Ustvarite svoj čudeže!

Ali bi bilo presenečenje vas, da ugotovite, da je vaš um tako magnetno močna, da jo imajo moč, da bi pritegnili vse, kar si močno želijo, da sami. Kako velika je to?
Znanstveniki so se zavedali v preteklem stoletju, da ima človek magnetno moč, ki se lahko nadzoruje. Ključna beseda tukaj je kontrola. To je za nadzor in usmerjanje to duševno magnetizem ki vsakega od nas posest, ki jih povzročajo čudežne spremembe v našem življenju.
Ta moč privlačnosti jih imajo Duh v vas, resnica o tem, kdo ste, z drugimi besedami, um, srce in duša vas. V celoti seznanila to čudovito moč v vas in lahko res dela čudeže, in če se uporablja pametno lahko pridobili bogate osebni uspeh.
Uporabite to moč privlačnosti v svojem vsakdanjem življenju, ne da bi bila seznanjena večino časa, ki ga točilno v to veliko močjo .. Če menite & predstavljate nekaj, da želijo goreče, zavedaš, da je mogoče pridobiti in verjamem, brez dvoma, da ga bodo pridobili, ste v praksi zakone duševno magnetizma.
To je edina funkcija podzavesti, da prejmemo vaše miselne impulze (misli) in ustvarjajo zavestno osebne izkušnje. To je skozi podzavest, da svoje misli in želje postanejo resničnost. Da bi ustvarili čudeže in pritegnili pozitivne izkušnje se spodobi, da bodite previdni, kaj si nahraniti svoje podzavesti s pomočjo svojih misli in predstavami.
Rečeno je bilo, in lsquo, ste kaj jeste & rsquo ;. Pravim vam, da, in lsquo, ste vsebino vaših misli in imaginings & rsquo ;. Če se sprašujete, zakaj določene izkušnje, se zdi, da nadaljuje svojo pot, se vprašajte, & ldquo; kaj sem psihično ponder & rdquo ;?
Razmislite, kaj želite, da bi pritegnili v vašem življenju? So vaše misli v harmoniji s temi željami? Lahko vidite sami že opravile svoje sanje?
 Osredotočite svojo domišljijo o tem, kaj si kaj, da bi pritegnili v svoje življenje. Morda želite več denarja, ali začeti ste lastnik podjetje, da se zdravi, pametneje, ali imajo boljši zakon. Ne glede na vaše želje, pričarajo mentalno sliko v vaš zavestni um in odločiti, da ga pritegne k tebi.
Desire to stvar tako intenzivno, da postane najbolj pomembna stvar v vašem življenju. Daj življenje na željo, ki jo občutijo veselje in čustva, da bi njena dosežek prinese. To bo povezavo med vašim in stvar, ki jo želijo.
Zdaj z vami cel srca, brez drobca dvoma, morate imeti vero, da boste pozitivno jo prejeli. Zavedam se, da imate zdaj s svojo domišljijo, hrepenenje, čustva in vero, trdno navdušen nad to željo na moč svoje podzavesti. S to vero boste sedaj deluje, kot da je že prejel vaše želje.
 Sledite tem korakom in ne bo nič, da je nemogoče za vas. se boste naučili pripraviti čudovite spremembe v svojem življenju in resnično ustvarite svoje čudeže.
Napoleon Hill, avtor klasike “Think and Grow Rich”, je izpostavil, ko je dejal: “Ne glede na um lahko zamisliti in verjamem, da lahko doseže.”