V naravno zdravilo? Zakaj bi Eterična olja biti del vašega življenja

Veliko ljudi, ki so slišali eteričnih olj, in imajo svoj koncept “aromaterapija”, čeprav je pogosto zgodi, resnica o teh neverjetno zdravilnimi sredstvi še vedno precej neznana. Ali ste vedeli, eterično olje se je izkazalo, da izkoreninjenje rakave celice v laboratorijskih poskusih? Ali pa, da jih je bilo ugotovljeno, je učinkovit pri zdravljenju okužb tako raznolika kot herpes simplex in MRSA? To neverjetno raziskave (prosto na voljo na spletu na www.pubmed.gov) skoraj v trenutku odpre tisti pogled na potencial eteričnih olj. Tukaj je pogled na zelo širok spekter uporabe teh “aromaterapijo olja”, in kako bi se jih začeli uporabljati na izboljšanje zdravja in dobrega počutja.
Izraz “aroma” je zelo zavajajoče. To pomeni, “aroma”, je vedno sodeluje pri “zdravljenju”. Vendar to velja le v manjšini časa! Aromaterapija je pravzaprav celotna veja botaničnih in zeliščne medicine, ki uporablja hlapne naravne kemične spojine, pridobljene iz rastlin za terapevtsko uporabo. In tako se zgodi, da so te hlapne aromatske spojine, so “eterična olja”, zelo razlikujejo po svojem ličila. Nekateri so sestavljene iz več sto posameznih molekul – in te molekule so zelo združljivi z lastno fiziologijo. Ti so zlahka absorbira naše telo, in izredno imajo neverjetno paleto zdravilnih ukrepov, samo “trdne” zelišč in zdravil elektrarne bi – le v zelo koncentrirani obliki.
Skrajno medicinske aromatherapists našega časa verjamejo največji potencial za človeštvo je uporaba eteričnih olj je ležala v svoji močno anti-nalezljive narave. Na enak način so preprečevanje bolezni za rastline, pa tudi preprečevanje bolezni za ljudi. Saj ne, da so rastline in ljudje toliko enaki, ampak mikrobi, ki nas naši imunski sistem brani pred podobni: virusi, glivice in bakterije. Obstaja veliko, veliko dela, objavljeni na to temo prosto na voljo na spletu, čeprav portalov, ki objavlja povzetke recenziranih znanstvenih raziskav. Presenečeni bi bili globino raziskave ob ugotovitvi učinkovitost eteričnih olj “v boju proti HSV-1 in 2, skupaj z obsežnim seznamom bakterij in gliv.
To je preprosta stvar, samo za uporabo eteričnih olj kot preventivni ukrep. V laboratorijskih raziskavah so olja, ne samo zato, da se neposredno izkoreninjenje kužnih mikrobov, ampak dejansko poveča sposobnost našega imunskega sistema, da obranila teh vsiljivci. Samo z izhlapevanjem olja v svojem prostoru, z uporabo posebej prilagojenih za aromaterapijo difuzor, na lahko pridobijo te dajatve na dva načina: so bistvene hlapi nafte pokazala za odpravo mikrobov na osebo in hlapi sami zagotavljajo zaščito za dihala ob vdihavanju . Drugi načini uporabe olja za podporo imunskega sistema, vključujejo jih masira v noge – ki se zgodi, da bo še posebej dovzetni del telesa za to prakso – ali v prsnice in / ali bezgavkah.
V skladu s tem so antiseptičnih aplikacije v aromaterapiji. “Antiseptik” preprosto pomeni “bakterijsko”, ki se uporablja na površini kože. Najbolj enostavna uporaba je uporaba čajevca namesto izdelkov, kot so Neosporin, samostojno ali v 50/50 mešanici z Lavender (to je izbira za uporabo z otroki). Tea Tree je zelo širok spekter antiseptik in ima široko paleto uporabe. To je odlično za akne, ki se uporabljajo v koncentraciji 5%, ki temelji bodisi na nosilnem olju kot grozdnih ali lešnik, ali aloe vera gela. Tea Tree je odlična za stopala športnika in drugih blagih okužb kože, kot so palmarosa, geranije in mnogih drugih eteričnih olj. Vse to bo velik vonjem, zdrave izbire kot farmacevtskih preparatov.
