Zdravilna moč dreves

Drevesa in rastline so bili vir zdravila za ljudi od začetka časa. Ker so veliki gozdovi so posekali, znanstveniki skrbi, kaj to pomeni v zvezi z morebitno izgubo v drevesih, ki so starodavne in ki je bila skrita znanosti.

Trava je zapisal v svoji disertaciji, “Tree sredstva so ponavadi močnejši, bolj vzdržno in z močnejše ukrepe kot njihove non-drevesne kolegi. Pogosto so nežni in zaščitna v svojih fizičnih in čustvenih učinkov in, da je počasno premikanje, so še posebej primerni za zdravljenje kronične bolezni. kroženje krvi in ​​integritete mišično-skeletno opornine [kožnih] sistemi za posebne področja uporabe. «(Purves, DA, 2003, str.50).”

Ko fizikalne lastnosti obrata, kažejo njegove zdravilne lastnosti, je ta teorija imenuje “doktrina podpisov”. Na primer, z drevesi, vrba je tradicionalno uporablja za zdravljenje revmatizma, artritisa in mišične bolečine. To je posledica dejstva, vrba je prilagodljiv drevo, ki se premika z lahkoto v vetru in podpira raste v vlažnih prostorih. Simptomi revme in artritisa bodo zaradi vlažnih pogojih. Torej značilnosti drevesa kažejo, da bo koristno za ljudi, ki potrebujejo fleksibilnost in sposobnost za spopadanje z vlago.

Danes so znanstveniki odkrili več kot 300-rastlin na zdravila (PMPs) v različnih fazah odkrivanja. Stoletja so Kitajci uporabljali zdravilne lastnosti dreves za zdravljenje bolezni, saj imajo Indijanci. Na primer, Kitajci bi čaj iz ginka semen kot zdravilo za bolezni dihal, kot je astma. Danes je znano, da je Ginkgo ekstrakt listov le za zdravljenje številnih aliments, kot je Alzheimerjeva bolezen in depresija.

Kitajci uporabljajo tudi lubje Magnolia drevo za zdravljenje. Lubje se imenuje Hou Pu. Hou Pu je del lubja, ki je zelo aromatičen in se izloča iz stebla, veje in korenine magnolije. V zgodovinskih dokumentih, prva omemba magnolije laja kot je bil tradicionalni kitajski medicini snov zabeležili okoli 100 C.E. akupunkturistov in praktikov za orientalske medicine še naprej uporabljajo Hou Pu. Uporablja se tudi v kitajskih zeliščnih formul za reševanje pritožb, kot so napihnjenost trebuha in bolečine, bruhanje in drisko. terapevtski ukrepi Magnolia lubje vključujejo spodbujanje qi v prebavnem regiji. Za akupunkturo pacienta, to pomeni, da lajšanje želodčne polnosti, napenjanje in nelagodje.

Kot je za Indijancev, tradicionalno so uporabljeni Aspen lubje za zniževanje zvišane telesne temperature in boju proti influenci.

Če ni izrecno drevo, ki se uporablja, je pogosto matica drevesa. Na primer, če je oreh šteje, da je rastlina v kitajski medicini. Orehi so rekli, da ton ledvice, okrepiti hrbet in kolena, toplo in držite qi v pljučih in pomoč ledvice dojeti qi navlažimo črevesje in premakniti stol. Domneva se, da ustavi astme. Uporablja se tudi za pomoč starejših sprostilno zaprtje.

Druge drevesne vrste razvpiti skozi čas njihovih zdravilnih prosperities vključujejo: glog, bela vrba, apno, starejši in hrast. Drugih znanih dreves, vključujejo kostanjev, evkaliptusa, oreh, ginko, cedre, nepozebnik, olive, brina, krhlika, pepel, Holly, bor, bukev, macesen, brest, kostanj, gaber, rakovica jabolko, trepetlika, breza in več!

Bodo ljudje bolj segajo v preučitev prednosti dreves za zdravilne lastnosti ali pa bodo njihovo popust kot samo lepe dodatke k planetu?