Vaš Enajst del Hemorrhoid Zdravljenje

OK – tako imaš hemoroide. Videli ste s svojim zdravnikom. Imaš zdravilo. Morda ste razpravljali bolj resen zdravniški poseg. Vi ste degumirana internet za informacije o hemoroide in verjetno trpijo zaradi prevelike količine informacij in občutek rahlo slabost na oh, tako grafičnih medicinskih ilustracij. Mislim, daj no!

 Hemoroidi enaka otekle žile v bottom enako zadrego enako obravnavanje je enak že bilo urejeno. Prav?

 Tako da to ni še ena reciklira članek o hemorrhoid zdravil in čudežnih zdravil (čeprav lahko obiščete moj blog – podrobnosti spodaj. – In ugotovili, kaj deluje za mene)

 Ne, ta članek je nekoliko drugačna. Peljem vsako črko besede “hemoroidi” (obstaja enajst črk) in s pomočjo posameznih eno kot obešalnik za razvoj takojšnje zdravljenje hemoroidov. Kot večina, kaj boste našli na spletu, pa verjetno ni nič novega tukaj, ampak tisto, kar želim storiti, je potrditev Sumi, da so hemoroidi ni konec sveta. V bistvu bi lahko bil začetek novega načina življenja. Torej, tukaj gre:

 Zdrava prehrana ne bi razliko: Zdaj, moje izhodišče je, da je večina od nas ve, kaj vsebuje zdrave prehrane. Pet porcije zelenjave, nizkega vnosa maščob in tako naprej. Vendar smo pogosto hlinijo njim. In morda je ta storitev ustnice prispevali k našim razvoju hemoroide. Pomanjkanje vlaknin in vlaknin ne pomaga. Torej, ne pretiravajo glede tega, ampak samo odločijo, da bodo majhne spremembe v vaši prehrani vsak dan. Majhni koraki so bolj kot nore skoke.
 Vaja malo več: Obvestilo, sem rekel “malo več”. Če boste poskušali narediti pol maraton pred zajtrkom boste nikoli, nikoli, spet jog. Vendar poskusite živahne pet minut hoje. dovolj hitra, da boste nekoliko sape. Nato dodamo še nekaj minut. Če imate za potiskanje buggy, poskusite gre malo hitreje! Otroci ga imajo radi! Naredi notranjo odločitev, da ste se “fit – ne gredo dol self-kritične ulici, ki odmeva” Sem neprimerni Aljkava!

 Meditirajte na počutje: Zdaj lahko to zdi precej nemogoče, ko ste kupili Hemoroidi 101 in počutite naveličani in depresivni. Ampak – ne hodi tja! Meditirajte na wellness, ne svoje hemoroide. Tudi – predvsem – če ste boleče! In sem rekel, “wellness” ne “zdravje”. Wellness je veliko širši in zajema pristop, ki zajema svoje misli in občutke, ne le vaše telo. Obstajajo raziskave, ki kažejo, da ima samo razmišljanje intenzivno o počutje blagodejno vpliva na vaše telo. Vzemite si pet minut ven in si dovolite, da sanjarjenje. Predstavljajte si hojo v toplem soncu, ali teče skozi surf, ali leži v vročem soncu, ali igrajo odbojko na mivki. Počutili se boste bolje, obljubim.

 Ekološko je verjetno bolje kot visoko predelana: obvestilo, sem rekel “verjetno bolje”. Nisem član organskih miselne policije. Študije v Evropi kažejo, da je ekološko ni nujno vse petje vseh ples boljši od vsega, kar je, drug izdelek, ki je bila morda predstavljene kot. Toda visoko predelana hrana (bodimo pošteni in rečejo, kaj je to: junk hrana), je prav to – smeti. Za mene je test to – bi ga jedel, ko je hladno? Če je ekološka ali ne preveč junky, je odgovor verjetno “da”. Če je hladno junk hrane, strdila maščob, odgovor je definitivno “ne”. Torej, ki bi raje, da se v tebi?

 Radiant zdravje ni moonshine: Ljubim stavek, “sevalno zdravje”. Saj veš, kako imajo nekateri ljudje nekakšen sij o njih? Pravkar so videti dobro. Obstaja vrsta energije okoli njih. No, da se mi je kaj sijoča ​​zdravje. Nekaj ​​je, aura, če vam je všeč, da ko so ljudje “get” okoli vas. In to ni Moonshine. Uživate lahko sijoča ​​zdravje. Te Enajst tem berete so vsi sestavni deli tega.

 Surove živila število zaposlenih za veliko. Izberite tiste, ki vam je všeč. Jabolka. Pomaranče. Mogoče korenček in ingver sok. Raziskati. Zabavaj se. Uživajte.

 Sreča je v notranjosti delo. Zdaj je to prišlo kot preboj za mene. Spoznal sem, da sem odvisna od toliko zunanjosti, da se počutijo srečni: odnosi, lastnina, denar, in tako naprej. Toda v praksi se nobena od teh zunanjosti konstantna. Ko se nenadoma “dobil”, da se lahko odločite, da se počutijo, kako se počutite, boste resnično bogat.

 Na splošno je nekaj stvari, pomembno in večina stvari ne zadeva sploh. Tudi to je ključni vpogled v vedrino. Ne rabiš biti histerični približno ob hemoroide. Lahko se odločili, da se mirno in vedro. “Hemoroidi? Moi?” in se na z življenjem. Popolno življenje.

 Notranja bogastva je ključnega pomena za zdravje. Opazili boste, da se vrnem na to idejo znova in znova. Ampak to je res. Ko nas bombardirajo z zunanjo stimulacijo smo odkrili del sebe, ki je zelo pametno, da se lahko več nalog, ročaj ogromne količine informacij in uživa glasbo, novice in zabavo. Ta del je dobro! Vendar konstantna stimulacija tudi nas prikrajša drug del sebe, del, ki uživa v sončnem vzhodu, dobro knjigo, ali dajejo hvala. Priporočam čas sam. Očitno je, da so nekateri ljudje uživajo več časa zase kot drugi, ampak mislim, da smo vsi koristi od vsaj nekaj časa za raziskovanje naše misli, naše preference, naš “lastni”. Urnik vikend sam na priljubljeno kabini ali naselja. Enkrat na teden, izklopite iPod in šel za miren sprehod ali kosilo v lokalnem parku, sam. List v dopoldanskem ali izklopiti televizijo, pojdite ven in gledal sončni zahod ali zvezde.

 Dnevni fitnes hodi spremeniti svoje razpoloženje. To je vse, kar lahko rečem. Deluje za mene. In sem raje, da se počutijo dobro, ne boste vedeli, ali ne? Poskusi.

 Zvok spanec je vaša pravica in odgovornost. Zamislite si: lahko si predstavljate, ko se zbudil zadnji popolnoma počival po spanju šestih urah, polne energije, občutek, da niste za nego na svetu, veseli drug razburljiv dan na tem planetu? Se spomniš, ko se je to zgodilo v ponedeljek zjutraj?

 Torej ste. Naslednjič, ko misliš, da “hemoroidi” odmor dol v teh enajstih črk – h-e-m-o-r-r-h-o-i-d – in začeti znova. To bo vredno.

 Moja najboljša za vas.