Top 4 Zeliščni in Naravna sredstva za Diabetes

Naša država bo postala Diabetes glavno mesto na svetu in povpraševanje po naravnih sredstvih narašča, ki so koristne za zdravljenje sladkorne bolezni. Narava nam služi z vsestranskih zelišč, ki dajejo čudežne rezultate v tem presnovno motnjo. Vedeti o delovanju zelišč in naravnih zdravil, ki pomagajo sladkorne bolezni je pomembno, da razumete o tej bolezni, njenih vzrokov in simptomov.
Kaj je sladkorna bolezen:
Diabetes je skupina presnovnih simptomov pri katerih proizvodnja inzulina v neustrezen zaradi česar je postavljena nivo krvnega sladkorja. Bolniki, ki trpijo s to motnjo izkušnjami žeje, lakote in pogosto uriniranje.
To je dolgoročna motnja odgovorna za večje tveganje za bolezni srca in ožilja. V tip 1 Diabetes telo ne more proizvajati inzulin in v Type2 diabetikov telesu proizvaja neustrezne insulin. Gestacijski diabetes je pogosta med nosečnostjo.
Najpogostejši simptomi pri sladkornih bolnikov, so:
Pretirana lakota in žeja
Povečanje telesne mase in nenavadno hujšanje
Različni kosi, ki ne zdravijo
pogosto uriniranje
odrevenelost
Mravljinčenje v nogah in rokah
Spolne motnje pri moških.
VZROK
Ko telesne celice postanejo odporne na mehanizem akcijskega insulina in trebušne slinavke ne more narediti dovolj insulina za premagovanje tega odpora. To je odgovoren za visoko stopnjo sladkorja v krvi, da povzroči diabetes.
Kot je po načelih ayurvede, naše telo deluje vladali treh vitalnih energij Vata, Pitta in kapha. Poslabšanje in selitev teh treh energij povzroča številne bolezni v našem telesu. V diabetesom neravnovesje (dushti) za kapha doše, rakta in Medha dahtu se ne upošteva.
ZELIŠČA za zdravljenje diabetesa:
Narava nam je služil s čudovitim in vsestranskih rastlin, ki so zelo učinkoviti pri tej bolezni. To lahko include-
Aloe vera
triplata
borovnice
Cimet
Ginger
Okra
Vse zgoraj omenjeno Diabetes zeliščna zdravila imajo anti-diabetični lastnosti. Redna uporaba teh zelišč zmanjšuje dvigne krvni sladkor in zmanjšuje tveganje za nastanek zapletov, povezanih s sladkorno boleznijo.
TOP 4 DIABETESOM naravna sredstva:
BITTERMELON KAPSULE:
Karela je priljubljen indijski ime bittermelon. Bittermelon je rastlina in zdravilo del rastline je semena in plodovi. Momordica charantia je botanično ime grenke melone.
Ta rastlina je najbogatejši vir železa, fosforja, vitaminov in vlaknin. Vsebuje tudi veliko količino vode topen vitamin B-kompleksa in vitamin C. Zato je najbolje, ki se uporablja pri sladkorni bolezni, saj ima zelo nizko količino maščob in kalorij.
To je zelo koristno motenj, povezanih s krvjo. Za diabetični bolnik grenkim melone je čudežna rastlina, saj znižuje dol dvigniti raven sladkorja v krvi, ker polipeptidi grenke melone igra vlogo inzulina za boj proti sladkorni bolezni.
To je čudovit čistilec krvi izločanje toksinov in drugi odpadki iz telesa. Čisti ekstrakt grenke melone se uporablja v teh kapsulah, ki pomaga upravljati sladkorne bolezni. Redna uporaba tega dodatka nadzoruje osnovne simptome sladkorne bolezni.
Odmerek in PACK VELIKOST:
Velikost pakiranja: 60 kapsul.
Priporočeni odmerek grenkih melona kapsul 2 kapsuli dvakrat na dan po obroku.
DIA-BETA-KAPSULE:
Saptarangi – Lubje tega drevesa je anti-diabetik v naravi in ​​to zelišče za sladkorno bolezen iz davnih časov.
Gurmaar & ndash; Hindi pomen te besede je sladkor morilec tako iz imena je razvidno, da je njegova rastlina v bistvu je za sladkorno boleznijo obolelih. Gymnemic kisline v gurmaar pomaga preprečiti te motnje.
Karela- Bitter melon je bogata vsebnost mineralnih snovi od drugih zelišč. To je nizka vsebnost maščob in nizko kalorično zelišč. To je naraven način za preprečevanje sladkorne bolezni z odličnimi rezultati.
Vijyasaar- Bark tega drevesa se uporablja za upravljanje sladkorne bolezni in daje čudovite rezultate. Lubje drevesa se uporablja za izdelavo lesenih očal. Voda ostane v tem kozarcu čez noč in porabi prazen želodec zjutraj. Uporaba vijyasaar zelišč v različnih dodatkov dal tudi zadovoljive rezultate za sladkorno bolezen.
Vse zdravilnih zelišč zgoraj omenjeni se uporabljajo, da bi to 100% čista zeliščna formulacija. Vsa zelišča so najboljše kakovosti zelišča z anti-sladkorno lastnosti. Je popolnoma naravna zeliščna formulacija, ki se uporablja čisti ekstrakt.
Odmerek in PACK VELIKOST:
Gre za paket 60 kapsul.
Priporočeni odmerek kapsul DIA-BETA 2 kapsuli dvakrat na dan po obroku.
FEENUGREEK KAPSULE:
Fenugreek je edinstven zeliščni sredstvo, ki pomaga uravnavati krvni sladkor level.has anti-sladkorno boleznijo, protivnetno in anti-artritičnih lastnosti. Čisti izvleček Fenugreek se uporablja za pripravo te prehrambeni dodatek. Ta prehrambeni dodatek je zelo učinkovit za obvladovanje diabetesa.
Odmerek in PACK VELIKOST:
Paket 60 kapsul in priporočen odmerek kapsul triplata 2 kapsuli dvakrat na dan po obroku.
Madhu mehantak churna:
Ta zeliščni pripravek je mešanica različnih učinkovitih zelišč, kot Saptrangi (Salacia chinesis), Vizayaar (Pteracarpus marspium), Bilva Patra (Aegle marmelos), Gurmaar (Gynema sylvistra), Daruhaldi (Berberis aristata) itd
Te vsa zelišča delujejo skupaj v sinergistično način. Pomagajo nadzorovati raven sladkorja in zagotavlja moč telesa. Ta zeliščni vse pomaga upravljati zapletov pri sladkorni bolezni.
DOZIRANJE:
1 do 2, žličko za tablespoonfuls dvakrat na dan, 1/2 ure pred obrokom, bodisi z navadno vodo ali ledeni čaj (brez sladkorja) ali jabolčnega soka.
PACK VELIKOST:
Velikost pakiranja 200gms churna je na voljo.
Bitter melon kapsule, kapsule za nego dia-beta, Fenugreek kapsule in Madhu mehantak churna so štirje vrhunski zeliščna zdravila, ki pomagajo s sladkorno boleznijo.
Na planetu Ayurveda nudimo & ldquo; Diabetes Care Pack & rdquo; za vodenje sladkorne bolezni. Vse zeliščnih dodatkov nudimo so naravni, čisti, vegetarijanska brez stranskih učinkov na telo.
Preberite več o Diabetes: http://www.planetayurveda.com/diabetes-support.htm