Za pripravljenost Semena za nujne Garden in Urban Survival potrebščine

Ali ste pripravljeni, da raste svojo hrano? Pripravljenostjo na semena so znani tudi kot ne-hibridne, tujeprašno, dediščina, ki ne vsebujejo GSO in preživetja semen, in so odličen dodatek za vaš preživetje orodje. Nekatere vrste v sili vrtu ali preživetja vrtu mora biti del vaše dobave urbanih preživetja v pripravljenosti na nesreče. Pripravljenostjo na semena se lahko uporablja tudi v vsakdanjem vrtu preveč.

 Pripravljenostjo na semena se lahko shranijo v času žetve in se uporablja za ponovno zasaditev v naslednje leto vrtu. Preživetje semena se lahko shranijo tudi dalj časa (let), zaradi česar so dragocen element za svoj zasilno vrtu ali za barter / trgovino. Semena je treba sušiti na njihovo optimalno vsebnost vlage podaljšati njihovo rok trajanja. Pogoji za skladiščenje in pakiranje vpliva na vitalnost semena. Z ohranjanjem semena hladno, lahko močno podaljša pričakovano življenjsko dobo. Več podrobnosti za zbiranje semena in varčevanja semen je treba raziskati za vsako posamezno rastlino.

 Primerjajte to s sodobnimi hibridna semena, ki jih ni mogoče pridelanega in zasajenih iz leta v leto. Če želite shraniti hibridnih semen in posadite, da ne bo videti enako kot prvotni obrat. Na ta način so semena podjetja vas odvisni od njih kupiti seme vsako leto. Ne tako s semeni pripravljenost. S sortami, ki niso hibridna semena preživetje naredite začetno investicijsko / nakupa, in dokler si prihranite seme ob žetvi vsako leto, morda ne boste mogli proizvajati okusno svežo hrano za vas družini za nedoločen čas.

 Obstaja več vrst drugačna vrt tam, ki segajo od kontejnerskih vrtov, postavljeno postelja vrtovi, tradicionalne vrt postelje do kmetovanja. Res se spreminja. To je odvisno od razpoložljivih zemljišč, podnebne in talne razmere in koliko časa imate, da raste svojo hrano. Samo začeti majhen in razširiti, kot ste pridobili več izkušenj. Živim v mestu in uživajo z uporabo kontejnerjev vrtnarjenje. Kontejner vrtovi so primerni za pridobivanje maksimalno proizvodnjo ven iz majhnih prostorih, in so velik del svojih dobav urbanih preživetje. Pri izbiri lokacije za vaš vrt, našli kraj, ki ima polno sonca in dobro prepustna. Če je vaša zemlja gosto glina, dodajte kompost in postopno izboljšanje zmes po boljših pogojih.

 Sili vrt, preživetje vrt ali vaš vsakdanji vrt mora imeti vrsto sadja, zelenjave, zelišč in zrna za zdravo prehrano. Non-hibridne sorte vsebujejo rastlinska semena pripravljenost za vrt, semen pripravljenost sadje, salsa semena pripravljenost, kulinarične zelišč semena pripravljenost, zdravilna zelišča pripravljenosti semena in starodavne zrna s pripravljenostjo semena. Pravilna prehrana je zelo izboljšalo z več skupin živil, in prihrani denar za špecerijo in zdravstvenih stroškov. Prav tako pomaga vaš občutek za dobro počutje, da imajo več možnosti živil jesti. Lahko dobiš zelo utrujeni riž in fižol, če je to vse, kar imate za večerjo.

 Pripravljenostjo na semena so primerna za podeželskih vrtovih, mestnih vrtovih, blago urbanih preživetje in vsakdanje vrtov. Non-hibrid, tujeprašno, dediščina, ki ne vsebujejo GSO semena preživetje so korak na poti k samostojni življenje za vaše preživetje orodje.