Učinkovito Domov revizijah za zlome kosti ali loma

To je zelo zanimivo vedeti, da lahko ozdravi zlomljeno kost ali zlom z nekaj domača sredstva za zlome. Zdravniško zdravljenje zloma običajno vključuje uporabo oddanih ali opornico in nekaj analgetično bolečine zdravila. Obstajajo nekatera domača sredstva, da lahko pritrdite celjenja zlomljene kosti in zmanjšanje bolečine, otekanje in nelagodje, povezane z zlomom. Na primer, korenine ameriškega spikenard, trajnica zel z več medicinskih lastnosti, se tradicionalno uporablja kot obloga zdraviti zlom. To pomaga telesu absorbirati kalcij, rekonstrukcijo kosti in zmanjša otekanje.
Andiroba olje, eden izmed najpogosteje predlaganimi domača sredstva za zlome, lahko dobite oprostitev bolečine zloma. To zdravilo olje vsebuje protivnetne lastnosti in se pogosto uporablja za zdravljenje ureznine in poškodbe. Arjuna lubje je učinkovit in pogosto uporablja zdravilo za zlome. Nanesite pasto Arjuna lubja na prizadetem območju in pijačo decoction lubje z mlekom za pospešitev celjenja postopek vašega lomljenega kosti. Preslica, znanstveno znano kot Equisetum arvense, je še ena rastlina, ki lahko pomaga pri zdravljenju kosti in hrustanca.
Preslica rastlina je bogat vir silicijevega dioksida in ima majhno količino kalcija. Silica pospešuje celjenje zloma in stimulira tvorbo kolagena, beljakovine, ki je bistvenega pomena za zdrave kosti. Ta zdravilna rastlina je na voljo v prahu in tekočih oblikah. Opozoriti je treba, da bi morale nosečnice in doječe matere se izognili uporabi te zelišče. Gabez, še terapevtska rastlina, ima pomembno mesto med domača sredstva za zlome kosti. Naredite pasto gabez in jo kuhamo skupaj z nekaj vode. Bodite bombaž materiala, širjenje gabez pasto na njej, nato pa uporabite krpo čez območje zloma. Uporabite elastiko za pritrditev krpo v mestu. Gabez se nosečnice in doječe matere ne smejo uporabljati tudi.
Teasel koren, ki je na voljo v tablete, ekstrakti in oblikami čaja, je tudi dobra domača sredstvo za zlome. Teasel se pogosto uporablja v kitajski medicini za zdravljenje skeletni sistem, vključno kosti, vezi in kite. Eden od preprostih domača sredstva za zlome kosti, uporablja toploto za trideset minut, trikrat na dan, z zlomljeno območju kosti. Bolečina in oteklina na mestu zloma lahko zmanjšamo z uporabo ledom vsakih 15 minut, v prvih dveh začetnih dneh.
Pitje vsaj pet kozarcev čaj vsak dan zelenega lahko pospeši celjenje zloma. Ugotovljeno je bilo, da je ananas koristno za pospešitev procesa popravilo zlomov kosti. Bromelain iz tega sadja lahko zagotovijo lajšanje bolečine in otekline, zato je priporočljivo, da jedo pol ananas vsak dan, dokler se zlomi kosti popolnoma pozdraviti. Prav tako bi morali vzdržati kajenja, uživanje živil, ki vsebujejo konzervansov in pitje kofein in kole. Vključi kalcijem bogate hrane, kot so mleko, zeleno zelenjavo in peteršilj v vaši prehrani.