Tradicionalna kitajska medicina zdravnik opisano nacionalno zdravstveno reformo: TCM zagovornike & ldquo; zdravje & rdquo; mar & ndash; ni & ldquo; bolan “skrbi.

Izboljšana oskrba bolnika odvisna od celostnega ukrepe, ki rešujejo težave z zdravjem in izboljšanje nege bolnikov. Danes, kronična diseases- srca in jeter bolezni, artritis, stres, utrujenost in tesnoba so skupne mesto tegobe. Ne bi smeli biti. Z Zakonom o reformi zdravstva, bo več ljudi zdravstvene oskrbe, in to je dobra stvar. Ampak, kdo je, ki so zahtevale & ldquo; zdravje & rdquo; v & ldquo; zdravstveno varstvo & rdquo?;
 Zdravniki, bolnišnice in klinike ne sme biti tako navdušena, da zdravljenje več bolnikov zdela, še posebej, če to pomeni manj pristojbin ali absurdno nizke stopnje pogodbe. Zdi se, da bo farmacevtska podjetja z veseljem in bolj donosno. Konec koncev, širša baza pacient pomeni več zdravil na recept so kupili in uporabljali, zato več dobička.
Kaj je narobe s to sliko? Več droge? Povečana kronično bolezen in skyrocketing spolnosti? Kjer je poudarek na počutje?
Če je izobraževanje na zdrave prehrane, prehrane in spremembe življenjskega sloga? Če je pozornost & rdquo; zdravje & rsquo ;?
TCM skuša izboljšati in boljše zdravje bolj naravno. Sprememba prihaja. Osemintrideset odstotkov Američanov uporablja vsaj eno obliko alternativnega oskrbo v skladu z Nacionalnega centra za komplementarne in alternativne medicine. Med otroci starost 17 let in mlajši, navada je 12%.
Pozdravljam starši ob preventivnih in zdrave ukrepov za zavarovanje svoje otroke & rsquo; s & rsquo; kakovost življenja in zdravo življenjsko dobo.
Mi kot narod je bolan bruhanje.
7 razlogov, da poskusite nekaj drugega!
Tradicionalna kitajska medicina (vključuje Akupunktura in kitajska zdravilo rastlinskega izvora) naredi drugačen zdravje:
1. Stoji preskus časa (star 5000 let), pri zdravljenju vzrok bolezni. Sploh & rsquo; t le prikrije simptome, kot so zahodne medicine (stara 200 let), ampak v veliko, lahko v mnogih primerih obnoviti vaše zdravje, da boste don & rsquo; ne potrebujem zdravil.
2. podpira vaš imunski sistem in pogosto skrbi, da ste dobili bolan na prvem mestu. To je predhodnik ne obravnava v zahodni medicini. Zahodna medicina se zgodi po dejstvu. Dejansko lahko zmanjša kronične bolezni in avtoimunskih bolezni, kot so artritis in bolezni srca.
3. TCM obravnava način življenja, pravilno prehrano in zdravo spremembe prehrane kot del zdravljenja. To vpliva na kako lahko dobiš dobro.
4. TCM zmanjšuje stres v telesu, ki na vaš živčni sistem.
5. TCM naslovi čustva, anksioznost, depresija in insomnia- tudi tihi ubijalci tam sebi
6. TCM je cenejši. Zakaj ne bi & ldquo; nip problema v kali, & rdquo; tako da ne & rsquo; t morali droge na prvem mestu. Če vas dobro skrbi, boste potrebovali manj zdravstveno oskrbo, les zdravila na dolgi rok in izboljšati kakovost življenja.
 To spodbuja zdravo prehranjevanje in gibanje kot del vaše individualne zdravstvene reforme. Morda bo alternativa za nego zdaj dobili svoje mesto v izboljšanje rezultatov oskrbe in zdravljenja pacientov. Bottom line na družino, na skupnosti, mestnih, državnih in nacionalnih koristi fizično kot tudi davčno.
7. Mnoge zavarovalnice zdaj pokrivajo akupunkturo. Povpraševanje potrošnikov se lahko obogatenih to zanimanje, a morda zdaj bodo podprli morebitne koristi za zdravje TCM prinaša, če ima denar v denarnici. Ta trend je pomembno, saj zahodne in vzhodne medicine začeli so- obstajajo v primarnem zdravstvu. Zdravstvena reforma se začne posebej s tem, kaj lahko storite, da izboljšajo svoje zdravje. TCM vam pomaga, da začnete na desno stopalo.