Tri vrste rastejo luči za orhideje

Ob problemu več zalivanja, ni dovolj svetlobe povzroča največ izziv stanovanjske orhidej pridelovalca. Ko je nova za orhideje rastočega svetovnega veliko don & rsquo; t razumeti razmerje svetlobe v rastni proces. Rastline začnejo crash in novi pridelovalec 1) ups za zalivanje, 2) dodaja več gnojilo za rastline in 3), tudi dvigne temperaturo za shranjevanje rastlin. Oni ne & rsquo; ne misliš, da bi spremenili svetlobe ravni. Večina starejših domov niso dobro opremljeni, da bi dobili ustrezno svetlobo na orhidej rastlin. V večini domov prideš, kaj je tam in ne več. Nato je do pridelovalca, da spremembe, da so zdrave in lepe rastline. Kadar ni na voljo dovolj naravne svetlobe, lahko orhideje gojijo pod umetno svetlobo. Nekatere orhideje potrebujejo čas, da se prilagodi na uporabi umetne orhideje rastejo luči. So že pripravljen za boljše in bolj pogoste alg. Torej, kaj je tam in kaj naj uporabim? No, to bomo vdreti v tri vrste orhideje luči.
Žareče: To je vsakdanja Edison tip žarnice v vašem domu najverjetneje prav zdaj. To je daleč najcenejši glede na uporabo. Vendar pa sama po sebi ni odlična izbira. Ena formula za delo z je dva kombinirana žarnice in fluorescentno za dober končni rezultat. Nasveti, je razmerje med pet vatov fluorescentno (cool white) z enim vat žarnice. Podaljšana življenjska doba 25 W žarnica je bolje za daljšo življenjsko dobo žarnice in kul za vožnjo. Poskusi, da bi dobili najdaljšo fluorescenčne ki ga lahko uporabite v svojem rastočem področju.
Fluorescent: Ta vrsta orhideje luči lahko naredimo pošteno delo. Svetloba stopnjo disperzije za rastline je veliko bolje kot žarnice z žarilno nitko. Te cevi se oddajajo zelo malo toplote na orhidej rastlin. So zelo poceni, da deluje, in naj bi trajala dlje časa. Boste morali ugotoviti način, da visi te za vaše rastline. Prav tako se lahko ta svetilka konstrukcija je na voljo v večini trgovin domov izboljšanje. A & ldquo; trgovina svetilka & rdquo; Na voljo je v škatli in ne običajno s potrebnimi cevmi. Slabost je dejstvo, da so te vrste luči le najboljše za slabih svetlobnih orhideje so. Razumeti, niso vsi orhideje potrebujejo enake svetlobne zneskov. Orhideje, ki zahtevajo več kot 1800 fc (stopala sveče) svetlobe ne bo naredil tudi v skladu s to svetlobo ustanovi.
High Intensity Systems: Ti sistemi, kot vse v življenju, da & rsquo; s smetana pridelka, prihaja s ceno. Visoke intenzivnosti-sijalke so najboljši za uporabo. Te so bile približno za kar nekaj časa in resni Pridelovalci jih bodo uporabili. Sistemi so sestavljeni iz visokotlačne natrijeve sijalke, metalhalogenidnimi tiste, kvarčni cevi, napolnjene z natrijevimi ali živega srebra hlapov zapečatenih pod pritiskom in incased z vpojno ultravijoličnih prevlečeni z fosforja. Skoraj vsi orhideje dobro in cvetijo v okviru te vrste orhidej & rsquo; s luči. To so smetana pridelka in je treba raziskati kdorkoli poskuša uporabiti te za svojo domačo pridobljene izkušnje orhidej.
Najboljša je naravna svetloba, razen, da so, ko ne bom indorsing vsako znamko ali model velikih sistemov intenzitete mercedes za orhideje rastoče praksi.
Marty Lewis