Usklajevanje Bechamp in Pasteur: The Cell Teorija bolezni Vs.

Kalček Teorija bolezni

Zdi se, da danes se namerno zavedel, ko gre za zdravstvene zadeve. Nemogoče je, da lahko živimo v naših telesih vse naše življenje in vedo tako malo o tem, kako to deluje. Smo bili predmet nevednosti in pohlepa, večinoma pohlepa, za dolgo časa, ki ga medicinske stroke in zdaj se zdi, da so v rokah proti nam – ugotovi, da je smo odvisni od smrtonosne tablete in napitkov iz maternice v grob.
Trenutno je naša zdravstvena ustanova deluje v okviru tako imenovane Louis Pasteur je (1822-1895) kalčki Teorija bolezni. Germ Teorija Pasteur navaja, da virusi, bakterije, fungii in plesni napadejo naše telo in so neposredni vzrok bolezni. Kalček Teorija je bila sprejeta kot resnica v Angliji in v Ameriki od 19. stoletja. To je podjetje, trdovratne in tako zakoreninjena v naši kolektivni podzavesti, da ne bomo nikoli niti pomislil na vprašanje naše zdravniku, ko je povedal, da je virus ali bakterija nas je bolan.
In tako kot je Socrates zastrupljen za svoje teorije in Galileo je bil zaprt za svojo, danes vidimo na debelo nespoštovanje alternativnih zdravil in celo nemoralno zakonodajo, ki prepoveduje njihovo uporabo, kot je direktiva o tradicionalna zdravila rastlinskega izvora (THMPD), ki je stopil v veljavo v EU 1. aprila 2011.
Ni znano, da so mikrobi in virusi ne vpliva na žive celice in tkiva, whatsoever. Oni iščejo mrtve, bolne in umirajoče tkivo, v katerem se množijo in uspevajo. Oborožen s tem znanjem, bi bili v veliko boljšem položaju, da varujejo naše zdravje – ampak da bi potem predstavljajo problem za sodobno zdravstveno ustanovo, ker ne bi bili prisiljeni plačati za tablete in napitkov za uničenje bolezni in nas pripelje nazaj v zdravem stanju.
Kaj Pasteur nas je s svojim “Germ Theory” je bila sposobnost za globalno mega-medicinski kompleksa, da se raztezajo in raste v pošast, ki je postala danes. Ta kartel je sedaj organiziran okoli American Medical Association (AMA) za uporabo upravo za hrano in zdravila (FDA), da se uniči vsak šiv znanja, ki smo jih o alternativnih zdravil. V Ameriki je naša FDA, ki se uporabljajo kot policijske sile močno roko za Big Pharma, in je v celoti kaznuje z našo vlado.
Medtem ko je največji nadzor v rokah večino bogastva, seveda v bilijona dolarjev na leto, farmacevtske industrije, ta kartel vključuje tudi Nacionalni inštitut za zdravje (NIH), Centra za nadzor bolezni (CDC), bolnišnice in raziskovalne zmogljivosti. So vsi v pravem zarotniškega slogu, v španoviji oropati za svoje zdravje in svoj denar. In to je Gladko delal za več kot 150 let.
Ampak kot Bechamp poudaril s svojim “Cell teorijo bolezni”, da ni bakterije same, ki proizvajajo bolezni v človeškem telesu, ampak s kombinacijo štirih stvari:
1. ravnovesje kislina / alkalna vašega telesa (pH)
2. električni / magnetni naboj vašega telesa (negativni ali pozitivni).
3. Vaš raven zastrupitev (toksičnosti).
4. Vaš prehransko stanje.
Simptomatično za obolelem tkivu je nizka kisika okolje a. Vsi zgoraj navedeni pogoji so vedno spremlja pomanjkanje kisika na celični ravni. Ocenjuje se, da približno 80% ljudi ne dobi zadostne količine kisika za vzdrževanje zdravega telesa.
Pomembno je, da se spomnimo, da je človeško telo s pomočjo kisika v vsem svojem procesu. Dihanje, prebava, potenje (sproščajo toksine), uriniranje in iztrebljanje, in celo svoje rdeče krvne celice potrebujejo kisik za razmnoževanje in ostati dovolj zdrav za opravljanje nešteto delovnih mest, s katerimi so katerih naloga.
Pod pravimi pogoji, nepravilne prehranjevalne navade, stres, pomanjkanje kisika, pomanjkanje gibanja, bo veliko oportunistične mikrobi najdejo svojo pot v telesu in vzpostavitev stalnega prebivališča. Medtem ko ne bo vse od njih neposredno strupen za vas, mnogi od njih bo in mnogi drugi bodo javnost sekundarnih toksinov. Veliko krat zdrave bakterije se lahko spremeni v kvas, kvas v fungii in fungii v kalup.
Bili smo tudi usposobljeni za klic te klice in bakterije patogene. Patogena po definiciji je organizem, ki povzroča bolezen. Toda, ko boste razumeli, da se ti dejansko ne povzročajo bolezni, postane sporna točka.
Kaj smo se naučili, da verjamejo, da je bolezen, ki je običajno le simptom bolezni. In to je, če je naša sodobna medicinska kompleks klavrno – z zdravljenjem simptomov, ne pa dejanskih vzrokov bolezni.
