Večina revizijah priljubljeni po vsem svetu za zaprtje

Zaprtje je siten problem prebavnega sistema. Vendar pa je iz različno različnih posameznikov. Za večino posameznikov, se to imenuje kot pojava manj pogostih blatom. Za druge pa je kaljenje blata pa tudi, ki je mogoče pojasniti s tem trpele v blatu mimo, občutek nepopolno praznjenje črevesja itd

V skladu z medicinsko terminologijo, običajno je zaprtje iz stanja, manj kot tri iztrebljanja na teden, ker je kronična faza pomeni premik manj kot en črevesa v tednu.

Obstajajo različne uporabne voljo zdravljenja znebiti off težav zaprtja. Vendar je v nekaterih primerih lahko ena odvisna od zaprtje sredstvo za reševanje problemov zaprtja. V tem članku se bomo osredotočili na različne zaprtje sredstvih priljubljenih v različnih državah in kulturah.

Egiptovski sredstvo za zaprtje

Egipt je priznan kot eden od najstarejših kulture v svetu. Ancient Egyptian ljudje so pokazali svojo odličnost na različnih področjih, vključno na področju medicine. V svojih najstarejših medicinskih knjigah, ki jih opisali zaprtje sredstvo, kot dobro. Aloe Forex se imenuje dobro zaprtje sredstvo, ki učinkovito deluje kot naravno odvajalo na prebavni sistem. To je zelo priljubljena zaradi svoje naravne sposobnosti za delo proti vnetnih prebavnih zapletov.

Poleg tega, da je Senna najdemo v Egiptu od antičnega obdobja, ki je znana kot najvarnejši odvajalo na svetu. Včasih lahko prebavne težave povzroča slab zadah. Senna kot ustno vodico ponuja učinkovite rešitve od slabega zadaha, kot dobro.

Pred več kot osemsto let, Egipčani uporabljajo medu v mlačni vodi za zdravljenje zaprtost problem, in menila, da je učinkovito zaprtje zdravilo za vse.

Kitajski sredstvo za zaprtje

Najbolj popularno Kitajci uporabljajo Jin Jin Hua zelišč, kot je zaprtje sredstva. Pomaga čiščenje strupenih snovi in ​​lajšanje telesne toplote. Ponuja hladno energijo v telesu in pomaga pri obnavljanju zdravja. Redna uporaba 6-15gm suhega Jin Yin Hua je ugotovljeno, da je učinkovita pri obvladovanju zapletov, zlasti nastanejo v debelem črevesu področjih.

Poleg tega, tradicionalne kitajske medicine kažejo, da jedo kuhan sladki krompir, začinjena s sladkorjem ali soljo. Priporočljivo je, da bi morali jesti, da pred spanjem ponoči. To je resnično koristno za kronično zaprtje.

Francosko zdravilo za zaprtje

Francozi želijo imeti gorčična semena za rešitev iz prebavne zapletov. Deluje tudi kot učinkovito odvajalo. Ječmen ponuja dober vir za topne vlaknine. Francozi jedo kolački ter piškoti sestavljene iz ječmena in ovsa otrobih.

Nemški sredstvo za zaprtje

Dandelion čaj je zelo priljubljen med nemškimi ljudmi. Ponuja dobro rešitev za zdravljenje zaprtja; zato je res dober zaprtje sredstvo.

Zaprtje sredstva priljubljen po vsem svetu