Zdravstvena reformacije: Modern Day Horror Story

Bil sem mlad zdravnik, ko sem prvič gostovala grad Heidelberg v Nemčiji. Kot je to primer v številnih gradov v Evropi ozek prehod je bil Moker in slabo lit. Kaj luč je tam oddanih eerie sence na skrbno dani kamni, ki so se do stene, ki vodijo v laboratorij alkimijo. Znamenje na steni se glasi & ldquo;! Ni Fotografije se lahko sprejmejo v Alchemy Lab & rdquo; To me udari kot čudno v času, ki bi ga lahko slikajo koli drugi sobi v pošastno veliki Heidelberg gradu, samo ne tega.
Zakaj pa ne, da je soba, če je še vedno uporablja za zelo metafizični dela, ki bi zastrupljenim s slikami nekako redčenjem ali spreminjajo svojo skrbno vzdrževana energijo?
Žametno vrv preprečiti vsakomur vstop laboratorij dobesedno na vratih, zaradi česar je za utesnjen gledanje kot druge turistične napeti videti v tej veliki krožni prostor.
Bilo je očitno, da je bil ta prostor vključen v prvotni zasnovi gradu, če ni eden od primarnih prostorov, ki so ostali v gradu zgrajena okoli. Laboratorij je bil nahaja v gradu na tak način, da se zagotovi potrebna sveto geometrijo s centralnim alkimisti, ki so delali, da preobrazite energijo ujeti v past čute in dal zamašek v smrt potreben.
Stene sobe so od vseh nastopov več kot dvanajst metrov debelimi z okenskimi odprtinami razrezane na natančne kote za uskladitev s planetarnih položajih na glavnih zvezd dogodkov, usmerja nebesnih energije neposredno na osnovnem delovnem območju in kotel, ki se nahaja v središču temno laboratorija . Starodavni videti polnjene krokodil je bila prekinjena v enem od oken gredi, obrnjen stran, je bil njen pomen zunaj mene.
Brez elektrike je očitno uporabljen v tem laboratoriju, kar bi negativno vplivalo na njeno skrbno vzdrževana energije. Laboratorij je dobro opremljen s številnimi čaše in ročno pihanih kvarčno steklo pripomočke, edinstvenih za alkimijo.
Vendar je bilo leto 1997, zato ni fotografije dovoljeno? Razen če starodavne umetnosti je še vedno napredovala v tem temnem gradu?
Za neizkušene, alkimija ni isto kot kemije, čeprav je oseba, ki želi, da se naučijo alkimijo sprejeti s kemijo kot vrtec vrst na poti k učenju, da preobrazite zadevo in nadzor fizičnega vesolja s pomočjo duhovnih metod.
Številka ena najbolj razširjena in donosna industrija v svetu je farmacevtski imperij, dvajset družin v Evropi večinoma pod nadzorom.
Družina drevo in korenine farmacevtskih je alkimija najvišjega reda. Njen koren besede je Pharmakeia od izvirnika v grškem jeziku, kar pomeni, iluzorna uroke in napitkov čarovništva bodisi namenjen za lajšanje trpljenja ali škodovati.
Po Dictionary.com je definicija besede, Illusion je nekaj, kar zavaja s proizvodnjo napačnega ali zavajajočega vtisa realnosti.
Druga pomembna opredelitev, da vedo, da besede, alopatska, kot v alopatskih medicine, medicine vseh običajnih bolnišnic in zdravnikov vadili. Alopatski Medicina je opredeljena kot odstranitev simptomov z zdravili. Ta zdravila ustvarjajo iluzijo zdravje, zaradi dejstva, da iščejo le prikrijejo simptome. Veliko alopatska zdravila so na splošno je treba sprejeti do konca osebe & rsquo; življenje, saj je vzrok ostaja nespremenjena, zato je iluzija zdravja.
Vse to se morda zdi precej skrajno v ta dan in starost, uroke, napitkov, farmacevtski izdelki, pa menijo, danes preselite naslov največjega zdravstvenega novice na svetu, & ldquo; V manj kot letu dni, skoraj vsi zdravilnih zelišč v nezakonit Evropska unija.