Pomembno je, da bo jasno. V nezdravo telo mikrobi, virusi, bakterije, fungii in kvas običajno na pretek. Niso vzroki telesa postajajo bolne. Imajo samo preselil na obolelo mesto v telesu, da bi se lahko širijo in preživeti. Ko se telo vrne v ravnovesje, lahko ti mikrobi ne živijo več v vašem telesu.
Na žalost se večina zdravnikov ne celo pretvarjati, da ozdravi človeško telo več. Njihovo prvo vprašanje je običajno, “Kje te boli?” To mu omogoča, da zdravljenje bolečin brez porabe dragocenega časa išče katere osnovni problem na bolečino. Prav tako mu omogoča, da se plača za to pisarniško obisku in če se vam razvijejo resnejše težave kasneje, kot ste verjetno bo tudi, da bo še en urad obisk, da se je lahko plačan.
Rudolf Virchow, oče teorije kalčkov, navedeno v svojih poznejših letih, “Če bi lahko živel svoje življenje znova, bi jo posvetili dokazuje, da mikrobi poiskati njihov naravni habitat – obolelega tkiva. – Ne povzroča bolezni” Pasteur in Paul Ehrlich (1854-1915) skupaj dal civiliziranem svetu kalčki teorija bolezni pred vitaminov, elementov v sledovih in so celo odkrili druge hranilne snovi. Nenehno dihanje v nekaterih 14.000 mikrobov in bakterij na uro. Če so bacili tako škodljivi, zakaj nismo vsi mrtvi?
Pierre Jacques Antoine B & eacute, šampion, MD (16 oktober 1816 – 15. april 1908) je eden od svetovnih vodilnih bacteriologists in Pasteur sodobnik, je veliko znanstvenih odkritij in nekaj največjih umov svojega časa sprejel njegove teorije in ugotovitve, kot je določen ugotovljena dejstva. B & eacute; šampion doseči toliko dosežke, ki je trajalo osem strani znanstveni reviji, da jih seznam, ko je umrl. Prav tako nam je celica teorijo, ki pravi, da “Mikrobi in virusi ne bi zbolimo … pa je zgolj njihovo naravno življenjsko okolje.” Kar pomeni, da bo organ, ki je out-of-ravnovesja za katerega koli od štirih zgoraj navedenih razlogov pritegnili bakterije, virusi, glivice in celo plesen na že obolelo tkivo, ki naseljujejo ta organ.
Kaj naredi Germ Teorija Pasteur je tako nevaren, da se zdi, da očitno res. Je pa res, šele nato. Bechamp dejal: “Ni doktrina tako napačen, da ne vsebuje neke delček resnice. Tako je z microbian naukov.” B & eacute; šampion odkrili mikroorganizme, majhne fermentirati telesa – osnovno strukturo celic življenja; in da zagotovo so bakterije rezultat, ne vzrok bolezni. Prek svojih eksperimentov je pokazala, da so bistveni značilnosti celic in mikrobov določena s terena v kateri krmi njihovi mikroorganizmi, rast in razmnoževanje v človeškem telesu. Tako normalnega celičnega in kalčki imajo konstruktivno delo. Celice organizira tkiv in organov v človeškem telesu. Mikrobi osvoboditi človeško sistem in je brez nakopičenega patogene odpadkov.
V primarnih fazah okužbe s pljučnico, na primer bakterije, prisotne so streptokoki, vendar so krvne celice in tkiva dodatno zdrobijo, so “STREPs” spremeni v Staphylococcus – spreminja v oblikah, ki izvira iz njihovih novih okolici mrtvih tkiv. Bakterije nimajo nobenega ukrepa na živih celic; Samo mrtve celice. Zato je v mnogih primerih pljučnice; pnevmokoki ne pojavijo na prizorišču še 36 do 72 ur po začetku bolezni.
B & eacute, lahko biološko delo Champ je takrat revolucionarno zdravilo z globoko vpogled v naravo življenja. Toda v političnem svetu, se je znašel proti Pasteur, ki je bil spreten politik z bogatimi povezavami. Antoinne B & eacute, prvak je bil znanstvenik, medtem ko je lekarna Pasteur kemik brez izobrazbe v znanosti o življenju in kot nasprotnik, je plagiarized proučevanje B & eacute; šampion, je izkrivljena, in ga predložil Francoske akademije znanosti, kot je sam ! In s tem, B & eacute; Champ je prezgodaj raziskave javnosti, je bil Pasteur priznani kot znanstveni genij.
Pasteur je bil odgovoren za večino poskusov na živalih v medicinske raziskave v tem času tudi. Pasteur uporabljajo pripravke, narejene iz obolelih tkiv prej bolnih živali, s čimer so vbrizgali tisti bolan. To je pojav, da kalčkov je povzročila bolezen, ko je po resnici so ti preparati zelo strupena. To ni znanstvena postopek, ampak samo kaže na dejstvo, da lahko bi nekdo bolan, ki zastruplja svojo kri.
Temelji na svojo teorijo mikroorganizmov, B & eacute; šampion opozoril odločno proti takemu neposrednemu in umetno invazijo krvi.
Ampak potem, tako kot danes, nihče ne posluša Pierre Jacques Antoine B & eacute; šampion.