Zdravilni Moj tetive Seveda

Lahko zdraviti sami seveda, če se tako odločijo, da in so pripravljeni zaupati, kaj storiti! 3. novembra 2012, sem se spotaknil na mop ročico na Nashville Farmer & rsquo; s trga, medtem ko prodajne tam. Kot sem pristala na moji desni strani, sem začutil trdo, hladno betona, in bolečine v mojem palca. Po kričati na pomoč, stranka me je pobral potem moj palec res začela bolečine. Nisem & rsquo; t občutek preveč bolečine v moji levi nogi v času, ampak varnostni uradniki še vedno imenovane nujne pomoči in prevoz, da me v bolnišnico. Off sem šel, po izbiri na urgenco, da diagnosticirati in zdraviti. Takrat sem se Bogu zahvalil za možnost, da gredo v bolnišnico, čeprav nisem & rsquo; nimam nobenega zavarovanja.
 Vedel sem, da je v zadnjih letih, I & rsquo; d je bil sposoben sam zdraviti od drugih discomforts in bolezni v mojem telesu. Ena stvar, vem, da se vse začne bolezni in je še vedno v enem preselite v mislih. To velja tudi za nesreče, bolezni in nezgode, ki se pojavijo v našem življenju in situacijah. Kaj verjamemo v uma, telesa in duha je potekala v naše duše za dobro in ne tako dobro. Med svojim ER obisku sem dobil diagnoze meniskusa solze in napetih kit kolena, z oteklino na kolena (infuzija kolena) je. Dano mi je bilo 2 bolečino receptov je treba zapolniti. Kot strokovni maserke, ljudje delam na navadno zaslužiti močnih zdravil, kortikosteroidi in injekcije, in imajo pogosto tudi operativnih posegih in prejemanje naročil za fizikalno terapijo za vprašanja kit. To & rsquo; je moja izbira, da jih zdraviti naravno. Let pred mojim nedavne poškodbe, sem bil diagnosticiran z & ldquo; mehkega poškodbe tkiva & rdquo; in fibromialgijo. Torej, tukaj je še enkrat, vendar tokrat moje telo ima artritis preveč.
Kot maserke, da & rsquo; je razumeti, da je večina bolezni pojavijo in ostanejo v celici & rsquo; s spomin in telo, ko negativna čustvena napetost, fizično, psihično, socialno in duševno stres zgodi. Tako da sem moral preučiti svoj zdravljenje in življenje, medtem ko leži v sobi bolnišnice v sili. Moje misli so bile, na katerih področjih bi lahko odpravili z neželenimi napetosti, bolezni in stresa v mojem življenju, svetu in zadeve. Med čakanjem v bolnišnici sem naredil akupunkturo sestanek za naslednji dan za pomoč pri lajšanju tekočino, ki se je razvila okoli kolena, kot tudi bolečine in otekline. Zdravnik na urgenci mi je želel poklicati ortopedsko zdravnika o tem naslednji ponedeljek, ki predvsem deluje na mišično-skeletnega sistema. Kot sem že prej nisem & rsquo; t imajo zdravstveno zavarovanje, tako da sem se že zdravili z akupunkturo kliniki za različne zdravstvenih vprašanjih. Jemala sem tudi zeliščni, mineralne in vitaminske formule za stres, bolečine v sklepih in poškodbe mehkega tkiva iz avtomobilske razbitine pred več kot 17 leti. Prva nesreča me je pustila z bočenega diska v ledvenem delu hrbtenice (L4 vretenca) in poškodb mehkega tkiva (STI) v svojem telesu. Soft poškodbe tkiva vključuje mišice, vezi in kite. STI povzroča zvin, sev, podplutbe, izgubo gibanja, in bolečine in otekline.
Ko sem zapustil ER, nisem & rsquo; t dobili recept bolečine napolnjena. Začel sem z uporabo uma nad zadevo za premagovanje zdravstvenih izzivov. Ko sem prišel domov, sem vedel, da bi še naprej imeti svoje lastne zeliščne rastlinske sredstva in dodatke. Moja izbira je bila, da se pozdravi moje poškodbe kolena naravno z zelišči in druge stvari! Moje misli so bile nikoli, da ne morem zdraviti. Vedel sem in zaupanja, da sem se lahko zdraviti s pomočjo in modrost Infinite Duha. Ena stvar, ki sem vedel, zagotovo je, da stane več naravno zdraviti, ki je bil moje lastne izkušnje, vendar zdravljenje ima seveda malo ali brez večjih stranskih učinkov, kot kemičnih zdravil pogosto. V moji kuhinji omari sem imel Devils Claw (vnetje povezano mišic), močna rastlina Gabez (obnavlja celice, kosti in tkiv), preslica in trpotca tako (obnovi kosti in tkiv) in Poslastica ognjiča (celjenje ran). Prav tako sem dodal Willow lubje za (bolečine in vnetja), glukozamin (pomaga bolečine v mehko tkivo in hrustanec), metil sulfonil metan (MSM), (vezivnega tkiva in celične strukture), Yucca (nesteroidna) Gorčica in ricinusovo olje pasta ( risanje strupov in vnetja), kurkuma in ingver (zmanjša bolečine in vnetje).
I googled diagnozo, ki mi je zdravnik dal kaj terapije, da imajo pa tudi, kaj naravne dopolnila sprejeti, da bi sam ozdravi naravno. I googled podatke le ugotovil, da so zelišča in vitamini so že na zalogi v mojih kuhinjske omare. Potreboval sem samo dodati nekaj več. Torej sem se odločil, da ne gredo tradicionalni poti videnje ortopedskega zdravnika, da priporočeni zdravniki v sili. Celjenje poškodovane tetive je ena izmed najtežjih stvari, ki sem jih kdaj doživela. Vlaknasti sevov kit bili ločeni od celotnih kit. Efuzijski kolena imam povzroča bolečine in otekline. Na drugi dan po poškodbi sem šla za ionske stopala kopel za pomoč moje telo in kolena notranje zdravljenje. Vsak 30 minut ionske kopel za noge levo koleno zmanjša otekline in očistijo toksinov, kot je vse to prišlo v vodi. Sedaj je 3 mesece kasneje, in čeprav sem še vedno simptome, sem na dobri poti, da popolno okrevanje. Sem imel 9 Ionske nožne kopeli. Sem imel nobenih kortikosteroidov posnetkov. Ne pozabite, sem že ob Devils Claw in Yucca, ki imajo obe steroidov lastnosti. Ostanite z nami za več veliko posodobitev, kot sem še naprej spodbujati in hranljiva svoje telo za dokončanje zdravje.