Zdravje Kozmetika – Izogibaj parabenov

Ko je ena sooča z gospodarskimi stiske, prva stvar, ki gredo pogosto skrb za zdravje in lepoto. Če ste bili v denarni krizi, nato pa v celoti razumeli, kaj smo govorili o. Mnoge ženske odreči odbitke in manikura, ni važno nego obraza in druge tako imenovane luksuzne, v poskusu, da bi prihranili denar.
Na srečo, lahko za nego kože narediti ceneje. Ulov je, da moraš ustvariti izdelke za nego kože sami. Obstaja veliko žensk, ki preskočijo izvajajo na svojih lepotnih ritualih preprosto zato, ker nimajo dovolj denarja, da bi jih privoščite. V zavojih, to pomeni, da je ta občutek navzdol ves čas, preprosto zato, ker se ne počutim čudovito.
Zakaj bi si dal gor svojo lepoto preprosto zato, ker nimajo denarja? Kdo je rekel, da si, da se znebite svoje lepote, ko vam zmanjka denarja?
Vidiš, obstaja veliko narediti sami lepotni nasveti tam, da se lahko zanesete na. Namesto da bi sedel tam smilim o sebi in je nerodno iti ven v javnosti, samo zato, ker nisi dobil za piling kože v petih mesecih, iti bo vaše lepotne izdelke lastne. Obstajajo ton sestavin, tam zunaj, ki jih lahko uporabite, da bi svoje lepotne izdelke lastne. Mnogi od teh sestavin je mogoče najti prav v svoji kuhinji.
Oglejmo oljčno olje kot primer. Veliko je bilo narejeno iz zdravstvenih koristi tega olja, ko se uporablja kot pomoč pri kuhanju. Toda ali ste vedeli, da je oljčno olje koristi tudi za nego kože? Oljčno olje je naravni vlažilec.
Kozmetični strokovnjaki priporočajo njegovo uporabo za suho kožo na spodnjem delu noge ali v kolenih. Olivno olje je tudi odličen dodatek k topli kopeli; bo vlažijo kožo kopate.
In to je samo, če ga uporabljate po sebi. Mešati z rjavim sladkorjem, bo lahko močan zdravljenje piling. Vse, kar morate storiti, je dodati dvakrat toliko rjavega sladkorja kot ti olivno olje, da piling pasta, jo položite na kožo in pod tuš.
Olivno olje je super za preprečevanje kožo pred izsušitvijo. Toda kaj, če že trpijo zaradi razpokano in suho kožo? V tem primeru preverite hladilnik ali košaro s sadjem za prezrelih banan.
Vse kar morate storiti je, mash eden od teh prezrelih banan v pasto. Nanesite pasto banan da ne glede na predel kože potrebuje vašo pozornost. Pustite ga na deset minut, preden ga izpiranje. Lahko, če želite, dodajte žličko olivnega olja paste banan pred zahtevo za dodatne ugodnosti.
Enako velja s steroidi in parabenov, ki različne študije kažejo, lahko povzroči kožnega raka. Čeprav je v primeru parabenov sporno, vendar obstajajo različni elementi, katerih bolni učinki so dermatologi ne vedo ničesar o še. Tudi takrat je treba narediti popolno raziskavo o tem, kaj so ti proizvodi sestavljajo.
Glede na to, kako enostavno je narediti in uporabljati naravne izdelke za nego kože, ni res ni izgovor za ne skrbi za vašo kožo. Ne pozabite, da so ti proizvodi poceni in boljše za okolje; ste sami in po svetu naredili dobro delo, ki jih uporabljajo.