Učinkovito Zelišča za odstranjevanje celulita

Celulit je kozmetična zadeva ženske in ni povezana z morebitnimi zdravstvenimi tveganji. Slabo kroženje limfe, ki nosi odpadnih snovi in ​​toksinov iz različnih tkiv v krvi pripomore k celulita nastanka. Obstaja veliko naravnih metod za odpravo celulita, zelišča je eden izmed njih. Zelišča so zdravilne rastline, ki se uporabljajo za krepitev oslabljene telesnih sistemov in povečanje lastne zdravilne moči telesa.

Tu je nekaj zelišča, ki so bili uporabljeni za zdravljenje celulita odstranitve:

1) Gotu kola je zelišče z stimulativnih lastnosti. Pomaga telesu za proizvodnjo snovi, ki krepijo kolagenska vlakna in izboljša pretok krvi. Gotu kola zmanjša in upočasni proces utrjevanja vezivnega tkiva pod površino kože. To krepi stene žil, kar preprečuje poškodbe in pušča žile. Izboljša prožnost vezivnega tkiva. To pa izboljša tonus kože in čvrstost. Izvleček Gotu kola se lahko uporablja v smetana, dopolnilo, in so obrazci vbrizgavanje mezoterapija za zdravljenje celulita.

2) Divji kostanj je zelišče s protivnetnimi lastnostmi. Ena od njegovih sestavin, Aescin, zmanjšuje velikost por kapilarnih sten in izboljša njihova ton s čimer se izboljša pretok krvi. Ta izboljšava v tonu kapilar pod kožo zmanjšuje videz celulita in gladi kožo. To pomeni, Aescin v kostanjevega pomembno komponento v roke kreme, losjoni in drugih celulitu izdelkov.

3) ekstrakt grozdnih semen krepi vlaken kolagena, je antioksidant in pomaga vzdrževati elastičnost krvnih žil. Prav tako vsebuje flavonoide in strojilnih, ki krepijo stene malih žil in limfnih žil – izboljšuje cirkulacijo iz nog in s tem preprečujejo razvoj celulita.

4) Ginkgo biloba je vazodilatator, ki pospeši krvni obtok. Deluje kot antioksidant in zmanjšuje nastajanje škodljive oksidiranega holesterola na plovila in s tem pomaga pri nemoten prehod krvi.

5) Kelp s svojo visoko vsebnostjo joda povečuje telesno presnovo in pomaga, da gorijo več kalorij. Prav tako vsebuje sluzi, naravna spojina, ki preprečuje zastajanje tekočine. To se pogosto uporablja v celulita obravnavanja obloge telesa.

6) Zeleni čaj je rastlinski izvleček, ki je antioksidant in zdravila za redčenje krvi učinke. Eden mora imeti vsaj eno skodelico na dan zelenega čaja.

7) Nekateri zelišča, kot so regrat povečanje jeter sposobnost razčleniti odpadnih snovi in ​​toksinov. Prav tako pomaga ledvicam za filtriranje krvi teh odpadnih snovi in ​​toksinov. Dandelion listi se lahko doda solate ali kuhano kot špinačo. Skodelica regrata čaja vsak dan, ki vsebuje 50 Gms svežega regrata listov s pol litra vode.

8) Sladka detelja, morsko travo, lecitin, svetlinovo olje, limona, bršljan ječmen, jagode, alge itd so tudi nekateri zeliščni metod za zmanjševanje celulita in izboljšanje teksturo kože na prizadetih območjih. So se namažejo na prizadetih območjih, tri do štiri krat na dan, vsak dan.

Zeliščna zdravila pomagajo izboljšati pretok krvi in ​​tonus stene kapilar pod površino kože, s čimer se izboljša teksturo kože in zmanjšanje celulita.