Ulcerozni kolitis zdravljenje v Ayurveda.

Top 4 Zelišča

Ulcerozni kolitis je opredeljena kot vnetno motnjo. To je vrsta vnetne črevesne bolezni. Glavna značilnost te motnje je vnetje ali otekanje kolona telesa in razjed tvorbo človeškega v endotelijskih plasti debelega črevesa. To je vedno bolj priljubljena v zadnjih letih po vsem svetu. To postaja pogosta pri posameznikih, ne glede na starost, spol in poklic. Tu so glavni vzroki nastanka motnje, ulcerozni kolitis.
Vzroki za ulcerozni kolitis
Ta motnja je posledica zaradi nešteto razlogov. Nekatere od pomembnih vzrokov so navedene v nadaljevanju:
& Bull; Pomanjkanje spanja ali nespečnosti
& Bull; Preveč uživanje alkohola
& Bull; Pomanjkanje ustrezne uravnotežene prehrane
& Bull; Preveč stresa
& Bull; Pomanjkanje ustreznega načina življenja
& Bull; genetika
& Bull; Preveč vnos začinjeno hrano
In kar je najpomembneje, če se stanje ne za daljše trajanje časa, da poslabša in resnost tega vprašanja precej dvigne. Tako postane zelo bistvenega pomena za zdravljenje metabolične vnetne črevesne motnje prej.
Značilni simptomi ulcerozni kolitis
Ta motnja je označena z veliko znakov in simptomov. To so naslednji:
& Bull; Težave pri iztrebljanje
& Bull; Blato z sluz in kri
& Bull; bolečina
& Bull; vnetje
& Bull; Oblikovanje razjed
Nekateri drugi znaki, da je posameznik, ki trpijo zaradi ulcerozni kolitis, so naslednji:
& Bull; prebavne motnje
& Bull; Utrujenost
& Bull; Nespečnost
& Bull; Pomanjkanje ustrezne prehrane
& Bull; Nežnost
& Bull; Slabo zdravje
& Bull; Bolnik izgubi interes pri sprejemanju hrane
& Bull; Izguba teže
& Bull; anemija
& Bull; dehidracija
Ulcerozni kolitis zdravljenje v Ayurveda
Planet Ayurveda je dala bistvene lajšanje bolečine, vnetja in drugih resnosti in znaki te črevesne motnje, ulcerozni kolitis. Planet Ayurveda, vodilni proizvajalec zdravil rastlinskega izvora omogoča uporabo nekaterih učinkovitih in koristnih zdravilnih zelišč, da bi zdravil. Ta zelišča so popolnoma naravna in vegetarijanska. Ne uporabljajte polnila, artificials, kemikalij, konzervansov in nobenih drugih škodljivih snovi. So popolnoma čist in nima stranskih učinkov na vse. Za zdravljenje te motnje, je Planet Ayurveda če kolitis Care Pack ulcerozni. Ta paket omogoča uporabo različnih rastlinskih sestavin za lajšanje od neugodja, krvavitev, bolečina, oteklina in fermentacijo. Ta paket tudi pomaga pri odpravljanju nastanek razjede, kot tudi za velik obseg.
Ulcerozni kolitis Care Pack
Različne sestavine ulcerozni kolitis Care Pack so spodaj. Ta combo paket vsebuje 4 različna zdravila rastlinskega izvora. Ti so predstavljeni spodaj skupaj z odmerki podrobno:
Vatsakadi Churna
To zdravilo rastlinskega izvora vsebuje veliko zelišč. To so jaiphal, anaar, Bael, chhoti elaichi, koromač in dhania. Ta zelišča delujejo skupaj v sinergistično način in pomoč, da bi učinkovito presnovo v telesu. Prav tako pomaga odpraviti neravnovesja in motnje v velikem obsegu. Poleg tega zagotavlja oprostitev bolečine, občutljivost, vnetje in razjede. Na splošno, Vatsakadi Churna je učinkovit zeliščni prah, ki določa oprostitev kompleksnosti ulcerozni kolitis v velikem obsegu.
Odmerek: 1 čajno žličko dvakrat z golo vode na dan po obroku.
Kutazghan VÁTI
Ta ajurvedska medicina ima anti-dysentria characteritis. Zagotavlja zdravljenje različnih vrst kolitisa, vnetja fermentacijo, driska in veliko sindroma vnetne črevesne. To zdravilo vsebuje oprostitev vnetja in bolečine v velikem obsegu. Pomaga pri odpravljanju razjed v celoti iz telesa.
Odmerek: 2 tableti dvakrat z navadno vodo dnevno po obroku.
Arjuna kapsule
To zdravilo je tvorjena iz standardnih ekstraktov lubja Terminalia Arjuni. Ima potencial celjenje ran, odpravlja vnetje, večjo raven hemoglobina v telesu, ki ščiti endotelijskih plasti iz razjede, zdravljenje diareje in drugih poškodb. Prav tako zaupala veliko fizične moči in vzdržljivosti na posameznike, da živijo zdravo življenje.
Odmerek: 2 kapsuli dvakrat z navadno vodo dnevno po obroku.
Pitta Balance
Ta zeliščni spojina je bogata s kalcijem. Vsebuje biseri in kalcija koral. Pomaga pri iskanju ravnovesja med duševnih in telesnih energij posameznikov. To zagotavlja hladilni učinek in pomirjujoč učinek na telo posameznikov. Prav tako pomaga pri nadzoru krvavenje, bolečino in vnetje.
Odmerek: 1 kapsula dvakrat z golo vode na dan po obroku.
Tako je ulcerozni kolitis Care Pack, ki ga Ayurveda je zelo učinkovita in koristna za zagotavljanje olajšave in zdravljenje znakov in izrazitejši za vnetne črevesne motnje v velikem obsegu. Zdravljenje ulcerozni kolitis v Ayurveda je pridobil veliko popularnost za njeno učinkovitost in koristi.