Tri Stress Relief strategij, ki traja manj kot petih minutah

aromaterapija
Vonji tako sivke in sladkega majarona lahko pomaga umiriti um in telo.
Aiki Healing preselite sprostitev Blend je še posebej močna kombinacija eteričnih olj, da veliko strank uporabljajo čez dan spominjata mirnost, ko se soočajo s stresom.
Preprosto vdihniti vonj neposredno iz steklenice ali difuzni vonj po premiku um od razburjene, vročičen držav, da bi bolj vedro držav.
herb Break
Razstrupljanje telesa in zmanjšanje vpliva stresa s skodelico kitajskega zdravila zeliščni čaj.
Kitajski zeliščarji lahko zagotovi meri formulacij, ne samo za uravnoteženje telesa, ko ste pod stresom, ampak tudi za spodbujanje boljšega spanja, prebavo in poveča presnovo.
Mi lahko & rsquo; t vedno preprečevanje stresa v življenju, lahko pa zagotovo ponovno uravnotežiti naše telo za boljše obvladovanje stresa.
Vizualizirajte mirnem Prizorišča
Vzemite si nekaj trenutkov, da se slika miren tok sredi hladnem gozdu. Ali morda vaš miren prostor je ocean s svojimi pomirja modrih valov.
Kot si zamisliti svoj najljubši naravni prostor, usmerite svoj um opaziti toliko stvari, kot si lahko o svojem mirnem kraju.
    * Kaj je temperatura všeč?
    * Kaj vonjav opaziš?
    * Kaj zvoke slišiš?
    * Kakšne občutke imate?
Z osredotočanjem svoj um, ne samo za vizualizacijo, temveč tudi zamišljanje popolno senzorično izkušnjo, jo preusmeriti svoje misli od strahu in skrbi, ki lahko ustvarijo stres.