Uporabite Ovral L, da prepreči nosečnost tako, da blokira jajce (ovulacije).

Kaj je Ovral-L?
Ovral L je enofazna, nizka kombinacija odmerek levonorgestrela in etinilestradiola tablete i.p. Uporablja se za preprečevanje nosečnosti.
Ovral L je ultra-novo kontracepcijsko sredstvo, ki pomaga, da ne pride do nenačrtovanih dopolnitev k svoji družini in hkrati ostati plodna. Ženska je treba vzeti po vsakem nezaščitenem vaginalnem spolnem odnosu ali v primeru, ko je znano ali domnevno še en spodrsljaj nadzor rojstev; kot takrat, ko so zamudili potrebne tablete, ali kondom je bil zlomljen. Da bi preprečili Nosečnost Ovral L je treba uporabiti do 5 dni ali 120 ur po.
Kako ovral-L dela?
Ovral L zdravilo je kombinacija dveh hormonov, ki so estrogen in progestin za preprečevanje nosečnosti. To zdravilo prepreči nosečnost tako, da blokira jajce (ovulacije). Prav tako spremeni količino sluzi v maternice in materničnega vratu. Ta ovira dostop spermijev do jajčeca za oploditev. Zdravilo ima drugačno funkcijo & ndash; uravnava menstruacijske, zmanjšuje krvavitve in bolečine (dismenoreje), in zmanjšuje tveganje za ciste na jajčnikih.
Kako začeti Ovral L:
Če še niste uporabljali peroralne kontraceptive v prejšnjem mesecu:

* Bodite prvi tableto na prvi dan menstruacije .Če začne na dan 2-7, boste morali uporabiti v prvih sedmih dneh dodatno nonhormonal metodo kontracepcije (kondomi) .Če ste uporabili pred drugega peroralnega kontraceptiva:

* Začetek ob Ovral L na dan po zadnji tableti svoje prejšnje tabletke, najpozneje na dan po običajnem tablet brez (ali neaktivni tableta) intervala.
* Začetek Ovral L na dan za odstranitev implantata ali, če ste uporabili injekcijo prej, na dan, ko naslednjo injekcijo bi bila posledica. Priporočljivo je, da uporabite dodatno zaščito za prvih 7 dni.
* Ne začeli jemati Ovral L pred 28 dni po porodu.
Odmerek Ovral-L:
Vzamejo eno tableto Ovral L vsak dan ob istem času za 21 dni zapored. Začeli jemati naslednjo škatlico 21 tablet po 7 dneh. Bilo običajno svetujemo odmerek Ovral L za uspavati nosečnostjo težave je ena tabletka za vsak dan, ki ga je treba začel iz dneva enega od svojih menstruacije in ji sledi do 21 dni, ne da bi propadel. Ob tej čudežno tabletko ob istem času vsak dan daje dobre rezultate.
Neželeni učinki Ovral-L:
Možni neželeni učinki Ovral L so navedeni spodaj:

* Depresija
* Nožnice nelagodje in krvavitev
* Želodec krči
* Zamegljen vid
* Temne lise na koži
* slabost
* Nezaželeni obraza ali telesa za lase
* glavobol
* Poslabšanje aken
* drastične spremembe teže
* Otekanje gležnjev ali feetWhile uporabo Ovral-L da ti ukrepi:
ob Ovral L. Ne kadite med uporabo Ovral L, še posebej, če ste starejši od 35. Kajenje lahko poveča tveganje za nastanek krvnih strdkov, možgansko kap ali srčni napad
Kontracepcijske tablete vas ne ščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi, vključno z virusom HIV in aidsom. Uporaba kondoma je edini način za zaščito pred temi boleznimi.