, ki ste jo pravkar postavljeno svojo vibracijo in vaše telo in um bo hvala. Sedaj lahko še minuto in se miselno seznam (ali pisno seznam) vseh stvari, ki jih imate radi in cenijo o sebi, ja, sami. Naučiti se moramo ceniti vseh naših čudovitih lastnosti; se moramo naučiti, kako ljubiti sebe! Priznani avtor Louise Hay pravi, da če bomo samo naučiti ljubiti sebe, bo vse ostalo v našem življenju se sami popraviti in verjamem,!
Želite vaš odnos postal izjemno močna? Bi želeli podoživeti ta občutek, ki spadajo v ljubezni? Bi vi in ​​vaš Sweetheart biti pripravljeni, da se oblikujejo dodatne 3 minute na teden?
Če je odgovor pritrdilen, in sumim (in upam), da je, potem to stori eno preprosto vajo enkrat na teden za povezavo na globoko energetskem nivoju. Ta naloga bo izboljšati svoj odnos in svoje življenje!
Sedi obrnjena drug proti drugemu, in tri minute, pogled pozorno v vsako drugo & rsquo; s oči. Da & rsquo; to je to!
Don & rsquo; t govori, samo pogleda; se morda zdi neumno na prvi in ​​lahko traja nekaj prakse, vendar študija v Journal of Research v osebnosti junija 1989 z naslovom Iščejo in ljubeč: The učinkov vzajemnega pogled na čustva romantične ljubezni Joan Kellerman, James Lewis in James D Laird ugotovili, da tujci & ldquo;, ki se ukvarjajo z medsebojnim pogledu znatno povečala svoje občutke strastna ljubezen, dispozicijske ljubezen in naklonjenost za svojega partnerja & rdquo ;.
Poskusite IT, Delate ga bom ljubiti; in med seboj še več.
Za več nasvetov o intimnosti obisk www.LibidoUniversity.com,
www.AphrodisiacBoostingHerbs.com ali www.AromatherapyLibidoBoosters.com