High end izdelkov za nego naravna koža skoraj vedno vsebujejo eterična olja. Veliko, veliko olja imajo zelo terapevtske učinke na koži, in osebne formule se lahko izvede praktično za vsako stanje kože. Srbeča, razdražena koža? Odločite se za kamilice in sivke. Zrela koža? Rakitovec, korenje Seed in Rose Otto v šipka Seed prevoznika. Suha koža? Poskusite sivke ali sandalovina v bazi Apricot Kernel. Kombinacije po meri formul tukaj so neskončne, in zaradi tega je zelo razburljivo. Končno njegova možno kombinirati “aktivne sestavine”, ki natančno ustrezajo vašim potrebam, in vsi so popolnoma naravno, zdravo in učinkovito.
Iščejo novo obliko lajšanje bolečin? Boste našli odgovor v aromaterapiji. Zelenke je že dolgo uporablja – to je znano tudi kot “metilni scalicilate”, ki je v resnici tekočina aspirin. Vendar pa obstaja veliko bolj učinkovite odločitve. Spice olja, kot so ingver in poper so bile raziskane za njihovo protivnetnim delovanjem, in jih najdemo v številnih mešanic za zmanjšanje bolečine in povečati mobilnost artritisu mravelj revmatičnih pogoji. In ena najbolj učinkovita sestavina vseh je malo znanega Helichrysum. Čeprav se je hitro postal priljubljen zaradi enega razloga: da deluje zelo dobro. Tale olje vodi k zmanjšanju vnetja, hitrost zdravljenje in lajšanje bolečin vse ob istem času. To se pogosto uporablja v kombinaciji z drugimi olji, navedenih za čudovito sinergijski učinek.
Najbolj napredna terapevtsko dejavnost, je zdaj pojasnjen v laboratorijih po vsem svetu. Nekaj ​​eterična olja z dolgo zgodovino medicinsko uporabo, ki so raziskane za svoje delo proti raku, z zelo pozitivnimi rezultati. Kadilo Dokazano je, da neposredno izkoreninjenje rakave celice, medtem ko zapušča zdrave celice istega tipa nespremenjena. Olje je bil testiran s črtami človeških celic iz različnih organov, vse kaže enake pozitivne rezultate. Lemongrass, tudi z dolgo zgodovino uporabo v medicini, se prav tako pregleda. To področje raziskav je tako razburljivo, kot “boj proti raku” ni tako Skoke in meja v svetu konvencionalne medicine, in svet res potrebuje takoj na voljo, učinkovite alternative, ki se zdi, da imajo potencial, da lahko eterična olja.
To je samo na hitro pogledamo, kakšno zdravilno ukrepov, eterična olja, ki se uporabljajo v “aromaterapija” moj čakanju za vas in vašo družino. Ti si bil v uporabi za zelo dolgo časa, kot zdravilnih dejavnikov; do nedavnega v Franciji eni hodil k zdravniku in prejmejo recept za bistveno mešanico olja in protokola zdravljenja! Obstaja veliko veliko čudovitih besedil jama v temo. Poglej za avtorje Dr. Kurt Schnaubelt Anthony Battaglia, če želite videti več na znanstvenem pristopu k uporabi olja, kot so medicina, Gabriel Mojay za pogled na njihovo uporabo v zvezi s kitajske medicine, in Valerie Worwood za vsakodnevno praktično aplikacije. Boste veseli, vas vabimo, ti zgoščeni zdravljenje se sprašuje, v svoje življenje.