Valentinovo Zelišča za porast Romance

Obstaja veliko zelišč touted pomagati povečanje čutnosti, in nadalje vnetje spolne želje, še posebej v času Valentines, čas za praznovanje romance. Hmmm. Romance. Ali obstajajo zelišča za krepitev izkušnje romantike? Me veseli, da si vprašal & ndash; kot Pravzaprav, obstaja nekaj.
Skozi stoletja, so iskali afrodiziake za povečanje spolnih užitkov, pritegnili druge, da bend na drugo & rsquo; s predujmi, zdravljenje spolne pomanjkljivosti ali prinesla mladostno vitalnost ostarele. Te afrodiziake segajo od tega, da so popolnoma brez vrednosti, ki imajo nevarne stranske učinke, ki pomaga zdraviti spolne pomanjkljivosti, dejansko stimulira genitalije.
Ta članek se bo osredotočil na nekatere varnejših in koristnih zelišč domnevno uspešno uporabljajo za izboljšanje spolno izkušnjo.
Maca je zelnata rastlina izvira iz Andov Peruja. Uporablja se tako kot koren zelenjave in zdravilna rastlina. Avtohtone Peruvians so uporabljali Maca koren že tisoče let, za svoje koristi za izboljšanje vzdržljivosti, povečanje libido in povečuje plodnost pri moških in ženskah.
Prednosti mace korenine so nedavno odkrili in se uporabljajo za kronične utrujenosti, menopavzi, depresije, stresa, poleg pomaga plodnosti. Športniki so ugotovili, da je veliko varnejše alternative uporabo steroidov za povečanje moči in vzdržljivosti.
Kava kava Koren je varna in učinkovita rastlina, ki je bil uporabljen v polinezijski otok za njihovo celotno zgodovino. Ni vodotopen in ga je treba interno njegovim učinkom. Polinezijski domačini da opojne pijače, ki jih pred žvečenjem kava kava koren in ga zmešamo s kokosovim mlekom in fermentacijo v močan napitek za pomembne rituale. Nekateri učinki te pijače so poročali, da se sprostite hrbtenici dejavnost, in proizvajajo evforično stanje brez ogrožanja duševne sposobnosti. Nekateri ljudje so poročali mravljinčenje v genitalij, kar lahko privede do vse sestavine za popoln noči z ljubljeno osebo. Kava kava koren je zelo varen za uporabo v majhnih odmerkih občasno. Nad uporabo lahko povzroči dihal in težave s kožo.
Preizkusite ta recept: 1 unča kava kava korenine, 2 žlici olivnega olja, 10 unč vode. Blend na visoke eno minuto. To je dovolj za 2-4 osebe.
Eden izmed najboljših kombinacij za afrodiziak združuje kava kava z Damiana, druga rastlina je priljubljena za afrodizijak učinkov. Damiana se pogosto uporablja v Mehiki, od koder izhaja. Dve zelišča lahko združena skupaj za čaj. Ker toplota uničuje koristne lastnosti kava kava, je najbolje, da pivo na Damiana ločeno za 10-15 minut, ohladite čaj, nato pa dodamo kava kava. Le majhna količina kava kava potrebna za prikazovanje; priporočamo, 1/8 čajne žličke na & frac14; žličko praška. Prašek ne raztopi, zato je najbolje, da takoj piti mešanico. Ker so zelišča kože na telesu, lahko traja od enega do dva tedna pitne skodelico dan prej opazil effects- odvisno od presnove.
Ginseng je še en čudež zelišče. Obstajata dve vrsti ginsenga: Panax ginseng iz Azije (Koreja in Kitajska) in Panax quinquefolius iz obeh Amerik. Učinkovina se imenuje & ldquo; ginsenozidi & rdquo ;. Panax izhaja iz grške pomenom & ldquo besedo, vse ozdravi & rdquo ;.
V eni 1 raziskovalni študiji 90 moških z erektilno disfunkcijo (ED), 60% pa izboljšanje njihovih simptomov v primerjavi z 30% za placebo. To ni nujno za afrodiziak, vendar pa bo pomagal moški z ED, da imajo bolj prijetno intimnost. Dokazano je učinkovit samo z dolgotrajno uporabo. To ne bo popraviti ED čez noč; Upoštevati je treba dnevno več mesecev ginseng.
Trajnica najljubši je Horny Goat Weed, ali Epimedium. To je časovno preizkušen afrodiziak, ki povečuje libido pri moških in ženskah in izboljša erektilno disfunkcijo pri moških. Kitajci so uporabljali to zelišče za več kot dva tisočletja, da bi s spolno disfunkcijo pri moških in ženskah. Sporočeno je, da je najboljši zeliščni spolno tonik za moške in ženske. To je poročalo, da ponovno mladostno spolno vitalnost in ogenj, pomagajo utrujenost in lajšanje pomenopavzalnega nelagodje, medtem ko povečanje libida. Glavna aktivna sestavina se imenuje icariin. Odmerki zelišč je treba standardizirati na ravni icarrin na približno 10-20%. Predlagan odmerek je 400-500 na dan za tiste, ki potrebujejo spodbudo v svojem ljubezenskem življenju. Po kitajski zdravniki, Horny Goat Weed je bil v uporabi na Kitajskem več kot 2000 years- zato, ker deluje.
To so le nekateri izmed varnejše, vendar zanimiva afrodiziake uporablja preteklost in sedanjost. Experiment okrog da bi ugotovili, kaj je najboljše za vas in vaše ljubljene. In ne pozabite, zabavno je enakovreden del enačbe!
Za več informacij o zeliščnimi obiščite www.herbalvista.com
1. Choi HK sod. Klinični effacacy korejskega rdečega ginsenga za erektilno disfunkcijo. International Journal of impotenca raziskave. 7,3 (1995): 181-6