Uspešen levkemijo s Zdravilne pese

Eden od mojih sodelavcev je bil diagnosticiran pred sedmimi leti z levkemijo. Njegova napoved ni bila zelo dobra; mu je povedal, da je imela okoli 6-12 mesecev življenja. Njegovi zdravniki so ga seznanili o pomenu zdravljenja s kemoterapijo, ki je zavrnil njihovo presenečenje.
Bolnik se odločili, da poiščejo alternativne metode zdravljenja. Je raziskoval učinke prehrane sestavljeni iz surovega sadja in zelenjave. V svojih raziskavah je prišel čez znanstvene študije, opravljene v bližnji vasi Černobilu. Večina prebivalstva, ki se nahajajo v bližini eksplozije jedrskega obrata je bil diagnosticiran z neko obliko raka. Vendar je imela ta vas zelo malo incidenco raka. To je kasneje ugotovila, da prehrana ljudska na tej bližnji vasi sestavljen primarni surovin / kuhanega pese. Raziskovalne Znanstveniki hipotezo, da uživanje te kuhane pese prispevala k večino raka brez prebivalcev v tej bližini vasi Černobilu.
Kljub nasvetu svojih zdravnikov, moj kolega tako se je začelo strogo dieto, sestavljeno predvsem iz surovega sadja, zelenjave, zlasti pese in sveže iztisnjen sok. Njegova napoved je že bolje. On je prek prvih 6 mesecih. Čeprav so mu zdravniki opozorili, da je lahko ponovi, je nadaljeval z dieto. Sedem let je minilo in moj sodelavec je še vedno z nami danes.
Zdravilo vrednost pesa je takih znanih zdravniki daljni preteklosti kot AVICENNA, hinavec, Galen in Paracelsus uporablja. Zdravniki iz antične Grčije uporablja sok pese za zdravljenje vročino, anemija in bolezni prebavil in limfni sistem.
&kopirati; Rachel Madorsky
“Ustvari svoj Destny!”