Več kot spodbujena z Natural Hujšanje Pills

Vzel sem nekaj zeliščne prehrana tablete v šoli enkrat na muhavosti, in nisem jedel ničesar za nekaj dni zatem. Prav tako ni res dobil veliko spanja niti. Vse, kar vas naredi žično, kot je ta, in ubije apetita, tako povsem preprosto ni dobro za vas.
Trgovina z zdravo hrano “naravna” prehrana tablete so velik posel. Toda nekatere trditve o domnevnih koristi hujšanje od “naravnih” zaviralcev apetita so zelo zavajajoče. Prvič, obstaja zelo malo dokazov, da so te zeliščne prehrana tablete vam pomagajo zmanjšati svojo težo. Drugič, mnoge od teh zeliščnih prehrana dopolnila so amfetaminskimi stimulansi, ki lahko pretirano stimulirajo živčni sistem, povzročajo slabo zdravje in grdo stranskih učinkov. Veliko dopolnila vsebujejo efedro, ki je znana resne neželene učinke.
Tablete sem bila menda ‘Ephedra zastonj “, in naj bi bili popolnoma naravne in varne, jaz ne mislim, kar sem jih kdaj počutil tako befouled in slabo v mojem življenju. Leto kasneje sem ugotovil, da je FDA prepovedala enake zeliščni prehrana tablete, ki sem jih sprejela, zdaj pa se sprašujem, kaj je bilo sem dal v mojem telesu.
Zeliščni prehrana tablete so zelo priljubljena v teh dneh kot alternativo bolj tradicionalnim metodam za izgubo telesne teže, kot dieto in telesno vadbo. Zeliščni zdravljenja na splošno zelo trendy danes, kar se mi zdi malo zaskrbljujoče zaradi več razlogov.
Najprej, kaj lahko v zeliščni prehrana tabletke. “Zelišča” so neke vrste vrzel v Združenih državah sistemu FDA, ker niso razvrščeni kot zdravila in zato nimajo stroge standarde za preizkušanje in varnost, ki droge običajno dobijo.
Da ne bo pomote o tem, čeprav, lahko zelišča je vsak bit kot močan in škodljiv kot nezakonitih mamil. Razlika med zdravilnih zelišč in drog je res precej nejasno vseeno, saj je večina perscription droge same prihajajo iz vrste rastlin ali zelišč.
Značilno je, da je “zeliščni” Razvrstitev kratkotrajna; FDA sčasoma ga drogami in prinaša v znanstveniki. Ko se to zgodi, zeliščne tablete za hujšanje velikokrat na voljo le na recept ali pa so popolnoma prepovedani. Vohljal okoli malo od mesta do mesta, ki prodaja zeliščne prehrana tablete, je jasno, da zeliščne tabletke proizvaja vse preveč seznanjeni z FDA.
Veliko mest je celo uporabiti v svojo korist rekel stvari učinka ‘ga kupite zdaj pred FDA to prepoveduje! “. Moraš se vprašajte, če bo FDA sčasoma prepovedati zeliščni prehrana tabletke, ki vas zanima, si je treba jemati sploh?
Ne obstati bedastoča z besedo “zeliščni” v zeliščni prehrana tabletke. Bolje je zaupati redna prehrana tabletke, da je FDA odobrila veliko več, kot neke zeliščne prehrana tabletke napoj s svojim nereguliranih in nadzoruje vsebine. Besede zeliščni in naravne tržijo napačno prikazovanje in jih nikoli ne bi smeli zamenjevati z besedo varno, razen če je bil FDA testiranje za dokazati.