Utrjevanje Fibroids in Fibromi Brez Getting histerektomijo

Fibromi v maternici: Alternativna zdravljenja
Prisotnost fibroidnih tumorjev v maternici, stanje znano kot mijoma, je eden izmed najpogostejših vzrokov zdravniki priporočajo, da imajo ženske v svojih 30-ih in 40-ih letih histerektomijo. Histerektomijo je postopek, v katerem so nekatere ali vse ženske maternice in jajčnikov odstranili. Vendar histerektomijo ni edini odgovor na fibroidi v maternici. Obstajajo tudi druge možnosti, ki so na voljo.
Kaj so Fibromi?
Fibromi ne-rakave grudice, ki tvorijo na mišični steni maternice. Ti so sestavljeni iz gladkih mišic in vezivnega tkiva in se navadno rastejo v skupinah ali skupinah. Tipično Fibromi začeli majhni, vendar pa lahko rastejo zelo velika, včasih do velikosti grenivke. To je lahko zelo boleče.
Kaj povzroča Fibromi?
Ponavadi se fibroidnih rast pri ženskah sproži presežkom hormona estrogena v telesu. Mnoge ženske v svojih 30-ih doživeli brez ovulacije menstrualnih ciklov, pojav, ki je skupen v letih pripeljale do pred-menopavzi. V tem času se telo proizvaja manjšo količino progesterona in v večini primerov več estrogena. Rezultat se lahko poveča zadrževanje vode v telesu, širitev prsi in telesne mase. Pri nekaterih ženskah lahko povečanje estrogena povzroči depresijo in izgubo spolne želje. V nekaterih ženskah lahko rezultat materničnih fibroidnih tumorjev.
Tradicionalna zdravljenje fibroidnih tumorjev je histerektomija. Vendar pa to ni edina možnost. Možno je, da se krčenje fibroids naravno z uravnoteženjem raven hormonov v telesu. Do večera ven ravni hormonov, se lahko rast fibroids aretirali.
Naravna sredstva so veliko manj invazivne in travmatično za telo kot operacijo. Tudi zaradi česar spremembe v prehrani lahko pomagajo zmanjšati povišane ravni estrogena. To je pomembno zato, ker presežek estrogena ne more razgraditi in izloči v telo, ki lahko privede do nastanka fibroids. Jetra so glavni organ odgovoren za razgradnjo hormonov v telesu, tako da se lahko izloči v urinu. Jetra so obdavčeni izven njeno sposobnost, da se ohrani, da ne more delovati pravilno. Izogibajte se preveč deluje na jetra, ki ga umirila, kako veliko nasičene maščobe, alkohol in sladkor ste vzeli v. Bo to pustite jetra brez, da se osredotočijo na ključne funkcije, kot so izločanje odvečne količine estrogena, kar zmanjšuje tveganje za maternični fibroidi.
Prav tako vključujejo v vaši prehrani živila, ki so bogata z fitoestrogene. To so naravni vir estrogena v Cibona prehrane, ki lahko pomaga preprečiti telesu, občutek, da je treba za izdelavo visoko raven estrogena. Fitoestrogeni lahko najdemo v žitaricah, živila, ki so bogata z bistveno maščobnimi kislinami, kot so ribe, in drugi. Ta živila lahko pomaga preprečiti rast fibroidi in lahko deluje tudi za zmanjšanje velikosti obstoječih fibroidov naravi.
Operacija ni edini način za zmanjšanje Fibromi. Dobra prehrana, lahko ravnotežje v ravni hormonov in aktiven način življenja tako ubranijo razvoj fibroidnih tumorjev in skrči obseg obstoječih.