V svojem Take-no-zapornikov strategije obrišite ven vsak peni konkurence in pridobili popoln nadzor nad zdravjem ljudi, so Big Pharma in Kmetijska dosegel pomembno zmago v Evropi. Podobne, potencialno uničujoče bitke potekajo tudi v ZDA & rdquo;
Moja prva misel je bila, kaj farmacevtske industrije dobiček z odpravo uporabe zeliščnih prehranskih dopolnilih? Potem izkušnje nemškega alkimije laboratoriju prišel na misel. To je bitka med silami in načrtov teme in silami svetlobe. To nima nič opraviti z denarjem, ki so že ves denar. To je povezano s silami teme & rsquo; nadzor nad telesom, umom in duhom vsakega moškega, žensko in otroka na planetu, ne samo zdaj, ampak pri otrocih prihodnjih generacij. Te prihodnje generacije osvojil & rsquo; sploh ne stojijo priložnost. Bodo rodil poškodovan, ki ga zdravil / drog, ki so jih starši sprejetih.
Z opredelitvijo in filozofija alopatski zdravilo deluje tako, da ustvari iluzijo zdravje v telo in um in realnost je, da je telo pod tablete še vedno bolan in zato, ker je telo, um in duha, so vsi med seboj povezani in vsi soodvisni, ko telo je bolan, um ne bo delovala v redu, in ko um ne bo delovala prav sposobnost osebe za dostop do duha in dojemanje Božanskega odreže! Molitve postanejo ROTE besede brez moči oziroma občutek povezave z Božanskim znotraj.
V alkimisti starih manipulira enake zelišča, ki rastejo v naših poljih in ceste jih spreminjajo v spagyric formulacije zdraviti telo in beguile čute. Danes je Big Pharma je še vedno zapeljiva čute s pomočjo drog, kot je Prozac in celoten arzenal zdravil, namenjenih v sodobni Alchemy laboratorijih, ki so nastanjene v veliko tovarno, ki iščejo, močno utrjenih objektov, ki so v ozadju elektrificiranih ograj in močno varovano kot nobena druga industrija na svetu kratkem zaporov … in gradov star.
Zeliščna zdravila usposobljeni zdravniki, ki se uporabljajo, so le zdravila, ki so dovolj močni, da bi prekinil zaradi drog, telo-računalniški virusi, ki se jih dobronamernih zdravniki porazdeljene.
Z odpravo zeliščnih zdravil s trga, se bo ves svet zahteva, da predloži svoje prava pooblaščena zdravil in cepiv kot edini način bi našli oprostitev maladies jih uvajajo v svet. Velika večina televizijskih reklam so skrbno vam poskuša speljati v uporabo svojo drogo. Pritisk prihaja iz vseh strani, da pooblasti svoje cepiv za vedno več, ki niso smrtno nevarne razlogov.
Je treba opozoriti. Zavedaj se. Bodi pripravljen. Ko je Evropska unija gre ta zakon, da je samo vprašanje časa, preden ZDA prehaja isti zakon, & ldquo; za dobrobit ljudi in rdquo.; Boste morali naučiti prepoznati, rastejo in uporabo zdravilnih rastlin iz dvorišče, vrt, ali iz polj in gozdov.
Ameriški Biološko zdravilo je samo čista filozofija zdravljenja, ki ne mešajo običajnih iluzorno zdravila z naravnimi zdravili. Dopolnjujejo in Integrativna medicina so pogoji filozofije zdravljenja, ki še vedno uporabljajo droge, ampak vrgel v nekaterih naravnih stvari, tako da se počutite, da ste dobili najboljše iz obeh svetov. To je napaka v sodbi v najboljšem primeru, v najslabšem pa so mnogi prehitro in z malo umira, da brez prave duhovne povezave.
Mimogrede, prve besede Hipokratovi prisegi prisego, da jih Alopatska zdravniki držav, & ldquo; Prisežem Apollo, zdravilca, Asclepius, higieia, in rešitev, in vzamem priča vse bogove, vse boginje, da glede na moje sposobnosti in moji sodbi, naslednjo prisego in sporazuma & hellip; & rdquo;
Iz Svetega pisma: & ldquo; smo uničeni zaradi pomanjkanja znanja & rdquo;. & Ldquo; se Listi dreves je zdravilo vam! & Rdquo.; & Ldquo; polaganjem rok in maziljenje z oljem bo ozdravil bolne & rdquo.; & Ldquo; jaz bi, da ne bi nespametno, metode in strategije pristojnosti tema & rdquo.; & Ldquo; Ne boriti proti krvi in ​​mesu, ampak proti vladarstvom in pristojnosti tema & rdquo.; & Ldquo; sem dal moč nad vsemi silami teme, in nič ne na kakršen koli način ti & hellip bo bolelo, in nič več ne bo mogoče za vas & rdquo.;
Izberite svojo stran zdaj. Razmislite širšo sliko o tem, kaj se dogaja, preden predloži vse, ki jo je Big Pharma.