Travancore Hotel Trivandrum

Travancore Hotel

Travancore Hotel v Trivandrum je znana hotel s 43 dobro opremljenih sobah. V hotelu je na razdalji 6 km od letališča in 3 km od mesta železniške postaje.

V hotelu je tudi sestavljen iz 2 bazena grajskih apartmajev.

To je letovišče, ki je znan po svojih vedro in mirno okolico. Tu lahko najdemo urejenih vrtov in kokosovih nasadov. Letovišče je zgrajeno na pečini s pogledom na Arabsko morje, ki daje čudovit pogled.

Multi-kuhinja restavracija

Multi kuhinja restavracija hotela privablja številne obiskovalce zaradi svojih slastnih dobrot. Široka izbira hrane je na voljo v restavraciji lahko dobite tukaj specializirano morski sadeži, ki bi Golicati vaš okus. Na voljo je tudi plaža stran restavracija “Ocean žar”, ki privablja številne obiskovalce zaradi svoje lege.

objekti:

Travancore Hotel vam ponuja številne možnosti, tako da lahko imajo udobno bivanje. Konferenca / banketna dvorana hotelu, zaradi česar je primeren za poslovne potnike, da srečanja in izvajajo seminarje. Drugi objekt, ki ga je hotela na voljo tudi bazen, 24-urno sobno postrežbo, potovanja desk, trgovino s spominki, internetni dostop, študija mizo, kot so vodne prhe, SAT TV, telefon z direktno klicanje, mini bar in aparat za kavo, možnost pranja perila, vroče in mrzlo tekočo vodo itd

Vložitev na Travancore dediščine obsega 2 bazen dvorec apartmaja, ki je kot nalašč za mladoporočencev, ki vključuje klimatizirano spalnico, risani sobo in verando. Letovišče ima tudi klimatizirane sobe v vilah dediščine. Vile so na višini 120 ft. In obstajajo dvigala. Namestitev na Travancore je opremljen z vso sodobno opremo, da vam domače bivanje.

Travancore Hotel ima posebnost daje ayurvedsko zdravljenje za obiskovalce. To je znano kot Keraleeya Panchakarma. Območje ima svojo osebno vrt izrednih zdravilnih rastlin, ki se uporabljajo za terapevtske pakete, kot lepotno nego, pomlajevanje terapijo in celo Ayurvedic meniju, ki bi ustrezala okusu in prebavo.

Ker se Hotel Travancore nahaja na morski plaži, zato veliko aktivnosti na plaži so na voljo tukaj. Tako kot lahko gre za odbojko na mivki sredi kokosove palme. Lahko gre tudi za-vpoglednih videnje potovanjih v Kanya Kumari, Art Gallery Srichitra, Padmanabhapuram palača in Napier muzej. V hotelu, organizira tudi različne plesne predstave, kot Mohiniyattam in Kathakali za obiskovalce.