Zdravljenje duševno oslabljeno stranke, ki Masaža Terapevti

Masaža terapija je bilo dokazano, znova in znova, da se predvsem sproščujoče in obnavljanjem izkušenj in zdravljenje, pa je masaža lahko tudi povezujejo in segrejemo do površinskih čustev kot tudi simptomi obstoječih mentalnih patologij.
To je ena stvar, da se uspešno ukvarjajo z izbruhom čustev, kot je izraženo v neprostovoljno stresanjem in jok (večinoma solzenje), in popolnoma drugačne izkušnje, ko se ukvarjajo z nasilnim izbruhom jeze, frustracij ali tako.
Kot masažnih terapevtov nismo opremljeni, pripravljeni ali dovoli, da se ukvarjajo s psihotično pojavov.
Obstaja veliko ljudi, ki si prizadevajo masaže za lajšanje njihove stiske. Povsem naravno je, da so nekateri od njih duševno oslabljeno. Mi, terapevti ne način, da vedo, ali je naš pacient “pod kontrolo” ali ne, tudi če je njegov začetni vnos odraža travmatično preteklost, kronične depresije ali hujše stanje kot je psihoza ali sociopathology. Iz istega razloga – nismo pripravljeni, da se ukvarjajo z diagnosticirano bipolarno primera ali shizofrenik, celo na zdravila (ker ne vemo, ali so to dejansko upošteva kot naročeni ali so učinkoviti), fizični napad ali burna reakcija lahko preganja in zalezovanje ali kazenska ovadba zoper terapevta posledico.
To nikakor ne opozarja na predlog, da če se država bolniku, da on / ona je reči, shizofrenik, bipolarna itd moramo jim zanikati naših storitev. Duševne in telesne bolezni vsak del naše človeške ličila, moramo imeti v naših mislih, da smo sami ne inokulirano proti duševnih pogojev. To je res v zvezi z vsakim izmed nas, je razlog, kar je lahko.
Mogoče, doslej še nisem povedal, da toliko, da nisi že veste, in prav gotovo ne vem, varen način, da se ukvarjajo z psihotičnih in druge čustvene izlive.
Mi se poučujejo v masažnih šolah, da je masaža učinkovita pri pospeševanju presnove in povzroča toksin razstrupljanje. Upoštevajte, da menimo, razstrupljanje, kot pozitiven stranski proizvod masaže, ki jih opravlja določena tveganja. Ko očistite vaše stranke telo toksinov, ki jih lahko zelo dobro tanjšajo ravni pomembnih mineralov, vitaminov in zdravil. Vprašljivo je, po mojem mnenju, ali lahko naša dobronameren masaža povzroči hormonsko neravnovesje, in vplivajo tudi v krvi drog Rx naše stranke so na.
 Duševno okvaro stranke so pogosto na zelo močne anti-psihotičnih zdravil. lahko povzroči neravnovesje, ki vodi v neke vrste simptomov manifestacij duševnih ??? Kolikor mi je znano nimamo nobene smernice, kakšna masaža so vrste bolj verjetno, da bo povzročil neravnovesje RX drog, in to vprašanje je treba raziskati. Močno dvomim, splošni zdravnik (MD), ve veliko več o tej zadevi.
Poleg tega sem pred kratkim izvedela, da so strokovnjaki tudi za duševno zdravje včasih žrtve za napad obtožb s strani svojih strank. Človeška bitja so “kroglice energije”, kdo in kako je moteno ravnovesje te energije ne vemo. Vendar pa je žalostno, bottom line je, da je terapevt tam, sam v svoji kliniki (če ne dela v SPA ali drugega javnega prostora), ki je za reševanje vseh razmerah.
Na žalost, masaža šole sweep preko psihopatologije zelo površno, če sploh, in pustite MT nepripravljene, in čeprav je ponavadi stopnja psihotičnih dogodki v povprečju klinikah redki (in poročali še bolj redko); nikoli ne veš, če lahko te udari z možnimi hudimi rezultatov.
 Razmislite o naslednjem: če ste napadel in jo zaščitite: če ima bolnik napad, paranoičen zablode itd, to vi, ki se je kasneje boj sodišča in masaža odbor za nedolžnosti. Če imajo zavarovanje – se prepričajte, da ste dobro seznanjeni v drobnem tisku izključitev politike. Ne pozabite: ne glede na to, kako nedolžni lahko biti- je tvoja beseda – pred njegovo / njeno.
Tukaj je nekaj predlogov vredno razmisliti:
* Vzemite si čas razpravljamo in pisanje zdravilno / duševno zgodovino z vsako novo stranko. Vprašajte svojega pacienta za dovoljenje, da stik z njegovo / njeno duševno hišnik.
   Ne dovolite, da vaš šef ali si preveč gosto časovni razpored za zapišete & ldquo; Deep Tissue & ndash; rhomboids & rdquo; in hitenja na sejo.
* Če je vaša stranka navaja, depresija vprašati, kako se ga zdravi, ali so videli duševnega zdravja strokovno in, ali, v primeru potrebe (ki jih določi), se lahko obrnete in izmenjujejo svoje pripombe z njimi.
* Morate vedeti imena zdravnikov in terapevtov, ki skrbijo za svoje stranke in njihove kontaktne telefonske številke.
* To je moje osebno mnenje, da je treba Masaža šole naročeno, naj vključi izobraževanje več duševnega zdravja – to je za vas, da napišete in od njega zahteva iz državne Masaža sveta.
* Ker ne moremo ko video naše seje, ne da bi naše stranke obveščene privolitve, morate upoštevati pravno pot, da to stori: npr da bo vaša stranka podpiše odpoved, da ne nasprotuje njegovi seje so posneti od trenutka, ko on / ona se draped – do končate sejo je. (OPOZORILO: to ni predlog, ki ga odvetnik napisal, torej pred vsako takšno stopnjo, se posvetujte s svojim odvetnikom, kaj je zakonito in kaj ne).
* Če delate iz lastnega prebivališča, ustrezno Vnos ambulanto kot LLC ali “z omejeno odgovornostjo” – kar pomeni, da je treba v prihodnje si obraz nesrečo sodnih postopkih – finančni odškodninski zahtevek lahko le zoper vse, kar je na seznamu kot del kliniki. takoj narediti ta del, če ste to še storiti. Če boste poskušali zaščititi svoje ali vaše ljubljene je nepremičnina, potem ko se je incident zgodil – je lahko prepozno.
Če te zanima, zakaj sem izbral to temo pišejo – to je nekaj, iz moje osebne nesrečnih izkušenj, ki vam želim prihraniti. Imejte v mislih, da se lahko izognejo tako bizaren primer, za let, vendar da en sam primer, kadar koli – lahko uniči kariero, svoje zdravje in … življenje.
Jim Lev, LMBT.