Zdravljenje Lyme z energetsko medicino

Lyme bolezen je posledica prenosa bakterij in virusov, ki ga jelenov klopi. Tick ​​prenašajo bolezni najdemo po vsem svetu. Infekcija bakterije, ki ga klopa pri lymske bolezni povzročili je spiralno vrsto organizem, ki se imenuje spirochete. To so zelo težki in zelo hitro razmnožujejo.
okužba bolezni Lyme, ki se imenuje borelioza, je velik zdravstveni izziv. Je zelo majhen in je pogosto težko videti in se pogosto niso videli kompletih okužbe v Klasičen znak okužbe lymske je tako imenovani ciljni ali bik & rsquo;. I oči kožne spremembe. Mnogi ljudje, ki imajo lajmsko boreliozo nikoli videli bika & rsquo; s oči lezije.
Lymska bolezen lahko povzroči veliko število zdravstvenih težav. To je odvisno od tega, kje infekcija poravna v telo. To lahko vpliva na možgane, mišice in sklepe, pljuča, srce, prebavni trakt, in tako naprej. Najpogostejše reakcije so, mišic možganov in sklepov in srca. Večino časa se zdravijo zgodaj z antibiotiki. Nekateri ljudje potrebujejo dolgoročne IV antibiotike, ki skrbi za okužbo. Obstaja veliko polemik med konvencionalno medicino in Lymska strokovnjakov o najboljšem zdravljenju okužbe z lymsko. Mnogi ljudje so obravnavani kmalu po bik & rsquo; s oči izpuščaji in nikoli ne zdi, da se spet težave. Mnogi ljudje pokažejo s hudo kronično slabo določenimi pogoji, ki ob testiranju pogosto mesecev do leta kasneje razkrije zgodovino izpostavljenosti lymske.
Lyme bolezen pogosto postane kronična. Pogosto sem povedal moji bolnikov, ki so 4 vidiki lymske borelioze. Številka 1 je dejansko aktivna okužba z spirochete. 2nd je prisotnost skrite, drugi morfoloških, skrita v oblikah celic ali znotrajceličnimi organizma. Ti nagibajo k kronične vidiki okužbe. 3rd oblika reakcije je avtoimunska reakcija na okužbo. To je verjetno, da se manifestira in kronični dolgoročni zdravstveni pogoji, ki niso v nasprotju z revmatoidnim artritisom ali drugih vezivnega tkiva tudi. 4th oblika reakcije je dejanska škoda, ki jo povzroča okužba. Okužbe Akutna Lyme, tako kot vse druge okužbe, se lahko naselijo v različnih tkivih in organih v telesu in ustvarjajo različne količine poškodbe, vnetje ali brazgotinjenje.
Očitno je, da mora Lymska bolezen, ki se zdravijo z ustreznimi antibiotiki, prehranske podpore, dodatkov in drugih terapevtskih načinov, na primer kiropraktika in akupunktura. Nekateri ljudje potrebujejo dolgoročne IV antibiotiki.
V akutni fazi okužbe lymske bo antibiotiki običajno zadostuje. V kronični fazi, je zelo težko popolnoma izkoreniniti okužbe ali njenih posledic. To je, če PEMFs pridejo.
Ker PEMFs pomoč pri zmanjševanju vnetja, izboljšuje prekrvavitev, zmanjšuje bolečine in na splošno izboljšanje vrednosti druge oblike zdravljenja, bi morala biti del vsakega programa zdravljenja v enem s kroničnimi povezanih Lyme zdravstvenih težav.
Zelo pogost problem pri lymske borelioze je kronična bolečina. Veliko bolnikov z boreliozo postala odvisna od mamil za njihovo obvladovanje bolečine. Žal pa narkotiki tudi imunosupresivni in lahko na dolgi rok bolj škodljiva za posameznika, poleg nevarnosti zasvojenosti. PEMFs ne le pomaga pri bolečinah, ampak tudi pomaga pri reševanju temeljnih vzrokov za bolečine v telesu. To so govorili o zelo zgovorno dr Oz. Terapija PEMF uporabljajo doma na dnevni osnovi, ki so potrebni za upravljanje bolečino lymske borelioze. Občasni zdravljenja v dr & rsquo; pisarni je ne bo to delo za nekoga s kronično dnevno bolečine. Vsaj, bodo ti občasni tretmaji zagotavljajo le začasno olajšanje. Glavna vrednost PEMFs, je, da jih je mogoče kupiti in se uporabljajo v domačem okolju na eni & rsquo; s priročno, na eni & rsquo; lastne urnik.
Eden izmed najbolj pomembnih vidikov uporabe PEMFs za upravljanje bolezni Lyme je lahko odkrijemo ali izpostavi oblike z lymske organizma, ki skrivališče v celici, skrit pred detekcijo naravnega imunskega sistema. Antibiotiki niso ugotovili, da je zelo koristno za napad te skrite oblike. PEMFs pomagajo odpirati celično membrano kanale, ki omogoča hranila boljši dostop do notranjosti celice in tako pomagajo celico za odpravo odpadki bolje. Z uravnavanjem energijo celične membrane, bo celica bolj zdravi in ​​bolj odporne na skritih oblik bolezni Lyme v celici. Lymska bolezen v možganih, imenovano nevro-borelioza, še posebej zahtevno zdraviti. Veliko zdravljenja in prehranska pristopi ne dostopati do skrite Lymska organizmov v možganskem tkivu, zaradi ne bo mogel priti skozi krvno-možgansko pregrado. PEMFs je bilo dokazano, da poveča razpršeno-sposobnost možgansko pregrado v krvi, ki omogoča lažji dostop do zdravljenja, dodatki, zelišča in hranil v notranjosti možganov & rsquo; s živčnih celic.
Zaradi dolgoročnejše škode, ki jih povzroča okužba Lyme, tekoče vsakodnevno domačo uporabo PEMFs, ki bi lahko za osebo & rsquo narediti; s življenjsko dobo, je to potrebno za doseganje najboljših rezultatov. Iskreno vam ne morem povedati, da bo PEMFs ozdravi vaše lajmsko boreliozo. Moram tudi reči, da se pri Lyme bolezen postane kronična, je zelo malo upanja popolne ozdravitve s kakršno koli zdravljenje, predvsem zaradi avtoimunske in kronično škodo, ki jo povzroči infekcija. Poleg tega bo kronična uporaba večkratnih oralnih ali intravenskih antibiotikov jasno zapusti telo, ki trpijo zaradi njih. Uporaba PEMFs skupaj z antibiotiki lahko naredi veliko razliko, da so postali še bolj učinkoviti. I & rsquo; sem imel veliko bolnikov, ki so poročali, da ko se ne & rsquo; t uporabljajo svoje magnetne sisteme dnevno, se počutijo slabše.
Ker lahko lymska bolezen je tako trmast in zahteven pogoj za upravljanje, lahko PEMFs lahko dramatično koristna za veliko ljudi, in rutinsko sem jih priporočam mojih pacientov lymsko.