Zaprtje – Top 6 Zelišča morate vedeti o

Zaprtje je en pogoj, ki je osvojil zelo zadovoljivo z zelišči za zelo veliko let. Dejstvo je, da so tako učinkoviti za zaprtje, ki resnično obstaja malo potrebo zaprtost, da obstaja v 99% obolelih.
Kasneje bom povedal najboljše in najbolj zanesljive zelišče za zaprtje -, ki bo skoraj zagotovo dal zdravilo za to neprijetno stanje.
Zelišča lahko pomaga zaprtje v več glavnih načinov:
1. Nekateri zelišča zagotoviti večino, ki pomagajo blato mimo lažje
2. Drugi zelišča vsebujejo “anthroquinone glikozide”, ki spodbujajo peristaltiko – deževnik, kot gibanje črevesja – spodbujanje črevesja mišice, spodbujajo peristaltiko – deževnik podobni gibanjem črevesja, pomaga mišice črevesja, da se premaknete odpadkov glede na skupaj . So na splošno le kratkotrajno uporabo.
3. Cascara Sagrada je eden skoraj čarobno zelišče, ki se lahko varno uporablja za daljše obdobje – tudi več mesecev – če se uporablja v nizkem odmerku in v kombinaciji s pravilno spremljevalec zelišč. Nastala zeliščna formula je morda najbolj uspešna formula za zdravljenje dolgotrajno zaprtje vsak odkril. To je bil uporabljen za več kot 50 let in ima na tisoče zadovoljnih uporabnikov. Več kasneje.
1. Zelišča za razsuti tovor
Ti zelišča zagotavljajo veliko količino vlaknin ali sluzi. To bulks up zadevo odpadkov v debelem črevesu pomaga, da se blato mimo lažje. To se zgodi zaradi refleksnega delovanja v črevesju.
Zelišča v tej kategoriji vključujejo trpotca skorje, lanu IN triplata. Ta zelišča je treba jemati z nekaj dodatnimi kozarcev vode na dan.
2. Zelišča vsebujejo Anthroquinone Glikozidi
Najbolj znana rastlina vsebuje anthroquinone glikozide je SENNA. Ta ima dolgo zgodovino uporabe v Združenem kraljestvu. To ni priporočljivo za več kot deset dni.
Krhlika je še ena rastlina, ki so jo mnogi starejši zeliščarji uporabljajo. Je bil nadomeščen s zelišč cascara Sagrada iz iste družine, ki je bolj nežen, vendar še vedno zanesljiv. Uporablja se pri običajnem odmerku, ti zelišča ni priporočljivo, da jih je treba sprejeti za več kot deset zaporednih dni ali tako.
Veliko močnejši in uporablja le, če nič drugega, bo to delo zelišče, pridobljeni iz zunanje kože rastline Aloe Vera. To je ista rastlina, katere gel se uporablja za pospeševanje celjenja. Aloe od zunanjega kože – pogosto imenujemo CAPE ALOE – je močno odvajalo zelišče. Prav tako je zelo, zelo grenko in neprijetno, če se zgodi, da je okus. Aloe se običajno uporablja le občasno.
3. Fantastic Herb Za zaprtje
Eden od zelišč zgoraj omenjenih je daleč najboljši zelišč za uporabo za zdravljenje dolgoročno ali kratkoročno, zaprtje. Vendar pa za dosego tega cilja se uporablja pri relativno nizkem odmerku za daljše časovno obdobje.
Zel je Cascara Sagrada ali sveto lubja.
Če se Cascara uporablja v majhnih količinah – pravijo 50 mg z vsakim obrokom; in če je v kombinaciji z drugimi ustreznimi zelišč, bo to pogosto ukvarjajo stalno z zaprtjem v približno šestih mesecih. To je treba jemati vsak dan, vendar.
Da je najbolj učinkovita, je Cascara kombinaciji z zelišči Žutikovina, cayenne, Turčija rabarbare, in številnih drugih zelišč. Ta vrsta formulo je bilo čudovito, za mnoge ljudi, ki so imeli dolgoročne zaprtje.
Programu 90-Day prinaša Najhitrejši rezultate
Blaga zeliščna formula, ki temelji na “cascara Sagrada” se lahko uporablja kot odlično osnovo za popolno celosten ’90 -dnevno program “za zaprtje. Dve drugi bistvene sestavine vsebuje izdelek, kot so “trpotca plev” za vlakna; in dodatek “črevesna flora do nadaljnje spodbujanje zdravega črevesja.
Kot 90-dnevni program, kot to daje dober začetek pri zdravljenju zaprtja. Po uspešnem začetku za 3 mesece s 3 teh izdelkov, lahko produkt na osnovi Cascara se uporablja samostojno, vsak dan, za nadaljnjih nekaj mesecev do črevesja končno deluje uspešno sama. Mnogi, mnogi ljudje so bili popolnoma navdušeni, kot tudi zelo razbremenjena, po uporabi programa takole.
Uporabite cascara izdelek za lajšanje zaprtje. Shrani & pound; 10-15 (približno 20 evrov ali $ 25) na kakovost zeliščni celovite obravnave zaprtost. Sestavljen je iz cascara Sestavljeni kapsul, plus drugi proizvodi in brezplačno podporo po telefonu ali elektronski pošti. Preberite več o tem fantastično rešitev debelega črevesa detox.