Zelišča in njegove uporabe

Herb je vsaka rastlina, ki se uporablja za njeno kulinarično, zdravil ali dišečih lastnosti. Zelišča so tako raznolika skupina rastlin, ki jih je zelo težko ločiti v logične skupine. Zelišča (in druge rastline) imajo zasluge na mnogih področjih življenja, in je najbolj pogosta uporaba zelišč tako za medicinske namene in za užitek je nedvomno izdelava zeliščnih čajev.

Zelišča so bili uporabljeni za tisoče let, ki jih človek kot zdravila, kozmetika, barvila, sredstva proti insektom, in predvsem, da se ti čudovite okuse na obroke. Zdravilne rastline in zelišča vsebujejo snovi, znanih sodobnih in starih civilizacij po svojih zdravilnih lastnostih.

V srednjem veku je bilo veliko ne uporabi zelišč za zdravljenje zdravstvenih stanj. V starodavnih kultur, zdravilci, ali medicine ljudi, preživel celo življenje študira, da bo strokovna Praktiki zdravilo rastlinskega izvora. Zdaj ljudje postajajo vse bolj in bolj zanima zeliščna zdravila.

E Zelišča imajo različne namene, vključno s kulinarično, zdravila, ali v nekaterih primerih celo duhovni uporabe. Zdravilna rastlina lahko grm ali drugih lesenih rastlin, medtem ko kulinarično zelišče je non-lesna rastlina, navadno s pomočjo liste.

Naravno zdravilo je bil predhodnik moderne medicine. To vključuje zeliščne medicine in fitoterapije, ki je razširjena v kitajski, ayurveda (ali indijski) in grški zdravila. Veliko sintetičnih zdravil, kot so kinin in aspirin, ki se običajno uporabljajo v moderni medicini, je imela svoje korenine v tradicionalni medicini.

Dobrodošli na Herbalist.com – zeliščni navodilih, če želite izvedeti več o zeliščih in kako ohraniti zelišča za različne namene.

Na Trava dovolimo naši člani za raziskave in graditi opredelitve pogojev in bolezni v okolju skupnosti. Herbalist.com; naravno zdravje skupnost z oglasne deske, klepetalnice, prijatelji, blogi, Sudoku in druge načine za naše bralce, da izrazijo svoja vprašanja, delijo svoje izkušnje in se učijo o dobrem zdravstvenem stanju. Naše poslanstvo je, da našim bralcem vse do minute napredek na področju zdravja.

Naš cilj je Herbalist.com je predstaviti najbolj uravnotežena perspektiv, za dobavo našim bralcem s posodobljeni zdravstvenega znanja – tako, da je naš bralec, lahko utemeljene odločitve o svojem zdravju in zdravje vaše družine. Če želite izvedeti več obiska Herbalist.com.