Začimbe Boost Presnova s ​​segrevanjem telesne temperature

Telo preselite presnovo pretvori hranilne snovi iz hrane, ki jo jemo v energije, ki jo telo potrebuje za delovanje. Vsaka telesna funkcija desno navzdol na celičnem nivoju zahteva energijo. Energetika zagotavlja, da naše telo popravila in se zdravi, se bori proti bolezni in odpravlja toksine. Naš metabolizem, spremembe na dnevni osnovi, ki temelji na hitrosti, pri kateri naše telo uporablja kalorij, genetika, prehrana, hidracija, sestave telesa in telesne dejavnosti. Višja stopnja metabolična pomeni hitrejši bo telo gorijo kalorij, ki lahko vzdržujejo telesno težo ali celo vodijo k izgubi teže.
Hrane, ki jo dal v usta, ima pomembno vlogo pri tem, kako hitro ali počasi vaš metabolizem dela. Če iščete za povečanje vaš metabolizem, da izgubijo težo in povečati svojo energijo, poskusite z uporabo začimb s hrano. Nekatere začimbe imajo termogeni učinek (povečuje telesa temperature proizvaja toplotno energijo), na telo, kakor tudi krepitev prebavo in absorpcijo hranil. Začimbe so posušen sredstvo se običajno pridobi iz korenin, rože, sadje, semena in lubja. Čeprav se običajno uporablja kot začimba ali arome, začimbe imajo dodatne koristi za zdravje, ki so privedle do njihove uporabe v nekaterih zdravil področjih.
Kajenski poper
Kajenski poper, podobno kot mnoge druge pikantne paprike povečuje telo & rsquo; s temperaturo. To povečuje telesa preselite thermogenic učinke za več ur po zaužitju. S povečanjem teles toplote, telo kuri kalorije, da bi temperaturo nazaj na normalno raven. Zato se presnova pospeši kurjenje maščob in kalorij. Medtem ko je presnova poveča tako ne kroženje teles, obračun iz arterij odvečne maščobe, zobne obloge in trigliceridov, ki pomaga regulirati raven glukoze v krvi in ​​inzulina, raven v telesu. Povečano cirkulacijo v telesu pripomore tudi k dostavi kisik vsak del telesa. Cayenne paprika imajo skupno telo učinek pa zmernost je ključnega pomena pri uporabi kajenski poper, da je učinkovita pri spodbujanju vaš metabolizem za hujšanje.
kumina
Kumina, kot kajenski poper, ima termogenični učinek na telo, povečuje telo & rsquo; s temperaturo. S povečanjem toplotne energije v telesu in pospeši metabolizem, telo kuri več kalorij hitro. Poleg povečanja telo & rsquo; s temperaturo, da izgubijo težo, kumina pomaga tudi pri prebavi in ​​krepi imunski sistem. Kumina je bogat vir železa, kar je bistvenega pomena za prebavnih in presnovnih encimov. Uravnava raven kislosti in povečuje nastajanje hemoglobina tudi krepitev cirkulacijo v telesu in povečano presnovo. Z izboljšanjem prebavni proces v telesu kumino omogoča lažje za telo asimilirati in absorbirajo hranila in izločajo odpadne materiale, zmanjšuje verjetnost absorpcije maščob in povečuje sposobnost telesa, da izgubijo težo.
Cimet
Čeprav ni pikantno kot cayenne ali chile papriko, cimet ima svojo sposobnost, da si dvig temperature telesa. Tudi ta ima termogenični učinek na telo, da poveča metabolizem in spali kalorij. Poleg tega, da svoje sposobnosti, da segreje telo cimet pomaga tudi pri prebavi in ​​spodbuja dihal in krvnega obtoka sistemov. S povečanjem pretoka krvi, kisika in hranil, ki jih aktivno povečati vaš metabolizem. Cimet je tudi vedeti, za zniževanje krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov, ki pomaga nadzorovati trni insulina po obroku. Ko boste nadzor nad vašo raven inzulina telo preneha shranjevanje maščob in začne kurjenje nakopičeno maščobo.
Ginger
Ginger je toplo in začinjene mu daje možnost za dvig presnovo prek svojih termogeneze lastnosti. Zaradi visoke vsebnosti encim je bil uporabljen kot prebavni pomoči in spodbuja žilni sistem, ki spodbuja čiščenje skozi znojenje. Ginger širi krvne žile, ki omogočajo več krvi, hranil in kisika, da teče skozi telo in okrepi telo & rsquo; s presnovo. Poleg tega omejuje kopičenje maščobe iz absorpcijo v želodcu. Zato vam daje občutek sitosti in krepitev izgorevanje kalorij.
kurkuma
Kurkuma se uporablja v ajurvedski in tradicionalni kitajski medicini za tisoče let. To je ključna začimba za povečanje metabolizma, saj vsebuje močne antioksidante in pomoč pri prebavi. Kurkuma poveča metabolizem na dva načina. Najprej je čisti telo odpadnih snovi, ki lahko poškodujejo celice. Drugi kurkumin zdravilna učinkovina v kurkuma proizvajajo žolč, ki spodbuja žolčnika in posledično izboljša pravilno prebavo. Prav tako igra pomembno vlogo pri zniževanju krvnega sladkorja in holesterola v krvi, ki pomaga uravnavati metabolizem.
curry
Curry je pravzaprav kombinacija začimb, kot so kurkuma, cimet, ingver, črni poper in kumino, od katerih je bila večina že tu omenjeno. To je, kako curry pospeši presnovo s kombinacijo teh termogeneze začimb v celoti. V kombinaciji te začimbe poveča srčni utrip in telesno temperaturo, kar povečuje količino kalorij, telo gori.