Za Spray opreme Poškodbe zaradi Zamrzovanje je drago

Kot zimske temperature še naprej upada, ena stvar, ki jo bo treba posvetiti pozornost, je vprašanje freeze poškodbe in kako se nanaša na nadzor škodljivcev opremo za razprševanje. Freeze škodo na nadzor škodljivcev razpršilec ali nadzor plevela spray ploščad lahko povzroči nepotrebnih stroškov, odmore in zamujenih imenovanja. Moja ekipa in jaz nenehno presenetil s številom škodljivcev upravljanje profesionalci (PMPs) škodo zamrzovanju poročanje, čeprav je ta problem mogoče izogniti.
1. Freeze škoda prizadene tako ročno (ročne škropilnice, nahrbtniki) in moči škropilnice.
2. Spray opreme, ki je še ostalo pod pritiskom se bo pojavilo več resne težave zamrzne kot opreme, ki ni pod pritiskom. Kot ste slišali večkrat prej, sprosti pritisk na vse škropilnice po vsaki postaji in na koncu dneva. Pred nekaj leti smo imeli redko globoko zamrzne v Phoenixu. Naslednji dan, vsak PMP, ki je zapustil B & G pod pritiskom prišel z počil spray palico. Prišlo je pomanjkanje palice B & G v Phoenixu za teden dni po tem.
3. Če živite v okolju, kjer je zamrznitev pogosti, se prepričajte, da o tem pogovorite s svojim ponudnikom opreme, tako da je oprema lahko ustrezno načrtovan.
4. Če oprema zamrzne, ga ne uporabljajte, dokler se ne odtaja. Obstaja utemeljena verjetnost, da ni prišlo do poškodb. Ampak, če boste poskušali zagnati zamrznjene sistem, lahko naredi škodo, tudi če škoda ni že obstaja.
Tukaj je nekaj predlogov za preprečevanje škode zamrznitev najnižje do najvišje tveganje.
1. Ne izpostavljajte opremo za zamrzovanje. Shranite ga v notranjosti ogrevanega prostora: Zero tveganje.
2. Drain toliko vode, kot je mogoče iz sistema. Odstranite črpalke, pištolo in filtrirno posodo (in vse druge dragocene sestavine, ki jim grozi zamrznitev) in jih shranite v notranjosti. Bodite prepričani, da so vsi ventili odprti. Bodite prepričani, da obvestite svojega opreme prodajalca, ki vam bo z odstranitvijo črpalko. Vaš prodajalec lahko uporabite pribor, ki omogočajo odstranjevanje črpalko malo hitreje.
3. Uporaba proti zmrzovanju da voda v črpalki pred zmrzovanjem in obilico črpalko. Proti zmrzovanju, se lahko dajo v rezervoar, črpalka teče dovolj dolgo, da bi dobili proti zmrzovanju skozi sistem. Prav tako lahko zahtevate, da vaše spray ponudnik opreme namestiti dodatke v skladu pred črpalko, tako da se proti zmrzovanju lahko vlije direktno v črpalko.
4. Naj toplo črpalke z električno baterijo, ogrevani odejo (namenjen za brizgalnih črpalk ali akumulatorjev) ali žarnico suspendirane v polju nad črpalko (lahko prepričani, da niso ustvarili nevarnost požara). Again, izpraznite sistem, nato odstranite brizgalno pištolo, filtrirni lonček in odprte ventile. To je verjetno bolj primerno, če so globoko zamrzne periodično, ne pa celotno sezono.
Zima je običajno počasen obdobje za večino PMPs. Ne krmne svoje težave, ki jih omogoča globoko zamrzne do poškodb zatiranje škodljivcev spray opremo.